Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dory'nin cinsi nedir ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla geçen petshop gezerken dikkatimi çekti nemo cinsi (şu şeritli olan :D) ile dory cinsi olanını aynı akvaryuma koymuşlardı. cinsi nedir bu balıkların ? bi tarihte ciddi anlamda balık besliyordum hep hayalimdir aslında devasa bir akvaryuma okyanus ortamı verip acayip balıkların yüzmesini izlemek ama para işi işte :)
Mesaj tarihi:
Bence çizgi filmde - animasyonda - çok iyi uyarlamışlar. Balığın hareketlerini çok iyi inceleyip öyle yapmışlar. Zaten Disney'in de Pixar'ın da özelliğidir çok çok iyi inceleyip aynısını ekrana taşımak. Örneğin Aslan Kral'ın çizimleri için stüdyoya bildiğiniz canlı aslan getirmişler...
Mesaj tarihi:
sbeilin said:
Bence çizgi filmde - animasyonda - çok iyi uyarlamışlar. Balığın hareketlerini çok iyi inceleyip öyle yapmışlar. Zaten Disney'in de Pixar'ın da özelliğidir çok çok iyi inceleyip aynısını ekrana taşımak.

qft
Mesaj tarihi:
Yok yenmez bu.
Besledim bi kere, ama çeşme suyuna koyunca öldü.
Dedim bare kedime vereyim yesin ama bi keresinde acıktığında arkadaşımın bagetini(tahta) yiyen kedi bu balığı kokladı gitti =/.
Mesaj tarihi:
aquarium alışveriş merkezinde var bi tane. hatta nemo'nun cinsi balıktan da var. bunları izlemek çok zevkli.

ama aralarında yüzmek biraz daha zevklidir.
Mesaj tarihi:
Ekmek said:
Yok yenmez bu.
Besledim bi kere, ama çeşme suyuna koyunca öldü.
Dedim bare kedime vereyim yesin ama bi keresinde acıktığında arkadaşımın bagetini(tahta) yiyen kedi bu balığı kokladı gitti =/.

ahuah lol
  • Yeni Oluştur...