Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 gelmek isteyen herkesi beklerim.. pati alemi daha voodoo medicine ı izlemedi ona yanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bu bar10 sizin mi ya. morgun sokağında yeni açıldı di mi orası? nası bi yer ya çok keko duruyodu hiç bakmadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bar10 bizim diil... ama pazar akşamı eğlenicez.. valla eglenmek için çıkıcaz yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Yaş sınırı var mı? (ki tahminen var.) Benim sorunum yok da bu hafta sonu istanbulda olucam ama davet edebileceğim arkadşlarımın galiba hepsinin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Vodoo Medicine bildiğim kadarıyle sleaze/glam yapıyor, öteki grubun tarzından biraz bahsedebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 blues =) edit: açıklayayım.. bayadır kadıköyde var olan bi blues grubu.. uzun zamandan sonra ilk defa bu partyi düzenlediler geri dönüş maiyetinde.. saolsunlar bizi de çağırdılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 KingOfLoss said: Yaş sınırı var mı? (ki tahminen var.) Benim sorunum yok da bu hafta sonu istanbulda olucam ama davet edebileceğim arkadşlarımın galiba hepsinin var. ya bilmiyorum onu bak.. herhangi bi yaş sorunu olur mu ama olmaz gibi geliyo bana çünkü yeni açılan ve yaşça küçük gruplara da kapısını açan bi bar kendisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bekliyorum he UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Başarılar iyi şanslar vb :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar