bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 sacmalama abi, oyunda yanındakine item vermek diye bişi yok. ha +3 str mi wermiş onun getirdigi str regeniyle avantaj sağlamışsın ha aghanim i verip ulti attırmışsın. 2 si de yapılmamalı. Bugün aghanimini veren yarın ....
Dela Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben sana veririm aghanim panik yapma kasamiyosun diye sdfdfs
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 5 nuker int alcan yan yana gezcen 1 aghanimle elden ele sistemiyle.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 naix feci lan, karsıma geldi gecen oyun; 1vs1 de üzüyor
Dela Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 naixi daha alamadim azmonun cirkefligi sagolsun da bakicam bi bos vakitte, tipi noob saibota benzemis mortal kombattaki.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 900 gold altı regen itemlar dışında item paylaşmak yasaktır zaten. Eve gideyim de deniyim merak ettim çok sdf.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yasaktır da neye göre yasak kime göre yasak. bd serbest bizde de centilmenlik işte :/
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 iyide hacim nerde yasak biri gostersin okay diyim kim koymus o saydiklarinizin hepsi house rule dur abi bd de house rule dur item paylasmakta house ruledur pumpta house ruledur ortada kesin bi kural yapisi yoksa isteyen istedigini yapar ben davsan oynarken pump yapiyorum hicde utanmiyorum ayni sekilde eskiden 2 int herosu 2 aghanim kasarken simdi 1 aghanim 1 refresher kasarlar 3 tane aghanimli ulti atarlar 2 yerine
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Oyun kuralları map infoda yazıyor. Ona göre yasak.
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 pump yapıosan ve buraya yazıosan ayıbın önde gideni..
Arma Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Önemli olan combattır. 3v3 4v4 5v5 combatlarda aganimle ulti atıp yandaki adama verip, onunda ulkti atmasını bekleyecek zaman yoktur. Aganim sadece ultiye etki etmez. Hp mana damage de veririr. Kasmak iyidir.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 said: Increased Pit Lord's movement speed and starting Intelligence bu iyi olmuş, deli ediyo beni yavaş hero, azcık da beyin eklemişler üstüne mis bristleback ın hp düşmüş iyi olmamış, oyunun sonunda açılıyo zaten "Jugg armor buff and increased starting strength by 3 and movement speed from 290 to 295" başlarda biraz daha kolay can yakar
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Undid previous Jugg armor buff and increased starting strength by 3 and movement speed from 290 to 295 sanki jugg ın eski armor buffını iptal etmişler buna karşılık str ve ms vermişler gibi geldi bana.
guden Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ben naix in yeni halini beyendim ve öyle imba bi heroda olmamış en azından artık oyun başında kas oyunda sonunda avatar aç atack ver triple yap tarzı bir olay yok. Artık hem oyunun başında bir işe yaran hemde oyun sonunda işe yarayan bi karakter olmuş. Aktif skill eklemeleri oynanırlığını düzeltmiş artık noob herosu olmaktan kalkmış. Int herolarına yeni item vermeleri hoş olmuş artık her allah ın oyunun da aganim/ginso/ref yapmaktan başka çarelerde var. Shiva's guard özellik le Crystal maiden da denemenizi tavsiye ederim^^ Ayrıca kural yoktur diyenlere oyunun içinde ve dota official sitesinde lig ve turnuva kuralları yer alır ve official turnuvalarda ve bnet teki official oyunlarda bu kurallar uygulanır. Ne yazıkki eurobnet yada weplada bu kuralların var olduğunu bilen insanların sayısı ancak oyuncuların %15i civarı uygulayanlar ise %1 de sınırlı kalıyor :(
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ve waxxi oyunlarında "4v4 apem no naix" başlığnı da görmeye başladık =)
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 lol önceden no spectra no avernus yazarlardı :D
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 back to the roots oldu, ben başladığımda no naix yazardı sadece ehah
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ahah, no naix, no hero, no start, no all. gg.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Map'ın sağ alt köşedeki yer ne işe yarıyor ? ve 2 tanede goblin merchant koymuslar Gloves , bottle , scout shield , Mask of Death , Helm of iron wii alabiliyosun
Öne çıkan mesajlar