Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kişisel :)

nocom_was_here

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle merhaba ve yörünge dışında görüşmek üzere :)

Fazla uzun birşey yazmıycam. 1-2 şey söyleyip çıkacam ...

Banlanma nedenimi ben dahil kimse bilmiyor çok garip ? Sistem mesajı olarak bana attığın mesajı buraya koyup seni rencide etsemde elime birşey geçmiycek. Eğerki kişisel sorunun varsa nickinden mesaj atarsın :)

Şikayetinde haklısın, ama o mesajları silmiycem gibi laflar yönetici vasfına yakışmaz malesef. Eğerki yöneticisin ( ki öylesin malesef ) kurallara göre hareket etmen lazım. Kimseye küfür etmedim, kural dışı birşey yazmadım, üstüne üstelik forumda o kişi tarafından bana küfür edildi, şikayet ettim ve kendi egolarını tatmin edecek cevap verdin :)

Keşke o sözleri kendi nickinle yazsaydında banımın nedenini öğrenmek zorunda kalmasaydım. Hadi kolay gelsin.

dip not : bir kaç arkadaş küfürden dolayı banlandığımı söylemiş. böyle bir şey yok. olay tam tersi :)
Sosyal ağlarda paylaş

banada bir ozel mesaj atmissin ama anlasilan birsey yok?

ne zaman banlandigi bilmiyorum ama futboldaki tutumun yuzunden olabilir fakat banlandiktan sonra herhangi bir mail atmamissin?

ne dynamick ne ben kafamiza gore adam banlamiyoruz merak etme, sorununu ya mail at ya da ozel mesajda duzgun olarak acikla, yardimci olunacak birseyse cozulur degilse yapcak bisi yok.

2 gun uzaklastirma alip mail atmadigin icin unutulmus bile olabilirsin yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...