Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Bu bir labiret oyunudur.Eskilerden bu oyunu bilecek kişilere şu şekilde hatırlatayım.Supaplex bu oyunun en eski atalarındandır.Supaplex'de data toplarken burada ise molekül topluyorsunuz.Bu tür oyunları sevenler için ideal bir labirent oyunu,ilk başlarda biraz sıkılsanızda daha sonraki görevler insanı kendine bağlıyor (en azından ben 69 turu bitirinceye kadar delirdim).Kontrol tarzı aynı Supaplex yine bulunduğunuz noktadan üst yada alttaki molekülü alabilmek için space+arrows yapıyorsunuz. Enteresan bir oyundur tavsiye ederim. İnternetten ekstra bölüm indirebiliyor yada kendi bölümünüzü tasarlayabiliyorsunuz.(Kendi editörü bulunmakta). Resimler OyunRox V1.4 Game hadin iyi oyunlar.
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Oynadım biraz da zor geldi ya. 10. bölümü (purge) 2-3 kez denedim, baktım öyle lay lay geçilmiyor. Düşünmek gerekiyor. Valla benim action oyununa ihtiyacım var daha çok. :)
Queen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 O zaman Icy Tower oyna, dert ve tasa yok hiç.
Suark Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Supaplex! ilk oynadığım oyun ya =)). Bitirince bilgisayarım bozulurmu acep diye kurmuştum içimden, malum virus gibi bişiyiz oyunda
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 supaplex yönetir. hiçbir oyun karakteri murphy kadar içten olamaz.
Öne çıkan mesajlar