Oha iyiymiş
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Tankkin
aahahha süper olmuş ya.
histerik biçimde güler
Çok güzelmiş
offff diyorummmm (:D o ne yaaa.. helall olsun ehehhh.. gerçekten ciddi bi saygı duydum adama :).. (ben de tank oluom zaman zaman (hatta çou zaman) mageimle :P heal aldıktan sonra np ^^ ha "lan bodur mage, tauntun varm mı senin nub şey" derseniz ^^ eet var :P
Button 2: Fireball
Button 4: Taunt (Fireblast :P - gearıma kurban olim)
Button 2: Fireball
Button 4: Taunt (Fireblast :P - gearıma kurban olim)
druidden çok healerları alkışlamak lazm.
bi ara, ekranda kaç tane heal gain gördüğümü sayamadım :s
en başta çalan şarkı ne ya? daha video başlamdan yazılar çıktığında çalan
Ahaha komedi yaa.. muğuuunkin formun tipi bana çok salak geliyo :D Ben böyle tanklık yapmak istiyorum.arcane missiles'ımla
ütopya bu... adamlar full epik partiyle video için yapmışlar bence, bi kere bu adam agro yaratana kadar kimsenin boss a vurmaması lazım bir warrior 8 K agro yarattıktan sonra (ortalama 6-10 sn)abanabilirsiniz artık kaçırmaz warrior agroyu oysa ooomkin de öyle bi olay yok bildiğim kadarıyla, mage 2 crit çaksa olayı biter zaten cast etmeside zor boss üzerinde olduğundan, ha adam dalar iyi heal gelir 2 dk kimse DPS yapmaz tabi böyle bi video çıkar normal...
Ütopya olduğunu bizde biliyoruz. Neden bizi saf konumuna düşürmeye çalışıyosun anlamış değilim. Tankkin işte zuahaha :D. Smile and relax please.
O kadar heal geliyor uzerine ve agro kacmıyor.Her 4-5 saniyede bi 800 ila 1200 arası vuruyor..ee bu nasıl oluyor..Hem okadar heal yagacak uzerine hem Dps zayıf olacak ama agro kacmayacak.taunt u falanmı var bu moonkinin :D
Belki boss'un aggro list i yoktur. (Boss ile tanışmışlığım yok o yüzden tahmin)
Haklı olabilirsin.Ama genede benden sana tavsiye bossu tanımıyorsan sırf buraya yazmak icin bisiler yazma be...Bosuna msj kirliligi yapıyorsunda..
Bu ne demek şimdi... Arkadaşım sen belanımı arıyosun? Hayır ne diye sürekli bana sataşıyosun anlamış değilim. Uğraştığımız insanlara bak yaa...
Her 4-5 saniyede vurmuyor bence cok daha fazla vuruyor. Wrath 1.5 saniye cast ve %70 şansla interrupt olmuyor. Nature's grace gelirse 1 sn cast. Moonkinlerin zaten aggro sorunu var bence tauntun eksikliğini o yüzden görmüyor. Threat için dmg kullanıyor, hiç bir şekilde threat düşüren talent ı olmadığı için de gayet etkili.
Senin dedigin dps icin gecerli.Fakat iş tanklamaya gelince ole olmayacak diye düşünüyorum..yani demek istedigim.Düşük armor ve dodge sanşı ile cok fazla hasar alacak ve kendisine gelen heal fazla olacak buna oranla.Heleki prience te %60 tan sonra gelen heal i sizde goruyorsunuz orada..Ama genede agro kacırmıyor.Bu imkansız gibi geliyor bana biraz.Ayrıca 1,5 sn de bir ortalama 1000 k damage veridiginide dusunursek.Dps classları yaklasık olarak 3 sn de ortalama 3-3,5 k gibi bi damage vericekler ama..Burada da mantıksız geliyor bana.Yani yapılmıs ama nasıl yapılmıs?
Hani moonkin bayabi agro yaratana kadar 1-2 dakka gene dalmasa boss a buseferde heallerlar agro yaratacaklar..=)
Hani moonkin bayabi agro yaratana kadar 1-2 dakka gene dalmasa boss a buseferde heallerlar agro yaratacaklar..=)
Çok fazla healer.
Blessing of Salvation + silent resolve.
ktm ve aggro kontrol.
Blessing of Salvation + silent resolve.
ktm ve aggro kontrol.
Senin dedigin dps icin gecerli.Fakat iş tanklamaya gelince ole olmayacak diye düşünüyorum..yani demek istedigim.Düşük armor ve dodge sanşı ile cok fazla hasar alacak ve kendisine gelen heal fazla olacak buna oranla.
Ne alaka adam zaten neredeyse armor cap te. Druid forumlarında da var kendi başlığı orada anlatmış neler kullandığını gerek defans ve avoidance açısından gerekse spell dmg açısından. Öyle abartı bir çok çok fazla hasar alma durumu söz konusu değil yani. 1-2 dakika bekleme durumu da söz konusu değl videoda direk başlıyorlar dps e, ama kontrollü bir şekilde.
Damage Per Second = threat Per Second değildir arkadaşlar.
ütopya bu... adamlar full epik partiyle video için yapmışlar bence, bi kere bu adam agro yaratana kadar kimsenin boss a vurmaması lazım bir warrior 8 K agro yarattıktan sonra (ortalama 6-10 sn)abanabilirsiniz artık kaçırmaz warrior agroyu oysa ooomkin de öyle bi olay yok bildiğim kadarıyla, mage 2 crit çaksa olayı biter zaten cast etmeside zor boss üzerinde olduğundan, ha adam dalar iyi heal gelir 2 dk kimse DPS yapmaz tabi böyle bi video çıkar normal...
Değil, iyi hesaplanmış bir itemization ve buildın sonucu bu. Trinketleri tank trinketi elinde de earthwarden var zora girdiğinde direk +26 dodge alıyor. Büyük ihtimalle pvp itemları da vardır def yetmediğinden. Mesela Maulgarın wwsinden 4k yiyor sadece. Balance druidin zaten aggro sorunu var, threat reduction almayınca gayet güzel liste başı olabiliyor. Gruulda threatmeterı izle, ot olan druid dışında kimse yanına yaklaşamıyor. Bu adam tbc ilk çıktığında heroic tanklıyordu şimdi geliştirmiş kendini takdir ettim.
Öne çıkan mesajlar