Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba.

KingOfLoss

Öne çıkan mesajlar

Hoşgeldin KingOfLoss

Paticik Forumları Ana Sayfasından UO, WoW, KO, DAoC, EVE, gibi MMOlarla ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, edebiyatla ilgiliysen Karalama Defteri, kız arkadaşından ayrıldıysan Kişisel bölümlerine girebilir, Donanım ve Yazılım bölümünde bilgisayar parçaları ve programlarıyla ilgili sorularına cevap bulabilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların diğer ilgili bölümlerinde üyelerden yardım isteyebilirsin.
Geyik yapmak istersen garbage bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre..

Görsel Sanatlar la uğraşıyosan buraya bakmanı tavsiye ederim, eğitimle ilgili soruların varsa Eğitim bölümümüzden faydalanabilirsin..

içimde kalmıştı
Sosyal ağlarda paylaş

RÖH GAZA GELDİMS!

ehe saeros benim lise arkadaşım da, msnde falan da bi sokuşturdu sinir oldum. ilginç ama biraz nick konusunda hassasım. hayatımda tek hoşuma giden ve kalıcı olarak kullandığım nick Odium'du, bir şahıs da hiç kullanmamak üzere almış. ben de pain of salvation sevdiğimden bi şarkı adını aldım işte. alındığımdan değil de hevesim kaçtı.

AMA GERİ GELDİ.

HEM DE ARTIK DAHA GÜÇLÜ. felağn.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...