Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ee bitti mi yani, bu mudur? 2. si geliyo diye hikayeyi bitirmediler mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 geçen gün steamden witcher:ee indirdim. 1.4.5.1304 gibi bişeydi sürümü. soracağım soru şu; trainer kullanabiliyormuyuz steam'den indirdiğimiz oyunlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bende başlıcam oyuna. eu version ile us version varmış sanırsam. hangisini çekiyim? bide ee dediğiniz ek paket mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 valla eu/us version görmedim ben açıkçası çekerken. ee'de orjinal oyunun geliştirilmiş hali. buglar yok savaş sistemi daha iyi grafikler filan daha güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ealie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 E ben de başlayayım o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ne bilim eu da diyaloglar daha adam gibiymiş. sansür yokmuş falan diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ya director's cut çıktı zaten. uncencored. steam'den alacaksan onu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 şimdi kafam karıştı. enhanced edition'a, sansürsüz içerik için 1.5 patch çekmek gerekiyor mu, ne bileyim veya director's cut patch. doğru anladıysam, director's cut patch zaten eski oyunu enhanced editiona yükseltiyor içerik açısından. enhanced edition alırsan da zaten hiç bişi yüklemeye gerek yok? di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ya zaten şu anda steamde satılan versiyon director's cut. yani birşey çekmene gerek yok. offical olarak 1.4.5.1304 versiyonu. ama herkes 1.5 patchi diyor. eğer steam'den daha önce aldıysanız oyunu steam otomatik olarak dl etmiştir. çünkü eski kullanıcılara free dlc olarak veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bitti oyun :( hakkaten güzeldi. yeni başlıcak olan varsa eğer HARDDA OYNAYIN. medium çok fazla kolaylaşıyor oyunun yarısından itibaren. yukarda biri yazmış, "yok be o kadar değildir" diyip mediumda başladım. haklıymış adam :D hakkaten de alchemy anlamsız kaldı. BENİM diye bosslara bile kafa göz girişince pelte çıkıyorlar + bi yerden sonra dodgelamaktan hp gitmiyor. aeo fire alınca bi de spell costu düşürünce zaten oyun bitiyo :/ full combat renew diye bi mod vardı, onu denedim hatta bitirdikten sonra, bi ton değişiklik yapıyor ama sevmedim pek. tek hit de canın yarılanıyordu daha tutorial bölümünde, gerçi düşmanlar da tek hit de ölüyor ama ne bileyim bleed effectler falan anlamsız kalacaktır ilerde. ha bi de talent tree yi daha mantıklı yapmışlar. hakkaten zor olsun diyen varsa denesin, bana biraz fazla geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 oynayamadım bir turlu, oyun her 15 dakikada falan bir kilitleniyor arkadan muzik sesi falan gelmeye devam ediyor ama oyun kalıyor oyle windows a da gecemiyorsun klavye vs de kilit, ama resetlersen makinayı acılısta sen bu windowsu duzgun kapatmadın muamelesi goruyorsun, .dmp falan olusmuyor zaten mavi ekran olmadıgı icin,baska oyunlarda sıkıntı yasamıyordum anlamadım, registery clean driver clean / resinstall (nvdia), 2 ram var bende tekerli tekerli denedim, PC de ne var ne yok sokup temizleyip takdım, thermal macunu yeniledim, PhysX i CPU yapsın dedim GPU yapsın dedim, pagefile ı kapadım, actım vsvs ... bende yasıyordum donma sorunu şunu yaptım cozdum diyen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 w7 64 bitmi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 xp sp2 ile uyumluluk, 640x480 de çalıştır, yönetici olarak çalıştır kombinasyonları işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 xp vardı kuruk onda denedim ondada aynı ... win7 64 bit ... ya driver (en guncel) ya PsyX (en guncel) yada ekran kartında bir sorun var, win7 de onboard ekran kartına gectim (ATI HD320) hersey minimumda oynatıyor dusuk cozunurlukte, ama oynatıyor, beast e gelince patladık tabi, ortam alevli 5-6 dusman vs kart kaldırmıyor 1-2 fps ye dusuyor o yuzdende combatta (silaha spectre sürük) fail oluyoruz, hardda keyifli oyun bu arada, alchemy guzel sey ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 win7 64bit te ben çok rahat oynuyorum oyunu. peki win7'nin hangi pack'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 wow ve starcrafttada yaptı aynı seyi, nvdia ekran kartını takınca kart gidik, win7 64 bit ultimate (lisanslı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ya sıcaklıkla alakalı bir durum olabilir bence. benzer birşey bir kaç sene önce gelmişti başıma. sıcaklıktan kaynaklı çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 zotac firestorm diye bir overclok programı var onu kurdum butun hızları %15 azalttım ekran kartının bugun oynadım 1 saatten fazla kilitlenmedi, ancak velakin "the beast" i gecemedim ... buyucu ablayı indirtmeden beast le 1 v 1 kalmaya calısıyorum, surekli kacarak hp max tutup it summon edince grup dalıyorum, hp yuksekse quick modda dalmaya devam ediyorum, ama arada stun eden seyleri attıgı zaman hosafın yagı kesiliyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Abigail inse de kalkiyor, permanent death degil ayrica yanlis hatirliyor olabilirim ama Blizzard mi ne bir potion vardi direkt agir combat buffi sagliyordu o cok rahatlatiyor. Bir de sanki beast hizli degil de guclu dovus stiliyle daha rahat oluyordu sanki, tabii bu dediklerim toptan yanlis da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 kitabını okudum orda best combat approach olarak hızlı demis poti namına ne varsa healing potion yaptıgım icin kaldık oyle 1 tane dodge/parry artırıp zamanı yavaslatan potion var ama oda kesmiyor ...bastan bir normal baslayasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 the beast oyundaki hakkaten en zorlayan boss galiba. ben şöyle yapmıştım, zor seviyede. başta swalow + tawny oil, sanırım ilk yediğin dmg festi abigail heallıyor. sonra uzaklaşıp aard atıp vakit kazanıp specter oil sürmüştüm. ondan sonrası biraz girişiyorum sonra kaçıyorum hp dolana kadar. abigail zaten düşüyor başta. uzuuuun bi süre kaçıyorsun, hp dolunca tekrar. başta group style, addlar ölünce fast e geçmiştim. vur kaç vur kaç hallolmuştu, bayaa zordu ama. bol bol da aard atıyordum. teke tek kalınca kolaylaşıo zaten. benim zorluk seviyesi hard + flash mode ile harder dı bi de, gerçi sonra sıkılıp hard a düşürdüm :D kaça kaça hp doldurup tekrar dalacaksın kısacası, sıkıcı ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 2.si nasıl olacak acaba. hakikaten yıllardır oynadığım en iyi oyunlardan biriydi. çok sürükleyici, eminim kitabı da öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Yükledim oynadım biraz başlarda çok sardı, chapter 2'de acayip sıkıldım oyunda crash fln yapınca sildim. Enhanced Edition'dı oynadığım farkı fln war mı? Severim de bu tarz oyunları niye böle sıkıldım anlamadım, hikayesi fln da sarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 yazdan beri merak ediyorum, şimdi aklıma geldi buraya yazmak. allahını seven şu enhanced edition trailerındaki parçanın adını versin ya, muhteşem bir şey. http://www.youtube.com/watch?v=D-OzdlA90xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 oyun için yapılmış bi şey işte, soundtrack'inde vermişlerse vermişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar