Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[3v3] Arena Combo Sorusu


Greeny

Öne çıkan mesajlar

PvE serverındaki priestimi satıp, pvp serverında bir tane priest almayı düşünüyorum. 1 mage ve 1 lock arkadaş ayartmaya çalışıyorlar beni.
Combo düşüncesi şu, lock,mage, priest. Melee eksikliği üzer mi bizi? Bakıyorum ladderda da, pek göremedim bu combodan. Nedir düşünceleriniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

discipline/holy priest improved mana burnlü , full frost mage, we sl/sl lock çok can yakabilirsiniz bence
mage karşı takımı kontrol etmeli dps ten ziyade. priest + lock mana burn ile karşı healerları rahatsız etmeli. zaten sl/sl lock öyle abartı healing gerektirmiyor. tutturabilirseniz taktik vs baya iyi setup bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Warlock SL/SL olursa priestin işi daha kolay olur, mage de ib var diye mass dispell siz grup nuke lemez... ya warlocka dalıp priest CC, yada prieste dalıp diğerlerine cc denerler gibime geliyor.. Warlocka dalarlarsa disc priest bir yere kadar kurtarabiliyor, pala yada druid den ziyade benim gordugum kadarıyla priest karşı tarafın healerına mana burn spamlıyor benim gördüğüm. Benim 3v3 umda resto druid, combat mace rogue, SL/SL warlock yapıyoruz, 1806 rating oldu gerçi daha ama, genellıkle disc priestler hep mana burn spamlıyorlar, healingden cok.. neyse kısaca warlock SL/SL olursa cok daha ıyı olur, daha dayanıklı olur..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birde şöyle çok gıcık bir setup var.İnsanın sinirini bozuyor...

Resto shaman/ Holy Paladin / MS warrior.

Ulan ne gıcık bir takım.Shaman ayrı bir dert.Earthshield + grounding + Caazzz earth shock. Sonra pala çıkar, blessing of freedom, BALOONNN, vur vur ölmez ikiside zaten. Yavaş Yavaş acıta acıta keserler seni.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku , oyle bır takımla mac yapık, 2 kere onlar 1 kere bız yendık.. yendıgımız macta rogue shamanın ustunde durdu, ben warlockla drain mana yaptım paladıne, rahat bı 10 dakka surdu, ms warrıor tek basına bısey yapamadı, ama 2. ve 3. macta warr bana dalınca draın mana yalan oldu kaybettık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hazır acılmışken böyle bir başlık sorayım

resto shamanım yanıma ne alsam 3v3te yükselmem mümkün..çok fazla kişide resil. gear olduğundan bizimde gear pve oldugundan yetmiyor bazen. yavaş yavaş topluyoruz.

uzun lafın kısası resto shaman hangi 3v3'te iyi olur..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...