toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 neyse ite kaka attık. her anadolu kulubunun dustugu hata, geriye cekildiler ve golu yediler. maçı kaybedebilirdik ama beraberliği kurtardık neyse ki. taraftarın önüne söz verdikleri gibi lider cıkacak futbolcular, ama böyle gitmez bu iş. çok zor maçlar var ilk yarının son haftalarında. toparlanmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bu ligde Beşiktaşında önü kesiliyor Fenerbahçeninde tek yürü ya kulum denen takım gs nedense , haram zehir zıkkım olsun , 3 metre ofsayt ı görmeyen bir hakem olamaz ya bunda kesinlikle kasıt var , bjk da çekilsin ligden Fenerbahçede , boşuna izliyoruz maçları ya yemin ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 son 15 dk seyrettim maçı hakemi genelde bilmiyorum ama gol inanılmaz açık şekilde ofsayt. bi g.saray klasiği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Pyro said: Madcat said: derbide görüşürüz. ismet yoksa görüşürüz. sizi her maç ismetsiz yeniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Şu lig adil bir lig olsa şu anda gs 4. idi , Fenerbahçede Bjk da bu takımın üstünde , bu kaçıncı haram puan ya , defolup gitsin artık böyle federasyon , böyle mhk olmaz ya ben görmedim hayatım boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ağlamayın lan beni de ağlatacaksınız bühühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bonjo kafan mı güzel arkadaşım? Nedir bu hazımsızlık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Hahah, bi de bu fenerliler dün "ağlamayın" diyodu di mi bjklılara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 oha ya ayıptır artık böyle gol mu olur ya... 5 mt ofsayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hemen unuttunuz bakıyorum hakem hatalarıyla kazandıgınız macları :) işinize gelince susar, işinize gelmeyince ötersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Hayır işlerine gelip gelmemesine göre ötmelerini geçtim dün ağlamayın diyen adamların daha üstünden 24 saat geçmeden çıkıp burda ağlaması komik yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 fenerliler daha bir sanatsal ağlıyor ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 1-1 e sevinen gs'liler görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben de 1-1 e ağlayan fenerliler görüyorum ehüe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Yok 1-1e sevinmedim... De 90. dakkada tam 1-0 gerideyken golümüzü atıp beraberliği kurtarmaya sevindim. Hani yine galibiyet kaçtı kötü 3 puana yazık oldu ama yine de 1>0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kadıköyde tek farklı mağlubiyete sevinen adamlar , haram 1 puanada sevinir , lig başlayalı 11 hafta oldu bide gs alehine bir olay gelişsin şu ligde şaka gibi ya , nasıl bir oyun kurmuşlar anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bonjo bi daha ne bjk lılara ne de başka herangi birine "ağlama" deme hakkını sonuna kadar kaybettin artık söyliyim de şu mesajlarınla :) Bak fistan önermişti dün Milupa Emzik'ti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 dün ağlayana emzik ehe mehe diyen adamları yine burda ağlarken görüyoruz.bjkliler dese anlayabilirim neyse de fenerli adamların adil bi lig istiyoruz demesi ayrı bi komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ahahah,neler diyosunuz yahu. 1-1'e sevinmeler, oynanan oyunlar filan. Nerede yıkatıyosunuz beyninizi, söyleyin biz de gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 penaltısız bitti ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bonjo said: kadıköyde tek farklı mağlubiyete sevinen adamlar , haram 1 puanada sevinir , lig başlayalı 11 hafta oldu bide gs alehine bir olay gelişsin şu ligde şaka gibi ya , nasıl bir oyun kurmuşlar anlamadım.. anlayamazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bonjo aglamıyor ki. tutup ühü hakkımız yendi falan demiyor fenerliler ağlamaz, rüzgar ekenler fırtına biçer deriz ve gerekeni yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kurtardı gs yine paçayı son anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bonjo said: ...lig başlayalı 11 hafta oldu bide gs alehine bir olay gelişsin şu ligde şaka gibi ya , nasıl bir oyun kurmuşlar anlamadım.. Peki bu mesaj ne fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bonjo ağlama kanka kıyamam sana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar