Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yok yauv,birsürü liva var.Beşevlerdekini diyorum ben,büyük olanı. eheu iyi eğlendik bugun buarada :D söylemeden edemedim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 şiii sus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Korax said: yok yauv,birsürü liva var.Beşevlerdekini diyorum ben,büyük olanı. eheu iyi eğlendik bugun buarada :D söylemeden edemedim yani :) bugun superdi evet, ama sen erken kalktin kotu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 temmuz limit sensin abicim, iyiki çin restoranından kurtulduk (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben yorum yapmadim ama disimi yaptirdigim icin bugun sert bisiler yememem gerekiyordu pizza yerken can cekistim dsfdsfdsfds ama tabiki turk tukurugu>cinli tukurugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yav kalmayı isterdim aslında dahada vakit kalmadı işte.İş mevzuları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 up, kesinlessin su is artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 öğlen 12 gibi gelebilirim. ayıp olmaz derseniz. "buluşma için değil 10 kasım" tmm ben hallettim bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Nerde buluşuyoruz,kim geliyo gelmiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ben kesinim. de nerde bulusuyoz simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 aşagı ayrancı (amerikan elçilik) te oturan varmi ya ben buralarin yabancısıyım yardım edün geliim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Anıtpark veyahut Beşevler Burger king'in önü olabilirmi acep?Anıtpark hemen karşısı anıtkabir'in,yürüyecez hölüüy diyosanız beşevlerden yürürüz metroyla ulaşımıda iyi hem oraya.Beşevler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kaldi bi kac saat daha karar veremediniz yahu...(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kızılay gima yapalimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 nası bi kaç saat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 8 de kizilay gima o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bu tip topicler eskiden konu disina acilirdi, oraya bir acabilsek rekor katilima ulasiriz, buradan kimse okuyamiyor ne yazikki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Kızılay gimamı?Yav delirdinizmi?Sabah 8de kızılaydan ankarayla o kalabalıkta beşevlere gitmek bi eziyet olur.Bence beşevler engüzeli,en mantıklı yer.Hem ben oralara falan giremem o saatte arabayla :D Beşevler ankarayda falan buluşalım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ve bir bulusma daha yalan olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 tmm besevler burger king benim içinde gayet uygun bir bolge. Saat 8 8,15 gibi beşevler bk da bulusalim en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 nasil gidiliyor kızılaydan beşevler bi yardım etseniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ankaraya biniyorsun, besevler duraginda iniyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 arkadaslar, ben bu gece istanbuldan ankaraya geciyorum, yani kisaca bu saatten sonra iletişimimiz zor olur, bana om den cep telefonu numaralarinizi yollayabilirseniz, yol tarifi olsun anlaşma buluşma olsun, sizi takip edebilirim, yarin sabah sularinda ankarada olucam, direk zaten besevlere gecerim felan yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 8.30 gibi gelebilirim. öm den attım telefonu siz de atarsanız iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar