SbNN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Holy said: SbNN said: Kardeşim adam hakkını aramasın da ne yapsın ? Buna AĞLAMAK mı ? Delirtmeyin adamı .Hakkını arıyosa gidip şikayet edicek. Televizyonlara çıkıp "hakkımızı yediler ağabey" derse bu hakkını aramak değil ağlamak oluyor.Aldıkları bir kararı medya ya açıklıyor . Hakem şöyle yaptı böyle yaptı diye anlatmadı dinlediysen . Bu iş böyle olmaz haftaya Paf takımıyla sahada olacağız dedi.Dinlediyseniz konuşun bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 fizban said: yok öyle son dakikada gol falan. yasak onlar. moderasyon olarak izin vermiyoruz. aha bu mesaj. sikayete de bastim highlight da edeyim boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 "Kalan maçlara PAF takımıyla çıkıcaz.." açıklamaya bak adamın. FM mi oynuyosun ? Başkanınız bu Beşiktaş Başkanı bu kararı alıp medyaya duyuran.. Yıldırım Demirören'de saçlamaladı sdfush üzülüyorum ulan keşke 2-2 bitseydi bari..Adamlar sırayla saçmalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 pafta tutmazsa voleybol takımıyla çıksın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 paf takımındakilere yazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Eh yeter be, hepiniz coluk cocuk gibi kim kimse satasiyor belli degil. Mac bu hayat devam ediyor, birbirinizi boylesine kirmak asagilamakla bir yere varilmaz, herkesin agzi var bozuyor, ne hos. Hic birinize yakismiyor. Butun bolumu banlamak zorunda kalmadan once kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar