Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nurcanum

karakedi

Öne çıkan mesajlar

Hele susun ben rizeliyim.
Hemşerimi gerçekten kutluyorum ;-) Çok anlamlı bşr şarkı yazmış bestelemiş okumuş :-p Bilgi dolu olan bu şarkı herkesin zihnini açmakta birebir :-D Ayrıca bilim adamlarının çalışmalarına gore bu şarkı hızlı yemek yemek için birebir imiş (Yemek yerken dinleyeceniz hanzolar için yazdım) :-)
Watana millete hayırlı olsun ilerde daha bilgi werici şarkıların gelmesi dileğiyle 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

Saat gecenin 23.30'u civarlari icilen biralarin artiklarini vucuttan atmak icin bir tuvalet ariyoruz ve karsimiza bir benzin istasyonu cikiyor. (aslinda o istasyon yillardir orda duruyo ama aklimiza o geliyo iste :-p ) benzincide bu sarki son ses calmakta. kendisine maymun denen bir sarapci dans ediyor. kafalar iyiyken bizlerde hafiften hareketlenmeye basliyoruz. :-)
Ehehehe felaket bisi o kafayla iyi gaz veriyo obaa die basliyor insan
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Sinirlerim bozuk belki o yüzden aşırı tepki gösteriyo olabilirim özür dilerim ama Siz de şu saçma sapan hareketleri yapıp da damarıma basmazsanız ben size değil başkasına patlıycam kurtulcaksınız :)[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 13 January 2004 22:54 tarihinde demiş ki:
sen ugrasmazsan ben hıc ugrasmam.. hıı pekı her topıcte laf soyle ugrasmyıcan neyse

[Bu mesaj Apache tarafından 13 January 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]

apache bu forumun temel amacı bilgi/fikir alışverişi. Bi amaca bağlı olarak eski bir forum da uplanabilir ama sen irçok kişinin yeni postlara ulaşmasına da engel oluyorsun. Ayrıca, 3 sene öncenin forumuna yazan insanlar belki şu anda bunları bu hali ile görmek istemiyorlardır, değil mi?[signature][hline]smthng about sx&drt
Sosyal ağlarda paylaş

zumuehege görmemişim bu başlığı ya, hastası oldum! :lol:

ne oldi saaaağğğğğğğğğaaaaaaaa ne oldi böylleeeeee :D[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RazorJimmy, 13 January 2004 23:03 tarihinde demiş ki:
Hayır karpuz haklı.. Ben de çok sinirleniyorum.. Ne istiyorsunuz ki karakedinin eski topiclerinden? Güncel bir topic diye atlıyoruz sonra.. Kötü şeyler oluyor..

Apache, bir daha yapma böyle bir hareket lütfen..

boyle aptal aptal seylere sınırlenıyorsan sucu kendınde ara.Ben okurken hosuma gıttı sımdı okuyacaklarla paylasmak ıstedım allam yarabbım su nefret topıcıne 'laf sokmaya' calısanlarıda eklemıslerdı[signature][hline]|apache the taksimetre|
Sosyal ağlarda paylaş

tarıhe bakın[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...

[Bu mesaj Llama tarafından 13 January 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...