Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 "Sezon 7"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Sorma Popeye ya, kabus gibi haber yani. Belliydi ama, Jack ne kadar yok dese Renee gider arar bulur anlatır işte. Keşke "süper deneysel düşük şanslı iyileşme stem cells hede ama sen ballısın Jack kesin tutar xD" yerine Jonas'ta cure olsaydı, klişeye de kaçsa en azından daha gerçekçi olurdu, Kim'le de uğraşmazdık.

Neyse, Mike Novick çıkmasın da, her sezonda oynayan bir Aaron kalıyor o zaman :p

Jack de iki saatte bir denen şeyi daha ilk bölümden yarım saate indirdi, son bölümde iyice ofiste falan takılacak gibi görünüyor.

Nokia da iyi para yatırmış herhalde diziye, 5800'lar cirit atmaya başladı her video call için :p

Sosyal ağlarda paylaş

E18

Hodges bile eridi gitti direk, biz birkaç bölüm Hodges/Jack/roket kovalamacası yaşarız derken. Şimdi bakalım Tony'nin amacı ve olayı ne, basitçe hapisten yırtmak mı yoksa başlardan beri bir plan mı varmış.

Tedavi işi de bir yere bağlanamadı, Tony de kötü oldu şimdi, titreye unuta operasyona mı gidecek lan Jack :p Senaristlerin terazisine tıkladım yani. Şu sezon 7 değil de 3-4 olsa hem izleyici, hem ödül sayısında patlama yaşardı bence dizi, uzadığı için aynı heyecanları yaratamıyor sadece.

Sosyal ağlarda paylaş

haklisin doggy

Tony: did they say something about kim bauer?
Larry: Yeah, she's at fbi

buradan sonra tony degisti
hatta yuksek kalite izlemis olsaydim SS koyacaktim o lafi soylerken tony'nin gozleri hassktir der gibi kapaniyor

geldigi gun milletin huyu suyu degisti be off
hem tony degisti hem larry oldu cidden veba gibi bir sey bu hatun

Sosyal ağlarda paylaş

e izle o zaman, niye spoiler bekliyorsun :P

"Almeida sen bizim her seyimizsin" mottosunu benimsemis biri olarak cok uzuluyorum sezon sonu Jack Tony'i sopayla rencide edecek diye, ama senaryo bariz o noktaya gidiyor... azer bülbüllügü gecsin manitu affeder Jack affetmez su noktada

ha son saatlerde bir twist daha gelirse artik bilemeyecegim

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...