Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mp3 tavsiyesi

sbeilin

Öne çıkan mesajlar

rainfall said:
apple
cok ufak
cok kaliteli ses
yüksek hafıza
uygun fiyat
rakibi yok :)

arkadaş başka bi marka yazıcakmış yanlış yazmış :P

ipod dediğin
daha ufakları var
sesi rakipleri arasında en kötüsü
o hafıza tüm rakiplerinde var
fiyatı da en pahalısı
rakibi yok evet en kötüsü direk eheh
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
ben philipsten memnun olanı görmedim. hele bi go gear serisi vardı aman..
said:

Bir hıyarlık edip görünüşe aldanıp 30 gb gogear almıştım, her türlü pisliği çıkardı.
Itunes gene iyi, windows media player 10 istiyor alet illa. Vista var bende wmp10 kuramam diyenlere de "silip xp kurun" diyecek kadar yüzsüz bir firma philips.
Philips ve gogear alma kısacası, ben de bozuk gogearımı tamir ettirip yazıcıoğlunda 10 milyondan fazla veren bir şahsa satıcam, kurtulayım şundan.
Üstüne koyup zen micro alsam hmm =)
Sosyal ağlarda paylaş

ipod nano ve zen v plus sahibi olarak (gerçi nano'nun ekranı kırıldı ama ses veriyo hala), kesinlikle zen v plusı öneririm. ses kayıt, radyo vs gibi artılarının yanında ses kaliteside daha iyi. Üstelik, amazonda 100 dolar civarı fiyata satılıyor şu anda. Amerikaya giden birinden ısrarla isteyin bence.
Sosyal ağlarda paylaş

konuya yamanıyorum.

ipodum patlamıştı birkaç hafta önce açtığım topikte de dediğim gibi , dayanayım falan dedim telefonu kullanayım dedim telefona bir şarkı atmak 10 dk sürüyor, kalsın dedim.

hazır dışarı çıkacağım hdd almak için , creative zen stone 1 gb varmış 80 ytl teknosada, alsam mı ? en sık dinlediklerimi atarım falan idare eder bir süre.

off-topic : harici harddisk tavsiyesi de fena olmaz :P
Sosyal ağlarda paylaş

yok evden aşağı az inince teknosa var diye. 10 ytl zarara girdim : iki gün az yerim artık.

harddisk olarak da aciliyet + makuliyet (?) nedeniyle philipsinkinden aldım , aktarım hızı cache i falan istediğim aralıkta en iyi olanıydı ; 320 gb 170 ytl'ye .

bu
seriden sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...