Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Merhabalar merhabalar Ben umei kaihen (snn den) ben daswilro de'd zo (nebuladan) Chaotic (msn den) Emre Taşar (facebooktan) Wecna (World of warcraft EU Lightbringer Realmden) ve yine Chaotic (alternatip.com dan) ve hatta Bellephorn, umesh, daswilro( eski pati acc namelerim) ultima tr döneminden beri siteye üyeydim yer yer ban yiyip yüzsüz gibi geri geldim.. çocuktum ufaktım toydum.. evet gördüğünüz gibi ben bir internet bireyiyim. internet olmasa gezer tozar arkadaşlarımın evlerinin camlarına taş atıp onları sokağa çağırırdım. ıssız bi adaya düşsem yanıma Jackie Chen Jet lee ve Ajdar ı alırım. Tipsiz diilim yakışıklıda diilim. Dünya klasiklerini bi kaç sene önce bitirdim. gördüğüm ilginç ve şaşırtıcı şeyleri bu sitedekilerle paylaşmak için de sabırsızlanıyorum. +rep +yorum pls Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 HG (uzun yazıya kısa cevap verme yüzeyselliği) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 hajimemashite.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Vaiak . Hoşgeldin . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 heryerde farklı isim kullanmak yormuyor mu merak ettim!? Hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Yoksa sen İntenseden Baron musun? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yav said: heryerde farklı isim kullanmak yormuyor mu merak ettim!? Hoşgeldin yormuyor. heryerde aynı isim kullanamıyorum zaten. ismim emre benim heryerde kullanılacak bişi de değilki Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 abi sen de yakinda karakter bolunmesi olur bu kadar cok kimlikli olma baglancan sizofrene sonra Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 forgiver seni hatırlıyorum çok acayip şeyler yazıyodun sen eskiden astral seyahatle ilgili akp ile ilgili falan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 başarılı lan bu cocuk sevdim hoşgeldin moruk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 dota 6.49b çıkmış Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 hee çıktı gecen naix deişti nays olmuş biyutifıl şeyler eklenmiş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ya da hosgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 HOŞGELDİN DOSTUM. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 büyük harfle yazılan şeyler nedense bana umut sarıkaya karikatürlerindeki gözüyaşlı ve hafif sinirli adamların söyleniş şekliyle söylenmiş gibi geliyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Arkadaşım sana İntenseden Baron musun demiştim cevap vermedin. Bırak şimdi forgiverin akpsini sdfs Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 21 yaşındayım ve silah yada dayak zoruyla olmadıkça asla baron gibi bir nickname kullanmadım kullanmamda. baron ne abi. kont gibi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 barona racon kesilmez. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Kont>Pusat> ftw :p Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Genco> All Of them Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 olay yaratmıssın forumda direkD: hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 said: forgiver seni hatırlıyorum çok acayip şeyler yazıyodun sen eskiden astral seyahatle ilgili akp ile ilgili falan. sevdim seni Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.