zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Değerli pati üyeleri, Ballandıracak birşey bulamadım. Direk soruya geçiyorum. Netten sayfa sayfa çizgiromanları okuyabileceğim bir iste var mıdır? (Manga değil düz dc marvel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 conan arıyom, arestir kazaadır torrenttir gibi ulaşımlar pek yok. rapidshare de baya kısıtlı/zor. var mı conan bulabileceğim bi site falan. hatta türkçesi olursa kaymaklı olur B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Eğer bu sayı yoksa scanleyip rar halinde yolalyabilirim. Yalnız elimdeki tek sayısı bu :) . Gerekli Şeyler gerçekten gerekliyken bir çizgi romanın yanında eşantiyon vermişlerdi. (1. sayısıdır, yeni basım falandı sanırım, reklam amaçlı çıkartılmış olduğunu duymuştum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 valla hiç bi sayı yok elimde 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Ankara Dost kitapeviden Conan'ın bazı sayıları mevcut,ancak netten dersen demonoid.com'a bi bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 İndirmek maksadıyla değil, bir sayfa üzerinden tık tık sayfaları görebileceğim tarz bir site arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Öyle bir şey olacağını sanmıyorum zlorwf. Çoğu çizgi romanı bulmak bile zorken, tutup bunun flash gibi bir şekilde online okunabilir versionunu istiyorsun. Aslında o şekilde kitap (Poe, King, Tolkien vs gibi) okuma imkanı olsa güzel olurdu, ama onun bile olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar