Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yok yauv,birsürü liva var.Beşevlerdekini diyorum ben,büyük olanı. eheu iyi eğlendik bugun buarada :D söylemeden edemedim yani :)
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Korax said: yok yauv,birsürü liva var.Beşevlerdekini diyorum ben,büyük olanı. eheu iyi eğlendik bugun buarada :D söylemeden edemedim yani :) bugun superdi evet, ama sen erken kalktin kotu oldu
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 temmuz limit sensin abicim, iyiki çin restoranından kurtulduk (:
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben yorum yapmadim ama disimi yaptirdigim icin bugun sert bisiler yememem gerekiyordu pizza yerken can cekistim dsfdsfdsfds ama tabiki turk tukurugu>cinli tukurugu
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yav kalmayı isterdim aslında dahada vakit kalmadı işte.İş mevzuları :/
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 öğlen 12 gibi gelebilirim. ayıp olmaz derseniz. "buluşma için değil 10 kasım" tmm ben hallettim bu sefer.
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ben kesinim. de nerde bulusuyoz simdi ?
spompas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 aşagı ayrancı (amerikan elçilik) te oturan varmi ya ben buralarin yabancısıyım yardım edün geliim :D
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Anıtpark veyahut Beşevler Burger king'in önü olabilirmi acep?Anıtpark hemen karşısı anıtkabir'in,yürüyecez hölüüy diyosanız beşevlerden yürürüz metroyla ulaşımıda iyi hem oraya.Beşevler?
spompas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kaldi bi kac saat daha karar veremediniz yahu...(td)
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bu tip topicler eskiden konu disina acilirdi, oraya bir acabilsek rekor katilima ulasiriz, buradan kimse okuyamiyor ne yazikki :(
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Kızılay gimamı?Yav delirdinizmi?Sabah 8de kızılaydan ankarayla o kalabalıkta beşevlere gitmek bi eziyet olur.Bence beşevler engüzeli,en mantıklı yer.Hem ben oralara falan giremem o saatte arabayla :D Beşevler ankarayda falan buluşalım bari.
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 tmm besevler burger king benim içinde gayet uygun bir bolge. Saat 8 8,15 gibi beşevler bk da bulusalim en temizi.
spompas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 nasil gidiliyor kızılaydan beşevler bi yardım etseniz?
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ankaraya biniyorsun, besevler duraginda iniyorsun :)
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 arkadaslar, ben bu gece istanbuldan ankaraya geciyorum, yani kisaca bu saatten sonra iletişimimiz zor olur, bana om den cep telefonu numaralarinizi yollayabilirseniz, yol tarifi olsun anlaşma buluşma olsun, sizi takip edebilirim, yarin sabah sularinda ankarada olucam, direk zaten besevlere gecerim felan yani..
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 8.30 gibi gelebilirim. öm den attım telefonu siz de atarsanız iyi olur.
Öne çıkan mesajlar