dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bu mereti ogrenebilecegim bir tuto istiyorum veyahutta dokuman linki lakin yardim eden olursa rep veririm. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 cout<<"Hello world!"; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 newline siz onu yazdiran ilk cscisin aga =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 sabancılı harvard görmüş rookieden amerikadaki meslektaşına kıtalar arası ayar çabası :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 repimi alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 rep rep rep rep rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 3dbuzz.com da video tutorialler buldum ii gibi duran demonoid üyeliğin varsa indir ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 turuncu kitap var c++ D&R larda vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 turuncu dediğide alfa yayınlarının kitapları =) En kaliteli yayın bencede turuncu olanlar diğerleri boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 C ve C++'sı oturduğun yerden iyi öğrenmek zor. Deitel'in kitabı galiba C ve C++ için çok iyi kaynaklardır. Bol örnek oku ve bol alıştırma çöz. Patiyi aşar bu =) Hello world güzel olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 kime sorsam Deitel'in kitabını öneriyor yahu. ne kitapmış. gidip alayım bari ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Temel C++ Kılavuzu'muydu Temel C++ Öğrenme Kılavuzu'muydu neydi öyle bi kitap var. Bizim okulda ders kitabı olarak okutuluyor. Güzel bir kitap. Acelen yoksa onunla çalış, sağlam temel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 burda bir sürü e-bbok var. üye olman lazım, 2 dk lık iş zaten. arama yaparsın ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 boşver c++, java kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 www.cplusplus.com bi de http://newdata.box.sk/bx/c/htm/ch01.htm bana baya faydaları dokunmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deli gomleði Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Deitel C++:How To Program diye 1000 küsür sayfalık kitabı var. Bayağı şey var içinde. Ordan başla sonra daha da geliştirirsin kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 deli gomleği said: Deitel C++:How To Program diye 1000 küsür sayfalık kitabı var. Bayağı şey var içinde. Ordan başla sonra daha da geliştirirsin kendini. Deitel & Deitel evet, tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 edit: iki tane aynı mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 deitel & deitel le c öğrenmiştim iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ivor Horton's ile ogrendim advanced C++, anayasa gibi kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Java mı c++ mı diye konuya gireceğim ama sopayla kovalanmaktan çekiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Valla C++ ile ogrendim programlamayi, elime C++ almayali (!?) 2 yili gecmistir, tuvalete Javayla gidiyorum. Ha tabi C++ ile ogrenmenin guzelligi diger tum dilleri kolayca ogrenebiliyorsun artik ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 öğrenmek isteme sebebin ne ona yönelik birşeyler önereceğim boş vakit olarak öğreneceksen geleceğe yönelik yatırımlar yapman daha mantıklı. gerçi sen bilgisayar bilimcisisin c++ gibi düşük seviye* programlama dili bilmen lazım yoksa adam gibi calculus bilmeden kompleks analiz ile integral alan fizikçi gibi olursun. *uyarı: burda düşük seviye, kötü bir manada kullanılmamıştır. tam tersine gerçekten kullanılan terim budur. dillerin seviyesi düştükçe dilin kullanımı oldukça zorlaşır fakat yazdığın program üzerine hakimiyetin en temel seviyelere inerek artar. penthin dediği gibi c++ bilirsen diğerlerini öğrenmen sadece dilin "syntax" meselesidir o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 http://www.2fprint.com/bookprojects/ burda baya kaynak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar