Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorularım (PS2 İle ilgili)

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben PS 2 almayı düşünüyorum.Fakat sizlere bir takım sorularım var.Cevaplarsanız çok memnun olurum.Çünkü sizlerin düşüncelerine göre PS 2 alıp almamaya karar vericeğim.Alıcaksamda en geç Pazartesi alıcam.Şimdi sorularım söyle:

1-PS 2 almamı tavsiye edermisiniz?Yani hala beğenmektemisiniz?
2-PS 2 fiyatları ne durumda?
3-PS 2 aldığımda PES 2008 aldım diyelim.Malum bilgisayar için iyi bir ekran kartı istiyor.Fakat PES 2008 PS 2 de ne olursa olsun çalışır mı?Ayrı birşeye gerek var mı?
4-Bu çipli çipsiz oyun nedir?O işleri anlamıyorum çünkü.Onuda anlatırsanız sevinirim.
5-PS 2 aldığımız memory card veriyorlar mı?

Arkadaşlar cahillik ürünü sorularımı cevaplarsanız sevinirim:)Çünkü hayatım boyunca Play Stationla bir alakam olmadı.Ama sizlerin yorumlarına göre belki olacak.Teşekkürler.İyi günler..
Sosyal ağlarda paylaş

1. PS2 bence en az bi 2 sene daha gider. Gerçekten almak istiyosan hemen al derim. Yeni televizyon alma derdin yok bi şey yok. Mis.
2. Fiyatlar dolar/euro bazında olduğu için YTL olarak düşmüştür muhtemelen. 300-350, en fazla da 400'dür diyeyim.
3. Oyun konsolları, o konsol için çıkan her oyunu her zaman hiçbi ek şeye gerek duymadan çalıştırsın, mantığıyla çıktığı için PES2008 PS2 uyumluysa hiçbi şey gerektirmeden çalışır derim ben. Ama PS3 ve PS2'nin kapasiteleri ortada, PES2008 PS2 uyumlu olsa bile PS2'deki görüntülerinin önceki PES'ten farklı olacağını pek sanmam.
4. Çip taktırmak, sıfır bi PS2'deki kopya korumasını ve DVD bölge kısıtlamasını kaldırmak demek. Yani çipsiz bi PS2'de kopya oyun oynayamazsın, PS2'yi satın aldığın (orjinal olduğunu düşünelim) ülkenin DVD bölgesi ne ise ancak o oyunları çalıştırır, o DVD filmleri seyredebilirsin. Çip taktırınca kopya oyunları oynayabilir, PAL makinede NTSC-J filmler izler oyunlar oynayabilirsin.
5. Genelde PS2'ler kampanyalı satılır, yani yanında oyun, 2 kol ve 1 memory card verilerek. En basit pakette de 1 kol 1 memory card var diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası ben benim ps2yi artık adam akıllı oyun çıkmıyor diye 3-4 ay önce sattım. Ps1'de de aynı şey olmuştu. Ps2 çıktıktan sonra hayvan gibi oyunlar azaldı ve kalitesizleşti. Sadece pes oynayacaksan parana yazık. 200 liraya da çipli falan ikinci el temiz bi aleti gitti gidiyordan bulabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

2 yıl daha gider derken, nasıl PS2 çıktığında PSX'i bi anda silip süpürdüyse, PS3'ün PS2'yi silmesi için 2 sene kadar daha var demek istedim.
Dev'in dediği de doğru gerçi. Konsol oyunlarına çok uzaksan ve eskiden beri milletin "olm bla bla süper oyun lan" diye bahsettiği konsol oyunlarını merak ediyosan PS2 al. Eski oyunları alır enfes bi şekilde oynarsın. Ama yok, son teknolojiyi yakalamak istiyorum dersen, PS2 biraz geride kaldı derim.
Tabii PS2'ye halen çok kaliteli oyunlar çıkıyo. Mesela yakın zamanda çıkan Okami, ya da bu pazar çıkacak olan Guitar Hero 3 gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

İlginc ya.Napsam bilmiyorum.Bakın şöyle bir ikilemdeyim.İlk olarak Pcde Pes oynamak istedim kaldırmadı.Yeni bilgisayar almam için 1.5-2 milyar arası paraya ihtiyacım var.O parayıda anca Şubat ayında denk getirebilirim.Yada şimdi PS 2 alırım Pes oynarım,arkadaş çağırırım güzel güzel PES Cafe ortamı yaratıp oyun oynayabılırım.Hem bilgisayardan onyaması bayıyor beni biraz.Diğer bir durumda gelecek sene Plazma almayı düşünüyor bizimkiler.O zamana kadar beklerim ve PS 3 alırım.Hem fiyatlarda düşer hemde bilgisayarımda yeni olur PS3'ümde olur.Ne yapmamı önerirsiniz?Son söylediğim benimde hoşuma gidiyor ama sabredemiyorum işte.:)
Sosyal ağlarda paylaş

circirbocugu said:
Birşey sorucam onay verme olayı nedir?Bana onunla ilgili falan özel mesaj gelir herhalde?

ggdan bir ürün alıyorsun, ödemeyi gerçekleştirdiğinde paran gg para havuzuna aktarılıyor (satıcıya değil), satıcı ürünü sana kargoluyor, ürünü kontrol ediyorsun. sonrasında üründe bir sorun yoksa onay vererek satıcıya ödediğin ücreti transfer etmiş oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...