Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

11.Hafta: Gaziantep-Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neyse ite kaka attık.
her anadolu kulubunun dustugu hata, geriye cekildiler ve golu yediler. maçı kaybedebilirdik ama beraberliği kurtardık neyse ki. taraftarın önüne söz verdikleri gibi lider cıkacak futbolcular, ama böyle gitmez bu iş. çok zor maçlar var ilk yarının son haftalarında. toparlanmak lazım.
Mesaj tarihi:
Bu ligde Beşiktaşında önü kesiliyor Fenerbahçeninde tek yürü ya kulum denen takım gs nedense , haram zehir zıkkım olsun , 3 metre ofsayt ı görmeyen bir hakem olamaz ya bunda kesinlikle kasıt var , bjk da çekilsin ligden Fenerbahçede , boşuna izliyoruz maçları ya yemin ediyorum..
Mesaj tarihi:
Şu lig adil bir lig olsa şu anda gs 4. idi , Fenerbahçede Bjk da bu takımın üstünde , bu kaçıncı haram puan ya , defolup gitsin artık böyle federasyon , böyle mhk olmaz ya ben görmedim hayatım boyunca
Mesaj tarihi:
kadıköyde tek farklı mağlubiyete sevinen adamlar , haram 1 puanada sevinir , lig başlayalı 11 hafta oldu bide gs alehine bir olay gelişsin şu ligde şaka gibi ya , nasıl bir oyun kurmuşlar anlamadım..
Mesaj tarihi:
Bonjo bi daha ne bjk lılara ne de başka herangi birine "ağlama" deme hakkını sonuna kadar kaybettin artık söyliyim de şu mesajlarınla :) Bak fistan önermişti dün Milupa Emzik'ti galiba
Mesaj tarihi:
dün ağlayana emzik ehe mehe diyen adamları yine burda ağlarken görüyoruz.bjkliler dese anlayabilirim neyse de fenerli adamların adil bi lig istiyoruz demesi ayrı bi komedi.
Mesaj tarihi:
Bonjo said:
kadıköyde tek farklı mağlubiyete sevinen adamlar , haram 1 puanada sevinir , lig başlayalı 11 hafta oldu bide gs alehine bir olay gelişsin şu ligde şaka gibi ya , nasıl bir oyun kurmuşlar anlamadım..

anlayamazsın :)
  • Yeni Oluştur...