Drake Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 olm galiba hepinizin kafasina toplu saksi dusmesi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Icewind Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 hadi koyun siteye backgrounda iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cressida Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Hmm, ben de basligi ilk goruste ingilizce okudum bu da ne diyorum acaba yeni bir frp realm ya da onunla ilgili bisi mi, cika cika ne cikti, lol..Kedi kendine gel, benligine geri don 8-) p.s.: eheh asla background olmaz banane, editlerim hepinizi.. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 bende indiriyorum bakalım şu stan süper ama "benim karı 7. ye hamile adını koyacam fevziye:-)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XThiEf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Hele susun ben rizeliyim. Hemşerimi gerçekten kutluyorum ;-) Çok anlamlı bşr şarkı yazmış bestelemiş okumuş :-p Bilgi dolu olan bu şarkı herkesin zihnini açmakta birebir :-D Ayrıca bilim adamlarının çalışmalarına gore bu şarkı hızlı yemek yemek için birebir imiş (Yemek yerken dinleyeceniz hanzolar için yazdım) :-) Watana millete hayırlı olsun ilerde daha bilgi werici şarkıların gelmesi dileğiyle 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Saat gecenin 23.30'u civarlari icilen biralarin artiklarini vucuttan atmak icin bir tuvalet ariyoruz ve karsimiza bir benzin istasyonu cikiyor. (aslinda o istasyon yillardir orda duruyo ama aklimiza o geliyo iste :-p ) benzincide bu sarki son ses calmakta. kendisine maymun denen bir sarapci dans ediyor. kafalar iyiyken bizlerde hafiften hareketlenmeye basliyoruz. :-) Ehehehe felaket bisi o kafayla iyi gaz veriyo obaa die basliyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Ya arkadaslar sunun linkini ya da sarkicinin adini falan versenizde bende indirsem dinlesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2001 vermezler nispet yapiolar :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Icewind Mesaj tarihi: Nisan 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2001 asıl bu şarkıyı dinleyin ricky martinin la vida bilmemne diye bi şarksıı vardı deiştirmişler mükemmel olmuş 8-) la vidan yok la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 o sondakının yenılerı cıktı ehe[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ya da uğraşamıycam... boşu boşuna aptal bir kavga daha çıkcak.... saçma sapan eski topicleri uplamayın apache özellikle sana diyorum amaçsızmısın nesin... [Bu mesaj karpuz tarafından 13 January 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 sen ugrasmazsan ben hıc ugrasmam.. hıı pekı her topıcte laf soyle ugrasmyıcan neyse [Bu mesaj Apache tarafından 13 January 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 evet bi cıvıma var da karpuz sende sakin ol[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Sinirlerim bozuk belki o yüzden aşırı tepki gösteriyo olabilirim özür dilerim ama Siz de şu saçma sapan hareketleri yapıp da damarıma basmazsanız ben size değil başkasına patlıycam kurtulcaksınız :)[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: Apache, 13 January 2004 22:54 tarihinde demiş ki: sen ugrasmazsan ben hıc ugrasmam.. hıı pekı her topıcte laf soyle ugrasmyıcan neyse [Bu mesaj Apache tarafından 13 January 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] apache bu forumun temel amacı bilgi/fikir alışverişi. Bi amaca bağlı olarak eski bir forum da uplanabilir ama sen irçok kişinin yeni postlara ulaşmasına da engel oluyorsun. Ayrıca, 3 sene öncenin forumuna yazan insanlar belki şu anda bunları bu hali ile görmek istemiyorlardır, değil mi?[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ahah bende merak edıodum nıe son gunlerde eski topicler gelio buralara die[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bunu jnhasıl kacırdım bnen yahu[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 zumuehege görmemişim bu başlığı ya, hastası oldum! :lol: ne oldi saaaağğğğğğğğğaaaaaaaa ne oldi böylleeeeee :D[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 abi naptınız ya ahkdgakhdada[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: RazorJimmy, 13 January 2004 23:03 tarihinde demiş ki: Hayır karpuz haklı.. Ben de çok sinirleniyorum.. Ne istiyorsunuz ki karakedinin eski topiclerinden? Güncel bir topic diye atlıyoruz sonra.. Kötü şeyler oluyor.. Apache, bir daha yapma böyle bir hareket lütfen.. boyle aptal aptal seylere sınırlenıyorsan sucu kendınde ara.Ben okurken hosuma gıttı sımdı okuyacaklarla paylasmak ıstedım allam yarabbım su nefret topıcıne 'laf sokmaya' calısanlarıda eklemıslerdı[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Kedi cidden dağıtmış.:D[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 tarıhe bakın[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... [Bu mesaj Llama tarafından 13 January 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar