draedan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 aksama oynuycam bunu, enhanced edition i acaip ovmusler, nedir action agirlikli rpg mi ? fallout 3 gibi fps msi rpg mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 3rd person action RPG gibi birşey. Çok güzel oyundur. Karakter gelişimi ilk başlarda biraz ters gelebilir. NWN, BG, Diablo'dan filan biraz farklı. Ama diyaloglar, karakterler, senaryo, kurgu filan harikadır. Kesinlikle oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 İlk chapter sonunda çok kötü baymıştım. Combatın hep aynı gitmesi sıkıcıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 orjinal witcheriniz varsa enhanced editioni, dil paketini ve yeni questler icin 2 adet ek paketleri ayri ayri indiriyorsunuz. sonra bunlari sira ile kuruyorsunuz. sitesinde forumlarinda kurulum detayli olarak anlatiliyor. eger orjinal witcher yoksa enhanced edition satin alirsaniz bir tane bu update leri yapmak zorunda degilsiniz. benim tavsiyem torrent ile, kopya ile ugrasmamaniz. mavi biligsayarda bu oyunun normal versiyonu su anda 19 ytl ye satiliyor. bir cok yerde o civardadir herhalde. korsana vereceginiz paraya, torrent basinda gecireceginiz saatinize, bu oyunu bu evrende yapmak bu ise basladiklarindan beri bir nevi cocukluk hayali olan oyunun yapimcilarina yazik. normalden enhanced e upgrade biraz cetrefilli. isteyene bir guide yazarim. bu arada oyun cok guzeldi ama hep eksikti. bir yamukluk vardi. bir cok seyi tutarsizdi. cok sevememistik guzel olmasina ragmen. resmen cogu seyi duzeltmisler. bence nefis olmus. sapka cikartiyorum, oncelikle bu paket icin, ardindan eski oyun sahiplerine bedava dagitildigi icin. asil witcher simdi oynanmali. cunku oyunun hakkettigi gercek cikis versiyonu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 is kolaylasmis. artik indirip hepsini bir klasore koyuyorsunuz. eger register edilmis orjinal bir versiyonunuz var ise update patchi otomatik hepsini taniyip bir seferde update ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 enhanced edition gelicek mi türkiyeye ? gelcekse bekliyim biraz, yoksa bugün alcam oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 baya kasıntı bi oyun ya tr tam çözümü de yok bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 erucalavera said: enhanced edition gelicek mi türkiyeye ? gelcekse bekliyim biraz, yoksa bugün alcam oyunu.Enchanted gelecekmiş ve 50 ya da 60 ytl civarı olacakmış. Ama Aral mı getirtecek Tiglon mu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 geldi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ne bu enhanced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 oyun çıktıktan sonra 1 yıl kasıp yaptıkları hayvani patch/fix, birkaç da yeni şey ekliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 iyi belki alırım o zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ek görevler var işte normalde olmayan ve ilk çıkan oyuna göre daha stabil daha az buglı.( bug kısmından emin değilim hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 sonunda oynayabildim baya güzel bi oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Namessar said: orjinal witcheriniz varsa enhanced editioni, dil paketini ve yeni questler icin 2 adet ek paketleri ayri ayri indiriyorsunuz. sonra bunlari sira ile kuruyorsunuz. sitesinde forumlarinda kurulum detayli olarak anlatiliyor. eger orjinal witcher yoksa enhanced edition satin alirsaniz bir tane bu update leri yapmak zorunda degilsiniz. benim tavsiyem torrent ile, kopya ile ugrasmamaniz. mavi biligsayarda bu oyunun normal versiyonu su anda 19 ytl ye satiliyor. bir cok yerde o civardadir herhalde. korsana vereceginiz paraya, torrent basinda gecireceginiz saatinize, bu oyunu bu evrende yapmak bu ise basladiklarindan beri bir nevi cocukluk hayali olan oyunun yapimcilarina yazik. normalden enhanced e upgrade biraz cetrefilli. isteyene bir guide yazarim. bu arada oyun cok guzeldi ama hep eksikti. bir yamukluk vardi. bir cok seyi tutarsizdi. cok sevememistik guzel olmasina ragmen. resmen cogu seyi duzeltmisler. bence nefis olmus. sapka cikartiyorum, oncelikle bu paket icin, ardindan eski oyun sahiplerine bedava dagitildigi icin. asil witcher simdi oynanmali. cunku oyunun hakkettigi gercek cikis versiyonu bu. Oyunu bitirmiş biri olarak soruyorum, tekrar oynamaya değicek yenilikler varmı, varsa neler ?, birde oyunun sonundaki videoyaya bir açıklık getiriliyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 4-5 saatlik ekstra quest varmış sanırım ben de o kadar oynamadım daha başlardayım ama savelerin duruyosa bir dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 İyide oyunun sonlarına doğru şehir.. neyse yok oynıyamazsın oynanmaz ınan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ya ben oyunu yükledimde savaş sistemi pek bi angut geldi bu ne lan diyip silmiştim daha tutorial ımsı bölge bitmeden. bu kadar güzel yapan nedir bu oyunu bi söyleyiversenize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 angut degil ibocum becerememissindir, ben de yasadim aynisini dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ilkinin orjinalini alırsam enhanced'ı ücretsiz dl edebiliyor muyum? ona göre alıcam ya da left 4 dead alıcam az daha para koyup.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ewt dl edebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Oyunu aldım oynuyorumda.. Yahu bu meret Medium zorlukta çok kolay, bırak iksir kullanmayı ilk büyücü hariç canım yaıdan aşağıya inmedi. Alchemy fln kasmama bir nedende olmuyor haliyle. Şu an Act 1'in sonundayım ve baya oynadım. Zorluğu değiştirmek için en başa dönüp bir daha baştan almakta zerre istemiyorum. O yüzden soruyorum; 1) Oyun esnasında zorluk değiştirilebiliniyor mu? (Ben bulamadım ama belki gözümden kaçmıştır) 2) Hard seviyede oynayan varsa oyun hakikaten zevkli oluyor mu? Oyunda zorlaştırıcı etmenler neler oluyor? Sadece daha HP li rakipler ve daha fazla DMG vurmaları mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 hatırladığım kadarıyla zorluk arttıkca npclerin alchemy kullanma oranları da artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 enhanced edition oynuyorum. oyun bitmiyo arkada$ cok uzun suruyo. act 4 teyim hala 2 act war. arti enhanced edition levellari varmis sanirim. mamafih guzel oyun. boyuna onu bunu duduklemece felan, harbi ciplak dryad ler felan, bu oyuna lisansi kim vermis lol. seks pazari gibi oyun. grafikler guzel, 2007 de cikan oyun icin baya iyi, ya da enhanced olunca boyle texture kalitesi artmis midir nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 EE de normalinde olmayan birsuru dialog , ek gorev, texture, o adult card lar falan var. oyun hakikaten cok uzun, birde side quest kalmasin diye ugrasinca 2 haftada bitirememistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar