ColdShadow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Alınık 1 veya 2 tane bilet lazım. Salon veya balkon fark etmez. Ama gerçek fiyatıyla alacağım bileti. gerçek fiyatının üstünde satmayı düşünen unutsun şimdiden. Konser yarın olduğu için ve acele lazım olduğu için konuyu buraya açtım. O açıdan kimse ders vermesin burası yeri değil diye. Satmak isteyen arkadaşlar: [email protected] online değilsem 0555 491 65 16 Anlaştığım kişiden bilet kesin alınacak yani kafanıza takılmasın bu adam almayacak sora filan diye. Eğer herhangi bi aksilikten dolayı konsere gitmeyecek bile olsam para nakit olarak size verilecektir. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bende bilet varda Mersin e olur mu lan o ? hemüde bi sürü satmamda beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 eyvallah ama yarınki konser için lazım değiştirdim başlığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bana bulursan bana da al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bulamasanız bile üzülmeyin, gelirler 3-4 aya gene zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar