cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 memleket fethiye bari oranın plakası olsun dedim=)
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 fethiye değil muğla :) fethiye il mi be.
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 biliyorum toggie il olmadığını ama farketmez çoğu kişi senin gibi fethiye dendiğinde muğla olduğunu anlıyor sonuçta,sorun yok=)
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 valla cogu kişinin bildigini zannetmiyorum ben, fethiye'yi antalya'da zanneden cok kişi vardır :) nedense günaydeki her tatil beldesini antalya'da zannediyor cogu kişi :p
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 olur mu abi dalaman, dalyan, datça, bodrum, marmaris, fethiye hep muğlanın çiçekleri=) o zaman bilmeyenlere de öğretmiş olalım=p
kermit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 gs ye verilen penaltı resmen ümit kendini yere attı önce bi baktı topa ve adama baktı olmıycak direk attı kendini yere değildi hakkını yediler adamların
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Denizli'nin kazandığı penaltıya penaltı değil diyene futbol forumunda konuşmama kararı aldım , gs'nin kazandığı penaltıya penaltı diyenle ise bütün forumlarda konuşmama kararı aldım.. çünkü bu insanlar 1-futboldan anlamıyorlar 2-objektif değiller..
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 fanatik olmayın biraz ve farklı gözlerle bakın o pozisyonlara. denizlinin pozisyonu evet penaltı ama gs ninki resmen ümit karan o ozisyonda topa ve futbolcuya baktı ağır çekimde çok net ve hiç bişi yapamıycanı anlayınca attı yere kendini
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ikisi de hatalı bence. ümit'inki daha hatalı ama ilk pozisyona da penaltı calınmaz be. her kornerde topa yukselen adam rakibine bu kadar dokunuyo zaten, hepsi penaltı o zaman.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 suBzer0 said: Denizli'nin kazandığı penaltıya penaltı değil diyene futbol forumunda konuşmama kararı aldım , gs'nin kazandığı penaltıya penaltı diyenle ise bütün forumlarda konuşmama kararı aldım.. çünkü bu insanlar 1-futboldan anlamıyorlar 2-objektif değiller.. tamam çıkşarı.
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 gsli olmama rağmen, ümit karanda son zamanlarda bir "arifleşme" seziyorum. yoksa penaltı pozisyon görüşüme, tv nin gösterme açısına falan bakarak. ama bu yüzden %99 diyorum gs nin penaltısına.. ama şu da var gs nin ki penaltıysa denizlininki penaltı kare küp falan tartışılacak bir yanı yok yani. birine verip öbürüne vermeyeceksen, verilmeyen kesinlikle gs ninki olurdu. ama 2 sine de penaltı çalındı bu durumda da zaten hakem de tutarlı davrandığı için memnun olmaktan başka bir seçim kalmıyor bize. =) asıl ayıp, hakemin değil, 2. yarı tamamen tek kale oynayan "büyük bir takımın" o kadar süre gol atma becerisi gösterememiş olması bence. bir şaban gidiyor derken, shaban-i mi geldi demekten alıkoyamadım kendimi maç boyunca(bordeaux maçını da düşününce tabii bir de)
Öne çıkan mesajlar