Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 2 ve 3. sezonu gönderecek hayırsever aranıyor

toggie

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar, yazın 1. sezonu bitirdim. 2. sezonun ortalarında kaldım ama dvd ler yok elimde.

4. sezon baslamadan bana 2 ve 3 ü dvd ye cekip gonderebilir mi biri acaba kargo ile?

edit: download etmeyi de dusundum tabi ama 512k baglantı ile 2 sezon cekmek uzun ve yorucu bir iş olur. bir de torrentlerde istedigim bolumleri bulmakta cok zorlanıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

512k bağlantı ile bir sezonu çekmen 2 gün sürer.

2. sezonun da yarısını izlemişin, 1 gün de ordan, toplam 3 gününü alır.

Mesajı attığından beri 2 gün geçmiş bile.

Yarına inmiş olurdu yani kargo ile istemeyip indirmeye başlasaydın :)

http://btjunkie.org/search?q=lost+complete&c=0&t=0&o=52
Sosyal ağlarda paylaş

Yabancı dizileri çekmesi aslında hiç sorun olmuyor. Benim verdiğim linkteki complete sezonlarda binlerce seeder var.

İnternete gireceği zaman da ya da netten oyun oynayacağı zaman pause eder. Sadece geceleri yatarken bile açık bıraksa 1 haftaya kesinlikle 2 sezonu indirir.

Benim böyle söylememin nedeni 100lerce gb müzik film dizi arşivim olduğu halde bu arşivi yıllardır tek başıma kimseden bir dosya almadan yapmış olmam. Böylesi daha güzel. Emek vermek hoş, günlerce bilgisayarı açık tutup sonra filmler dizler inince izlemesi daha çok keyif veriyor. Örneğin birkeresinde laptopu ile arkadaşım gelmişti, ethernet kablosunu taktık ağa, 7-8 tane film attım kendime, aylar geçti 1 tanesini bile izlemedim. Ben böyleyim yani siz de böyle olun demiyorum. Ama internet elimizin altında.

Sonuçta 2 sezon demek 4 dvd demek, 4dvd demek 2ytl (parayı geç 2 ytl bişe değil) ve en az 1 saat onları çekmek ile uğraşmak demek (dvd 4xten hızlı yazılmaz, yoksa ömrü kısalır). Mesela benim evimin yanında kargo yok. Otobüse binip yarım saat gidip yarım saat da gelmem lazım. Yolda beklemedir falan filan en azından 1.5 saat de öyle gider. En azından 3-4 saat ediyor bu da. Yani bütün öğlenim gidecek. Ben böyle bir zahmeti başka birinden isteyeceğime koyarım torrente açık bırakırım geceleri yatmadan mis gibi çekerim.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie'cim o zaman bölümleri tek tek koyarsın torrente, 4.4'er gb indirirsin yazarsın sonra dvdye silersin :)

Ha 4gb de yer yok 1gb'em var diyosan eğer, 1gb 1gb çek yani 3'er bölüm, sonrat dvdye. Dvdyi açık bırak, kapatma. Sonra yeniden indir aynı dvdnin üstüne ekle dolana kadar.

Sen yeterki benden çözüm iste :)

Meselâ Morpheus Neo'ya ne demiş?: "Ben yalnızca sana kapıyı gösterebilirim ama kapıdan kendin geçmek zorundasın"

İndir Lost'u, Ben'in Jack'e neler dediğini gör :)
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
3.sezonun sonu

Sawyer la kate evlenyior

Jack başhekim oluyor

Dombili ölüyor

izlemene gerek yok

4 ten başlayabilirsin artık

ahah :P

3. sezonu izlemediysen okuma

charlie niye dışarıya çıkıp kapıyı kapatmadı ki :( sonuçta bi şekilde bişeyleri değiştirdiler ölmesine gerek yoktu kanımca..

Sosyal ağlarda paylaş

3. sezon sonuna kadar izleyenler okuyabilir.

Hayır vardı. Eğer ölmeseydi gelecek değişecekti, ve Desmond ona eğer o ölürse Claire'in filan adadan kurtulduğunu söyledi. O da özellikle Claire'nin sevgisinden dolayı ve arkadaşlarının da kurtulmasını istediğinden dolayı kendini feda etti. Ha şöyle birşey var, eğer feda etmeseydi biliyordu ki yine ölecekti. Kader peşini bırakmayacaktı yani.

toggie said:
ben kim bee, gelmedim oralara daha sus.
bakiyim bi verdiğin siteden.

şöyle arat, Lost s02e01, s02e02... diye arat indir bulduklarını :), hatta dvdye de çekmeyeceksen indir izle sil mesela. Altyazılar da divxplanet.com.
Sosyal ağlarda paylaş

Zopik said:
ftp acayim ben sana : p

Çok özür dilerim ya konuyu görmemişim, güncel başlıklar sorunluydu bilindiği üzre ve bende sürekli oradan takip etmeye çalışıyordum.

2. sezon dvdrip olarak var elimde, 3. sezonu hdrip olarak izledim ama dvdrip'ini indirmek için sonradan sildim.

2. sezonu kendi bilgisayarımdan ftp açayım, sen de bağlantın ile çek. sanıyorum direk 50k ile falan çekebilirsin, rahat olur. sen onu bitirene kadar 3. sezonu indiririm zaten ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...