genial Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hi, welcome to paticik forums. de niye hi onu anlamadım. Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hayy.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hai ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Koşun koşun ecnebi geldi.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 selamun aleyküm asdas Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 aga nikte t harfini unutmuşsun gibime geldi :D hi one i'm :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Hoşgeldin genial! Paticik Forumları Ana Sayfasından UO, WoW, DAoC, EVE, gibi MMOlarla ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, edebiyatla ilgiliysen Karalama Defteri, sevgilinden ayrılırsan Kişisel bölümlerine girebilir, Donanım ve Yazılım bölümünde bilgisayar parçaları ve programlarıyla ilgili sorularına cevap bulabilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların diğer ilgili bölümlerinde üyelerden yardım isteyebilirsin. Geyik yapmak istersen garbage bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar la uğraşıyosan buraya bakmanı tavsiye ederim, eğitimle ilgili soruların varsa Eğitim bölümümüzden faydalanabilirsin.. İyi eğlenceler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hos gel din... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 oper, bence " t " harfini unutan sensin B)- axedice, sağol bilgilerin için. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Hosgeldin.. T harfinin nere konmasi gerekiyor ? :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 axedice last.fmdeki LAST.HQ gibisin Welcome aboard, hebele! Happy listening. LAST.HQnun shoutboxida moron listesi gibi sagdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 selamz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 genial said: oper, bence " t " harfini unutan sensin B)- axedice, sağol bilgilerin için. neresine koyacakmışım ki? opet le alakası falan yok nikimin :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 sen sonuna anlamışın ben başına kastetmiştim dicem şaka dicem hehe dicem (:D opet olmasın ztn. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 oooovvv ayar sezdim. şikayet edim mi ha şikayet edim mi :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hoşgeldin *post kasar* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 asdsa etmeee etmeee:D ama ilk başta anlasan güzel olacaktı B)- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hay Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.