KingOfLoss Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Hoşgeldin KingOfLoss Paticik Forumları Ana Sayfasından UO, WoW, KO, DAoC, EVE, gibi MMOlarla ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, edebiyatla ilgiliysen Karalama Defteri, kız arkadaşından ayrıldıysan Kişisel bölümlerine girebilir, Donanım ve Yazılım bölümünde bilgisayar parçaları ve programlarıyla ilgili sorularına cevap bulabilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların diğer ilgili bölümlerinde üyelerden yardım isteyebilirsin. Geyik yapmak istersen garbage bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar la uğraşıyosan buraya bakmanı tavsiye ederim, eğitimle ilgili soruların varsa Eğitim bölümümüzden faydalanabilirsin.. içimde kalmıştı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hoşgeldin babs. nick çok zönk. :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 evt bencede "..." hosgeldin "..." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 willkommen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 mrb asl pls ? hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 slm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hoşgelmedim. paticikte aktif olmaktan vazgeçmem bu konuyu açmadan hemen sonra oldu, özür dilerim. çok eleştirel arkadaşlarımız var sağolsunlar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ne oldu yahu? kim ne dedi sana çekelim kulağını :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Güle güle :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Saeros said: hoşgeldin babs. nick çok zönk. :( kalbi kırılmış. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 KingOfLoss said: hoşgelmedim. paticikte aktif olmaktan vazgeçmem bu konuyu açmadan hemen sonra oldu, özür dilerim. çok eleştirel arkadaşlarımız var sağolsunlar. aga, buraya geleceksen, verilen ayarlara tav olmayacaksın. yoksa 2 günde bir küse gidersin sen sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hoşgelmişsen. Wilkomen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 uu çabuk kaçırmışlar arkadaşı ya. Bu kadar aceleye ne gerek vardı ki :P hoşgeldin ama güle güle de gitmişsin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 RÖH GAZA GELDİMS! ehe saeros benim lise arkadaşım da, msnde falan da bi sokuşturdu sinir oldum. ilginç ama biraz nick konusunda hassasım. hayatımda tek hoşuma giden ve kalıcı olarak kullandığım nick Odium'du, bir şahıs da hiç kullanmamak üzere almış. ben de pain of salvation sevdiğimden bi şarkı adını aldım işte. alındığımdan değil de hevesim kaçtı. AMA GERİ GELDİ. HEM DE ARTIK DAHA GÜÇLÜ. felağn. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Yavrum hoşgeldin, yarın seni bir güzel odamda- Ehm selam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 qanqa diye bağrımıza bastık, fantastik bombastik hoşgeldin mesajları bekledik ama nerdeee.. post kasar gibi oldum mu ben şimdi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Where's your crown King Nothing? Hoşgeldin kuzuciğim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ojgelmişssen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 çok iyi seçim nick için.(tu) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.