Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 napalım, para bizde, şike bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Ya yuh mokoko onların penaltıyla aynı pozisyon. Pozisyon bulamadı zaten adamlar, rahat maçı katletti o penaltıyla, sonra hak yerini buldu işte. Hakem genel olarak kötüydü belki ama ,inan bize daha kötüydü yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Linderoth sakat olduğu için oynamadı. Barış tamam hani Hasan iyiydi sağda hasan solda hakan ortada arda oynat da sağ bek hasan sağ kanat topal ne alakadır be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 kaç şut çekti gs ya ulan 30 mu ayıp be 30 şutta 1 tane mi gol atabildi bu ne şans bu ne yetenek. İstatistikleri zorluyor takım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Neden Beşiktaş böyle penaltılar kazanmadı hiç? Neden hep bütün hakemler bizim maçlarımızdan sonra dinlendiriliyor? Şerefli 2. liklerimizi unutmamak lazım , hakemin gözüne kar suyu kaçmasını , 8-0 lar filan.. olsun be biz halkın takımıyız ve türk halı hiçbir zaman haksız kazanç elde etmek istemez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 mokoko said: ya tmm belli mac ı gs ye wericek hakem ama bu kdr da belli edip werilmezki ya wericeksen wer bari penaltıyı 80 de insanlar belki inanır bu kdr olmaz ya yuh ya allah ıslah etsin dicek başka bişey bulamıyorum sana. ya farklı maçı izliyoruz ya da sen başka bi tarafınla izliyosun maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ehehe, maçı izlediğini hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bence de maçı izlediği falan yok bol keseden sallamış arkadaş. maksat muhalefet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bu maç ile birkez daha türk futbolunun karanlık yüzü ortaya çıktı. Dalga dalga gelen denizlispor fırsatlardan yararlanamadı.Farkı kaçırdı.Fakat hakem rezil kararlarıyla Gs ın eski şampiyonluklarını hatırlatacak kararlar vererek denizlili futbolcuların emeklerini sildi. Yazık bu futbola. Teşekkürler denizlispor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 kızıştırma ortalıgı 3 madalyan var diye saygı göstermiyoruz sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 arkadaşlar espri mi yapıyorlar bilerek mi yapıyorlar. Hani gözleri görmüyor kulakları duymuyorsa nasıl yazı sallıyorlar buraya onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bütün maç tek kale oynadıkdenizli dalga dalga geldi diyorsun. Adamların pozisyonu yok. Hakem GS'ye verdi diyorsun iki pozisyon aynı. Faullerimizi vermedi kartları çıkarmadı adam. Aynı maçı mı izledik yoksa sadece fanatik misin Black? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 maçı izlemedim ben aga :( içiodum o sırada ama denizlinin iyi oynadığını hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Ulan haydi ilk penaltı tereddüt edersin de ikinci penaltı hiç mi hiç penaltı değil arkadaşlar... O kadar dokunmayla hiçbir futbolcu düşmez, hele ki ceza sahası içinde Ümit'e yaklaşırken defans önceden bakıyor ki üstüne çarpıp faule sebebiyet vermesin. Yalandan bir 3 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Berabere kalsak denizli yalandan bir 1 buan alacaktı ama. Hak edilmiş bir 3 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Yalanı falan yok sonuçta ne maçlar oluyor o kadar iyi oynamana rağmen yeniliyorsun bile... Hakemin satılmış falan olduğunu düşünmüyorum hatta her iki penaltıda da doğru karar vermeye yönelik davrandığına eminim. Bir hıyaneti yoktu yani anlayacağınız, tabii bu benim düşünce. Fakat ikinci penaltı kesinlikle hatalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ümit karana gelecdğin arifi gözüyle bakabılırız sanırım,yanındaki adam uflese yuvarlanıp 3 takla 2 parende atıcak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ikinci penaltı, penaltı diyenler birinci penaltı pozisyonunu izlesinler aynı pozisyon. belki ikisi de penaltı değil dersiniz birşey diyemem ama birine çalıyorsa diğerine çalması da lazım yani. ikinci yarı maçı gs tek kale oynadı dikkat ettiyseniz. hakkımızdı yani öyle beleşe alınmış bir 3 puan falan değil. ayrıyetten hakem tam saç baş yoldurmalıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Birinci penaltı penaltı değilse ikinci neden penaltı ? Satılmııışş haaakem satılmıışşş hakeemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 dallama sina birincisine penaltı dediyse ikincisinede mecburen çalmak zorundaydı diyorum pozisyon penaltı olmasa bile. asıl çalmasa o zaman o dediğin satılmış hakem denirdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ya aslında iki pozisyon da penaltı çalınabilirde çalınmayabilirde çünkü ikisindede dengesiz şarj var ama kaç kere böle penaltı çalınmış o ayrı. Hakemin insiyatifiydi Ama şu var ki iki pozisyonda birbirine benziyor o yüzden hakem kendi doğrusundan şaşmadı, bu yüzden kasıt yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Denizli iyi oynayan ve hakeden taraftı. yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 iki penaltı pozisyonu arasında hiçbir fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 havhav48 diye acc açıp laf mı atsam o topic senin bu topic benim=) şaka bi yana 3 puan iyi oldu,böle devam eder umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar