oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bLackcha0s said: şahsen ADMİN olsam oper in madalya gibi görünen rozetini söker kalıcı balon koyardım bu lafların üzerine yani Nedanko bilmem sen ne düşünürsünde ŞAHSEN BEN YAPARDIM! yapın plz ben sana madalya alamassın demedim, adam olamassın dedim dsfsd neden ciddiye alınıyor bu kadar anlamıyorum. millet geyiği yaparken iyi, cnaları sıkılınca sataşıyorlar geyik yapana oh ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ben admin olsam varya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 o zaman ol admin. tamam mı hı tamam mı?:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 sakin yav niye kavga ediliyor allahım ühü... ben balonumla mutluyum, eğer mümkünse madalya falan istemiyorum güzel benim balonum o kalsa olmuyo mu acaba sayın ADMIN ? (malum saygı meselesi büyük yazmak gerekiyo:D LOL ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Bubble Brotherhood xD kaybolmayan balon istiyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bu ne lan herkesde balon,biz üye olduğumuzda balonmu vardı,ah bu zamane gencligi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Sizin madalyalar öylece duruyor bizim balonlar hareketli gif animation :) (o neyse artık anladınız ama sonuçta ;)) daha sevimli. Isırasınız gelmio mu dürüst olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 burada ısırmak gibi sapkınlıkları olan bi cons var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 X( patlatirim balonunuzu ha delirtmeyin beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Catzee said: Sizin madalyalar öylece duruyor bizim balonlar hareketli gif animation :) (o neyse artık anladınız ama sonuçta ;)) daha sevimli. Isırasınız gelmio mu dürüst olun sevinin diye (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 balon iyidir (: nostalji oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 benimde balonum var? nezaman patlıyor? kendimi bebe gibi hissettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 50 mesaj atınca.. dilimde tüy bitti bunu söylemekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar