nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 İnşallah atarlar da 2-1 3-1 falan yeneriz. :P Bu ne ya rakip hata yappıyor satılmış 9oluyor. Sizin Konya'ya attığınız dört golün üçü zaten onların hediyesi bariz. O zaman Konya da satılmış?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 valla rahat olun bırakın puan almayı gol bile atamazlar diyorum , lafımın arkasındayım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 paranın gözü kör olsun, aldık horozları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luknar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Nasıl, nerden izliyosunuz maçı? Netten izliyorsanız hangi program? Eğer sopcast den izliyorsanız bende niye donup duruyor? :X Yardım için şimdiden sağolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 tvants ile izliyorum, kanal dubaidevesi. http://www.myp2p.eu/Matches/Match6.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 o nası penaltı be?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bonjo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 kafası kesikleri böyle alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 penaltıdan attılarsa saymam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 penaltı pozisyonunu da bi gör, satılmış falan ya maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 hakem satılmış yoktu penaltı felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Yalnız hakem harbi satılmış yani. Bu kadar olmaz. Hasan'a bal gibi faul yapılıyor devam ettiriyor sonra itiraza sarı kart. Önündeki faulü çalmayınca bari gösterme kartı yüzsüz herif ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 denizli hakediyor fakat farkı kaçırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 haydi denizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ya şu futbolun hakkı bu olmamalı artık ya. yazıklar olsun önce ümit karan'a, sonra hakeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 satılmış hakem verdi penaltıyı, hadi nonda yaz sunu. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Hatalı penaltılar 1-1 :D Yürü be Nonda adam penaltıcı resmen ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Muahah penaltı son dakikada Nonda attı oh bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 SATILMIŞ HAKEM VER PENALTIYI BE. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 göremedim pozisyonu ama yine de hakemin felaket bir yönetim sergilediğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Oh be. Rahatladım ya :) Hakemin hatası yüzünden ikinci yarı çok stresli geçti. Ama aynı güzellikteki hatası stresi bitirdi ve skoru belirledi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 iyi oldu ya 3 puan bu kadar eksikle hem sivas hem bjk puan kaybetmişken ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ya tmm belli mac ı gs ye wericek hakem ama bu kdr da belli edip werilmezki ya wericeksen wer bari penaltıyı 80 de insanlar belki inanır bu kdr olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 mokoko şurda sana küfür etmeye başlamak üzereyim yani bu yorumuna karşılık..sanki maçı izlemedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Of bea yendik sonunda.bu hafta da puan kaybetseydik çok kötü olcaktı. Bu arada neden böyle kadro çıkardı kalli ya linderoth nerde barış niye sonradan girdi? Kalli'nin 11 leri çok saçma oluyo son bikaç maçtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar