Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalnızlık

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Hoşlandığın kıza burda yazdıklarından bahset, bunda utanacak birşey yok. Ama lütfen işe girişmeden önce de ne çok kendine güvenin olsun, ne de bu iş olmayacak diye bir başlangıç yap. Senin gibi düşünen, şimdiye kadar seninkilere benzer yollar izlemiş, veya aynı şeyleri hissetmiş bağyanlar olabilir. Biraz gerçekçi düşün, karşındakini ölç, biç, sana ne cevap vereceğini tahmin edebilecek kadar bir arkadaşlık kur, ondan sonra içindekileri paylaş. Daha güzel bir tavsiye veremezdim sanırım. Hadin kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnızlığın kötü bir şey olmadığını söylemek ile başlayacağım(yalnızlar rulz :P). Öncelikle biri ile elele tutuşmak ÖZEL bir şeyler paylaşmak için tanışmayı ben yadırgıyorum. Çünkü öncelikle bir arkadaşlık ile karşındakini tanıman daha doğru geliyor. Bu tanıma da zaten sen söyleyeceğin şeyin cevabını alırsın gibi. Kendisini ne kadar sana açacağına bağlı bir şey işte. Seni bilmem ama ben birini "yıldızları sayacak" kadar sevsem dahi o yaklaştırmazsa kendine söyleyemem. Ama tanımış olmaktan ötürü de yerinmem yani. Her neyse işin özeti olayları akışına bırak. Kasma kendini bence...

Tabii bunlar senin ve onun karakterine göre değişebilecek şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

PM'le Ross Jeffries kitabı yollayabilirim istersen de ihtiyacın olan şey small talk bence.:)

Bir şey diyeceğim de, "içine boşalması" deyince bi kere kopabilir insan arada, sen de mükemmel değilsin herhalde kesin aklına geldikçe utandığın saçma hareketlerin vardır.

Gerçi hiç mi konuşurken görmedin kızı başka zaman böyle arkadaşıyla geyik yaparken falan ki bilmiyorsun? Olaylara fazla duygusal olmadan, dalga geçerek bak bence (Ersin Karabulut stili) ki eğlenesin (yani sırf geyik insanı ol eğlen demiyorum da, biraz dalga geçmek mantıklı bence) Ben de de tık yok şu ana kadar ama kişiliğini değiştirmeden bulursan bul derim, zorla eskiye bağlı kal da demiyorum ama kendine doğru gelen hareketleri yapmaya devam et bence.

Badakizm Forever! ayrıca
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bugün birşey oldu hala inanamıyorum
Yakarışlarımı duydular heralde yukardan :D
Hala şaşkınım.
Kimseye bakmadım,kimseyle konuşmadım. Nasıl olabilir bilmiyorum. Hiç tahmin de edemezdim. İç Mimarlıktan bir kız benden hoşlanıyormuş ama ben kızı daha önce görmedim bile. Kız arkadaşlarım söyledi sohbet esnasında. Onlar tanıyormuş kızı. Fakültede ders bekliyordum,yanımdaki kız "bak bak şu kız" dedi. Baktım,kız üst katın terasına asılmış bana bakıyor düşecek nerdeyse. Çok ilginç. Ne olacak bilemiyorum tabi,zamanla çıkar. Ya bu hayat ne kadar acayip...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...