kingpin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 valla geçen petshop gezerken dikkatimi çekti nemo cinsi (şu şeritli olan :D) ile dory cinsi olanını aynı akvaryuma koymuşlardı. cinsi nedir bu balıkların ? bi tarihte ciddi anlamda balık besliyordum hep hayalimdir aslında devasa bir akvaryuma okyanus ortamı verip acayip balıkların yüzmesini izlemek ama para işi işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Blue tang fish. Pasifik okyanusunda yaşıyor sanırım. Renkleri çok güzel ama çizgi filmdeki gibi sevimli değil :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 how dare you? ben canlı olarak gördüm, gayet şirin, hareketleri dönmesi falan yüzgeçleri sallayış şekli.. valla iyi bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 sevimli değil sensin. dory cok seker bi balik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ben de anlayamadım yaws çok cins hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbeilin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bence çizgi filmde - animasyonda - çok iyi uyarlamışlar. Balığın hareketlerini çok iyi inceleyip öyle yapmışlar. Zaten Disney'in de Pixar'ın da özelliğidir çok çok iyi inceleyip aynısını ekrana taşımak. Örneğin Aslan Kral'ın çizimleri için stüdyoya bildiğiniz canlı aslan getirmişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 yaw balık işte nası farklı yüzüyo olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 kıvırta kıvırta yüzüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 sbeilin said: Bence çizgi filmde - animasyonda - çok iyi uyarlamışlar. Balığın hareketlerini çok iyi inceleyip öyle yapmışlar. Zaten Disney'in de Pixar'ın da özelliğidir çok çok iyi inceleyip aynısını ekrana taşımak. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Disney adam değil, Pixar bi numara, Dory çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 tenks, tenks, tenks. +1,+1,+1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 tam filetoluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Cons said: tam filetoluk>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Cons said: tam filetoluk rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Yok yenmez bu. Besledim bi kere, ama çeşme suyuna koyunca öldü. Dedim bare kedime vereyim yesin ama bi keresinde acıktığında arkadaşımın bagetini(tahta) yiyen kedi bu balığı kokladı gitti =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 aquarium alışveriş merkezinde var bi tane. hatta nemo'nun cinsi balıktan da var. bunları izlemek çok zevkli. ama aralarında yüzmek biraz daha zevklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Çabuk stress olup beyaz beneği seven bir tür ama izlemesi keyifli bir balık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ekmek said: Yok yenmez bu. Besledim bi kere, ama çeşme suyuna koyunca öldü. Dedim bare kedime vereyim yesin ama bi keresinde acıktığında arkadaşımın bagetini(tahta) yiyen kedi bu balığı kokladı gitti =/. ahuah lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar