Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Platonik Aşk Dalgası ve Kurtulma Yolları

Deli333

Öne çıkan mesajlar

biz pink in özelliklerini düzeltelim:
1- canayakındır
2- sevecen ve sevimli dir
3- sosyaldir
4- muhabbete başladın mı kopamazsın
5- cesurdur
vs....
asılmıyorum öyle bir şey de yapamam zaten yaş itibariyle kendimden 10-15 yaş büyük birine asılamam herhalde... Bu son not ta gıcıklık yapan olmasın diyeydi :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
Sosyal ağlarda paylaş

Valla şu anda beraber olduğum kızı şap diye öpmüştüm.
Hiç açılma gibi bir durumum olmadı.
Ikimizde birbirimize aşığız şu anda eha.
Sevgi bulaşıcıdır çünkü.
Eskiden platonik değilde, bir takım takıntılarım vardı bazı kızlar üzerinde.Aşk falan değil hoşlanma sadece.Zaman geçti onlarda geçti.Çoğu kız boş geliyor çünkü bana.

Yani ben şöyle hayal ederim.Bu kızla ben bir yere gidiyorum ve konuşuyoruz ama ne hakkında?Aklınıza bir konu gelmiyorsa denemeyin bile.Bence böyle.

Kültürsüz boş vb kızları çekemiyorum.Kafalarını kaldırıma vurmak istiyorum.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asinanyavuz, 10 January 2004 22:58 tarihinde demiş ki:
konu saptı eski halimize dönsek??? yani auora ya tavsiyelerde bulunuyorduk en son yanlış hatırlamıyorsam bir de platoniklikten bahsediyorduk...

evet gazlıyodunuz beni :D
bu arada Levie'ye ve sana çok teşekkürler :)[signature][hline]secret shadows behind the veil

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 10 January 2004 23:00 tarihinde demiş ki:
Valla şu anda beraber olduğum kızı şap diye öpmüştüm.
Hiç açılma gibi bir durumum olmadı.
Ikimizde birbirimize aşığız şu anda eha.
Sevgi bulaşıcıdır çünkü.
Eskiden platonik değilde, bir takım takıntılarım vardı bazı kızlar üzerinde.Aşk falan değil hoşlanma sadece.Zaman geçti onlarda geçti.Çoğu kız boş geliyor çünkü bana.

Yani ben şöyle hayal ederim.Bu kızla ben bir yere gidiyorum ve konuşuyoruz ama ne hakkında?Aklınıza bir konu gelmiyorsa denemeyin bile.Bence böyle.

Kültürsüz boş vb kızları çekemiyorum.Kafalarını kaldırıma vurmak istiyorum.

Kafalarini kaldirima mi vurmak istiyorsun ...
Sen cok yumusak kalpli seker biseydin ...
Noldu sana boyle .......
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aurora, 10 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
evet gazlıyodunuz beni :D
bu arada Levie'ye ve sana çok teşekkürler :)

rica ederiz efendim ne demek görevimiz. Evet kolay bir yöntem daha birine telefonunu arat küfür fln etsin. Sen de onun yanından geçerçek ya manyağın biri dadandı sen konuşurmusun de. O da konuşsun karşıda arattığın kişi de yumuşasın abi işte özür dilerim fln desin. O da büyük bir gurur ifadesiyle telefonunu sana verirken teşekkür et. Bu iyiliğini bir öğle yameğiyle ödeyebilirmiyim de?
Fazla mı ileri gittim yoksa iyi mi?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Pink.

Türkiyedeki yeni gençliği bilmiyorsun.DogMeat'in kız arkadaşını örnek verelim.Kız ona tommy gömlek giymezsen senle gezmem demiş.Naapmalı bunu?Al kafasını vur kaldırıma dağılsın gitsin...

Kültürsüz,boş,gereksiz kızlar çoğaldı istanbulda.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aurora, 10 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
bu arada Levie'ye ve sana çok teşekkürler :)

ne demek efendim ne zaman ihtiyacın olursa[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek
There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be
But I hardly know this beauty by my side
I'll never for get, the way you look tonight
The number you have dialed is walking with his wife please, try again later.
Sosyal ağlarda paylaş

Kap eline telefonu ve adama sms çek(eğer varsa telefonu). Elin geri gidiyorsa tut parmaklarını sakinleşene kadar yazmayı kes sonra devam et. Telefon ile o olayı bi kere kıza sorarken yapmıştım, numarayı tuşlayıp son rakamı yazdığımda heyecandan (refleks olsa gerek) kapat'a basıyordum. Şöyle bi yarım saat sonra parmağımı ıssırmıştım o zaman acıyınca kapatamıyordum :) Sonuç hüsran oldu o ayrı.

Hayır eğer adamın platonik olduğundan eminsen neden korkuyosun ki?[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me.

The Bride / Kill Bill
Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra...

[Bu mesaj Saendul tarafından 10 January 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle zaten dorsia...

Benim kız arkadaşım FRP vs oynayan bir kız.
Düşün yani.
Aynı kafada olmadığım kızlarla beraberlik kuramıyorum ben.Olmuyor, yürümüyor...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi onların soyundan hala kaldı mı? Ben arıyorum ama uygun biri yok yani nafile...[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me.

The Bride / Kill Bill
Sosyal ağlarda paylaş

Arayınca bulunuyor...

BonePART'a sevgilerimizi yolluyoruz burdan =).

said:
BonePART, 10 January 2004 02:56 tarihinde demiş ki:
eet acılmıyor
cunku bone abisi kızı ayarlıyor
alexiye sunuyo
alexinin abisi war ondan
dimi lan
euehu[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa
BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH
Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki:
bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok.
[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Sosyal ağlarda paylaş

Aahh ahh ben lanetliyim zaten bu konularda, neyse çok kalmayayım da bari size bulaşmasın.

*Olay mahalinden uzaklaşır*[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me.

The Bride / Kill Bill
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiNk, 10 January 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
hmmm simdiiiben olsam seni neden reddederim ha:
1-cok uzagiz....
2-bana 2 beden kucuk gelirsin...
3-bende zaten daha olgunlardan hoslanirim....
(yas itibariyle 30 ustu tercihim'dir...)
4-okula gidiyorsun hala alman gereken sorumluklarin hic birini almmamissindir buyuk ihitmalle....
5-birde benim negatif ozelligimdir bu cok agirim'dir bakma burda gorunmuyorum yaziyorum ancak kolay konusmam cok nazliyimdir, her erkek benim gibi soguk nevale bir tipe tahammul edemez...tecrubelerimden biliyorum....
Ben olsam bu gibi sebepleri one surerim ama sebeplerimin hepside gercek yani....:-P

ehehe ben kendimden büyüklerden de baya hoşlanırım :) mesela şimdiki platoniğim üniversitede 2 sınıf. ben daha lisedeyim böhühü 2 yaş var aramızda pek farkmaz dimi aslında?[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

ya deli misin sen ya...platonik takılınır mı???ben 2.5 sene çektim bu beladan...aman ha...kendine yalan söyle unutmak için...salak ya şuna bak falan..onun eksiklerini görmeye çalış....[signature][hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır...

:rock:To LiVe iS To Die:rock:

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 11 January 2004 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya galiba ben... tam aşık insan modundayım!
salıya kadar 4 sınavım bi de ödev teslimim var, ödevi zar zor hallettim de diğerlerine hiç bakamadım.
evde koşarken ayağımı burktum, az önce gözlük elimden fırladı. yani hiç olmazdı böyle şeyler.
ama kararımı verdim, gidip tanışıcam.

en iyisi gidip dolayacaksın adamın saçlarını bileğine, yapışıcan dudaklarına...

mesela yaniii :D

A Tribute to Sigmund Freud oldum.[signature][hline]secret shadows behind the veil

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...