Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 "Sezon 7"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

totalde 5 bölüm izleip, belki de farklı farklı sezonlardan, gelip cok monoton sıradan demen bi çok dizide olan klişeleri yıkıp kendi tarzını yaratmış olan diziye hakarettir, ha izlersin 7 sezon abi kendini tekrar etmeye başlaadı dersin ona ok derim 8. sezonda bitirecekler zaten kendileri de farkındalar artık uzadıkça tadı kaçıyor
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de birçok dizinin rastgale 5 bölümünü seyredip bu kadar sığ bir çıkarımda bulunabilirsin.

Lostu 5 bölüm seyrettim bi adadan kaçıyolardı sıkıldım.

Prisonbreak'i 5 bölüm seyrettim hapisten kaçıyolardı sıkıldım.

Binbirgeceyi 5 bölüm seyrettim şehrazatı düdüklüyolardı sıkıldım.
Sosyal ağlarda paylaş

Senaryosunu, temasını kavramaya yetti gayet. Çünkü çok tema bazlı bir yapım, ve temasını beğenmiyorum. Oyunculuğunu çok itici buldum, Jack çok sığ bir karakter. 5 farklı bölümü izledim düzensiz, ama arada sık sık rastlayıp baktım diziye ve hiç sarmadı.

Konusunu da beğenmiyorum. Amerika ne zaman 10 tane terörist karşısında tekme yemiş köpek konumuna düşse gülesim geliyor. Adam 5 günde 5 kere amerika'yı kurtardı, sıkıldım.

Jack bazlı yenilmez, bükülmez karakterleri monoton buluyorum, ve eğer bayarlarsa da "Bakın Jack'in de bir sınırı var, o da aslında ne fırtınalar geçiriyor." tadında veriliyor bu diziye. Ve evet bütün bunları farklı 5 bölüm artı random karşıma çıkışından çıkardım.

Özür dilerim beğenmediğim için dizinizi, çarmıha gerebilirsiniz.

Beğenmek için 5 sezon izlemen gereken dizi olmaz olsun ayrıca, anaa.

Sıkıldım demedim, beğenmedim dedim. Arıza var insanların algısında bugün. Sıkıldım dediysem tamamen kendi mizahımla yaklaşmamdır, aşırı ciddiye alıyorsunuz bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Lost konusundaki mesaj sayısı belli, buradaki belli. Türkiye'ye yayarsak, Divxplanet'ten Salı/Çarşamba akşamları 24'ün, Perşembe/Cuma akşamları Lost'un tıklanma sayılarına bakarsın, az çok bir fikir verir.

Elit olsun, az kişi izlesin diye bir kaygımız yok zaten de, en ayağa düşmüş dizi konumunda değil, Türkiye'de en azından. Zaten çok kişinin izlemesi de her zaman "kötü demek ki ayağa düşmüş" anlamına gelmez.

"Sakin olun, kendi görüşüm bu" vs. derken bir yandan da milleti hala germeye çalışman, marjinallik kaygını fazla belli ediyor bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bir kullanıcının postuna yazılan cevabımı bütün 24 seyircisine sırf yazacak bir cevabın olmuş olsun, "haha yakaladım seni, marjinalsin sen" tadında mal etmen algı bozukluğunun zühurundan başka birşey değil Bag.

Ps: Dünyada bir Lost, bir 24 yok dizi adına bu arada. Türkiye de bir 24'ün seyirci kalesi, nabzı zaten. Hey allahım ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Elit olsun, az kişi izlesin diye bir kaygımız yok zaten de, en ayağa düşmüş dizi konumunda değil, Türkiye'de en azından. Zaten çok kişinin izlemesi de her zaman "kötü demek ki ayağa düşmüş" anlamına gelmez.

Yeni bir şey söylemek yerine hala "ben yendim" derdiyle mesaj atacaksan, bunun üzerine son bir mesaj daha atıp "kazan", kişisel hakaret falan edip cevaba zorlamazsan umursamayacağım söz evladım :p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bence bir kullanıcının postuna yazılan cevabımı bütün 24 seyircisine sırf yazacak bir cevabın olmuş olsun, "haha yakaladım seni, marjinalsin sen" tadında mal etmen algı bozukluğunun zühurundan başka birşey değil Bag.

Bak burada ben onu sana değil, diğer elemana dedim yazdım ama okumuyorsun ki. Okusan ne güzel anlaşıcaz seninle. Yok bir derdim tatmin olayım egom uçsun, eğlenmeye gelmiştim ben buralara.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2 sezon izledim açıkçası ve 7. sezonunu oynaması çok komik geliyor bana.

Hani ilk sezonlarda bir yere kadar tamam da, bitemedi adamın çilesi be arkadaş. Jack Bauer Amerika'nın yetiştirdiği en süper, en akıllı en imba adam, her şeyin doğrusunu Jack Bauer biliyor, Jack Bauer dışında birileri doğru akıl yürüttüğünde ya dinlenmiyor, ya da öldürülüyor ve Jack Bauer ÖLMÜYOR. (Gerçi burası yanlış oldu, kaç kere ölüp geri gelmişti? JESUS! [literally])

Amerika'nın başkanlarını çıtır çerez gibi yiyor millet, Ulusal Güvenlik desen fink atıyor adamlar kafalarına göre. Bir de düşman her seferinde değişiyor, orası süper zevkli. Sanki böyle Axis of Evil kurulmuş ABD'ye karşı, herifler önceki tecrübelerini falan anlatıyorlar birbirlerine, her seferinde farklı taktik deneyip başarısız olan Coyote gibiler resmen. Karşılarında da Road Runner rolünde Jack Bauer var, zira adam durdurulamıyor.

Ajanlık dizisi izleyecekseniz Chuck izleyin derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...