Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reklam ve gerçekler

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Bir kaç ayda bir yemeyi seviyorum, sık sık değil ama.

Bir de şimdiye kadar hiç kötü ürünle karşılaşmadım, bir keresinde milkshake'i kakaolu istemiştim yarısı vanilyalı yarısı kakaolu gelmişti. Söyledim hemen değiştirdiler. Kaldı ki tamamen kendi hatamdan yere döktüğüm kolayı bile yeniliyorlar ücretsiz olarak. Yapım hatası olan ürünleri hayli hayli değiştirirler. Yalnız ice tealeri kovayla dolduruyorlar o yüzden artık ice tea içmiyorum burger ve mac'te.
Sosyal ağlarda paylaş

Beylikdüzü'nde 2 ay önceye kadar Burger King yoktu,biz dışarı vs. çıktığımızda genelde yemek için hep McDonalds'a giderdik,mecburiyetten.Adam gibi yemek yapan yer yok,yapanlarda dürümcü vs bir yerden sonra bayıyor dürümde :)

He ne oldu Burger King açıldı,artık adımımı atmıyorum.

Burger King Rlz
Sosyal ağlarda paylaş

bundan 2 yıl önce Mcdonaltsa kız arkadaşımla gidip, bigmc isteyip, alıp masama oturduktan sonra:

İTİN önüne atılmicak hale bi hamburgerle karşılaştığımdan beri bir kere bile gitmedim, gitmicem.

Burgerkgn gene daha iyi.. Hamburger gibi hamburger yapıyolar.. Ketçap mayonez pakette olsa daha ii olcak ama neyse. Zaten patates kızartması asla yemeyen biriyim. O konuda da gayet rahatım.

Artı 2 gün önce pizzacıyamı BKingemi dedik. hadi BKe gittik. XXL aldım :s pizzacıda yediim pizzadan çok doyurdu :o
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım saçma sapan resimlerle propagandaya inanmamızı beklemiyosun heralde.
gidiyoruz alıyoruz elimize bakıyoruz sonra lan bu resimdekinden farklı diyip yemiyor muyuz? çatır çutur hüpletiyoruz gayette severek. ee ? ne bu resimler , köylüyü kandırmak için boş işler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...