Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 "Sezon 7"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

mani said:
said:

7. sezon Ocak ayında başlayacak. Kasım 23 de sezon 6 ile 7 i birbirine bağlayacak olan 24:Redemption isimli televizyon filmi yayınlanacak. 7. sezon trailerı çok tatmin edici. Özlediğimiz bol aksiyonlu dizi geri dönüyor gibi. 6. sezonun yarattığı hayal kırıklığını düşünürsek 24 hayranlarını adam gibi bir sezon bekliyor.

adam yazmış
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

redemption

Esasinda jack olayini baglamak icin kasmislar epey, aradaki bariz hatalar, real time da oynamalar goze carpiyor. Zaten kiefer da role tam konsantre degil, bazi hareketleri yapmacik geliyor. Yeni baskan ABD baskan modelinden cok CIA in baskani modeline sahip. Insana "Aaa James Bond daki M in ABD versiyonu" dedirtiyorlar valla.

Birde baskanin oglu muhabbetine tohum attilar side story olarak.

Ayrica eztv versiyonu dakika 41.40 real-time 03:50:48 helikoptere binen amerikali hatun, dakika 54.20 real-time 04:12.36 da tekrar helikoptere biniyor:)

Sosyal ağlarda paylaş

Extended'da 17 dakikalık fazla sahne var, Preview ise ilk bölümün ilk 17 dakikası.

Şuan izliyorum da, trailer'da gördüğümüz şeylerin herhalde bir yarısı falan bu preview'da da var, yani "trailer çok spoiler olmuş" diyenler merak etmesin, max. 2 bölümde trailer falan kalmayacak sanırım :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Üstünden 12 saat geçmiş artık, ne bekliyordunuz ki, olmamasını mı? Torrent forever ne alaka yani, bilgi biraz lütfen :p Ben sabahın köründe attım mesajı.

7x01 & 02

İlk bölüm nispeten uslu bir Jack ile geçti, ikinci bölümde toparladı hemen, güzel sezon olacak gibi. Tony'i hemen yakaladı zaten, elli tane subscript olacağının da işareti :p Özlemişim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...