MeSh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 valla whopper sever olaraktan diyebilirim ki. çogu zaman o reklamdaki whopper'a yakın bi whopper geliyor. ekmek biraz daha basık falan oluyor ama güzel yani görüntüsü. buradaki gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 benim anlamadıgım ben sevmiorm sen sevmiosun da bu mc donaldsı kim dolduruor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 15 yaş altı herkes, yanında anne babaları ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ben seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ustune oturup fotosunu cekersen oyle gozukur ben hhic okadar kötü whooper yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Bir kaç ayda bir yemeyi seviyorum, sık sık değil ama. Bir de şimdiye kadar hiç kötü ürünle karşılaşmadım, bir keresinde milkshake'i kakaolu istemiştim yarısı vanilyalı yarısı kakaolu gelmişti. Söyledim hemen değiştirdiler. Kaldı ki tamamen kendi hatamdan yere döktüğüm kolayı bile yeniliyorlar ücretsiz olarak. Yapım hatası olan ürünleri hayli hayli değiştirirler. Yalnız ice tealeri kovayla dolduruyorlar o yüzden artık ice tea içmiyorum burger ve mac'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 benim kendi hatamdan devirdiğim menüyü komple yenilemişlerdi. gerçi bana temizletmemeleri bile yetmişti bana da. mcdonalds güzeldir. burger out pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Adamlar ezip, büzüp fotoğrafını çekmişler. Hem o kadar canlı renklerde hamburger olabilir mi ya sanki yağlı boya tablo. Bariz photoshop kananlar utamnsın yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 irin said: benim anlamadıgım ben sevmiorm sen sevmiosun da bu mc donaldsı kim dolduruor ya? ben de seviyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Beylikdüzü'nde 2 ay önceye kadar Burger King yoktu,biz dışarı vs. çıktığımızda genelde yemek için hep McDonalds'a giderdik,mecburiyetten.Adam gibi yemek yapan yer yok,yapanlarda dürümcü vs bir yerden sonra bayıyor dürümde :) He ne oldu Burger King açıldı,artık adımımı atmıyorum. Burger King Rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Burger King pahalı be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 patatisi daa dandik mcden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 şimdi verdim siparişi resmini çeker koyarım hahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bundan 2 yıl önce Mcdonaltsa kız arkadaşımla gidip, bigmc isteyip, alıp masama oturduktan sonra: İTİN önüne atılmicak hale bi hamburgerle karşılaştığımdan beri bir kere bile gitmedim, gitmicem. Burgerkgn gene daha iyi.. Hamburger gibi hamburger yapıyolar.. Ketçap mayonez pakette olsa daha ii olcak ama neyse. Zaten patates kızartması asla yemeyen biriyim. O konuda da gayet rahatım. Artı 2 gün önce pizzacıyamı BKingemi dedik. hadi BKe gittik. XXL aldım :s pizzacıda yediim pizzadan çok doyurdu :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 arkadaşım saçma sapan resimlerle propagandaya inanmamızı beklemiyosun heralde. gidiyoruz alıyoruz elimize bakıyoruz sonra lan bu resimdekinden farklı diyip yemiyor muyuz? çatır çutur hüpletiyoruz gayette severek. ee ? ne bu resimler , köylüyü kandırmak için boş işler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 abicim soğudum bunlardan. :S gerçi yemiyodum ama olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bigkingxxl <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzzy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 sanırsam whooper'in üzerine biri oturmuş orada :D tam whooper mı o onuda bilmiyorum gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar