forgiver Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Chaotic aslında nebuladan da hatırlasın ama nickleri o zamanın heycanıyla çok garip seçmişim, zaten iyi de oynayamazdım, hiç karıştır mıyım en iyisi ama astral seyehat bilmem ben, yanlış hatırlıyorsun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Chaotic said: forgiver seni hatırlıyorum çok acayip şeyler yazıyodun sen eskiden astral seyahatle ilgili akp ile ilgili falan. abi adam herkesi fişlemiş, korkuyorum sdf. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 sumimasen deshtaa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 wakarimashita. şimdi, GO! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 forgiver said: Chaotic aslında nebuladan da hatırlasın ama nickleri o zamanın heycanıyla çok garip seçmişim, zaten iyi de oynayamazdım, hiç karıştır mıyım en iyisi ama astral seyehat bilmem ben, yanlış hatırlıyorsun sayfa sayfa yazıların vardı page down butonum aşındı forgiver :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 watashi wa nihongo no gakusei dev. anata wa? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ahaha simdiden sevgi pitirciklarim olustu selamlamaya da bayildim cevap verelim ben dory patiden aurora msnden hylouse wowdan(kor'gall) face book kullanmam lakin isim kullanirim (tuğba) auroraborealis sosyomattan luckyfin last.fmden turtlepile deviantarttan bu liste boyle gidiyor işte selam olsun! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 dory seni de hatırlıyorum bi ara kalp vardı senin nickinin yanında falan sevgi pıtırcığı modunda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 oo dorican birini mi seviyodun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bu arada dory kor gall bizim cross realmdi kesin pvp de falanda karşılaşmışızdır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 senin nihongo no gakusei olduğunu ve benim ne olduğumu sorduğunu anladım da nihongo no gakusei nedir hiç bir fikrim yok ve googledan araştıracak kadar da mecalim yok inan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 he vardi dogru Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Oo watashi mo nihongo no gakusei desu lol Japonca öğrencisi tarzı bi anlamı var Dev Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Abi bir ultima servarında bir çocuk var ismi Emre Guildinin ismi Chaotic. Bende dedim kesin bu çocuk o çocuk ondan sordum ultimadaki ismin Baron muydu diye. Oha ama baya tesadüf olmuş dimi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Hoşgeldin =)) İyi eğlenceler.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Hay ak bi Emre eksikti zaten. Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 DeBuffAndHeal said: Genco> All Of them ahue Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hoşgeldin de sylveria daki chaotic ile alakan var mıdır? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Asteroth said: Hay ak bi Emre eksikti zaten. Hoşgeldin. tanıyormuyum seni Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 sylveria da GM dim ben player olmadim hic. nickimde sanirim chaotic değil Umei falandi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Chaotic said: Merhabalar merhabalar evet gördüğünüz gibi ben bir internet bireyiyim. Get a life!!!!!!!!!!111111111111111111birbirbir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 okulu 1 sene uzatmak bütün bunları yapmak için yeterli ama. ayrıca internet çok süper bişi özünde. mesela ben giriyorum ocw.mit.edu ya taaa masaçusesteki prosör bana zemin mekaniği anlatıyor. internete girmesem dönemine 50000dolar verip anlattırmam gerekicekti. bence internet güzel bişi. hem iletişim araçları içinde subliminal programming in en az uygulandığı yer. life is life when you all need the power şarkı vardı böyle life is life ma naa nananaaaa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 SoulCube said: barona racon kesilmez. hay allah ders başında durmakdan beynim sulanmış barakon kesilmez diye okudum :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.