Popeye Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 harika ya yeni gordum bunu eueh cok eglenceli ayrica elinize saglik bu video link olayi falan super olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 çok eski değilmiydi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bayağı oldu bu olaya ama süperdir. zaten o hepsini döven eleman güvenlik görevlisimiydi neydi. abi iyi pataklamıştı ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bi tanesi parende atıyor ya o çok iyi.Salak nasıl giriyorsa işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 kikboxör dü dimi eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 adam bence bala indirmiş hepsini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 haha evet evet bala indirmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bence adam gayet iyi. Tesadüf falan sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bu ne yaw öldüm gülmekten eheh:):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 adam savuruyo abi. bal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 yenimi görüyosunuz daha herif bankada güvenlik görevlisiymiş,dövüş dersi vs. almiş taa ne zaman tv. de haberi vardi,tesadüf de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 adam güvenlik görevlisi, yakın dövüş konusunda bilgili demekki, karşısındakileri pataklayıp şov yapıyor. videoda da ballandıra ballandıra anlatılıyor. böyle şeyler çocuklarımızı şiddete özendiriyor. nasolsa biri diyecekti bunları, ben söyliyim dedim. yoksa güzel pataklamış eheh (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 en cok artisligi yapan hastanelik oluyor bunda ona cok guluyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 acildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 sallamadıysa fistanın kankasıydı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ilk izlediğim zaman baya gülmüştüm, hepsi yatıyor ardı ardına sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 adam triple kill gömmüş, saygılar. silkelemiş bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ahahah "kavga hatalı sollamadan" diyen amcanın sesine koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Beyazlı favorim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 o amcadan o ses nasıl çıkar ya ahah, hala gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Muhauahuahauhau... koptum.. adam sağlam sallamış millete. yannız, o beyazlı eleman nası uçtu sonra nası yere yapıştı ahah bittim.. karnına sağlam darbe aldı sanırım ondan bi daha kalkamadı.. bi de: "kavga hatalı sollamadan" uahzuahuhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bence de en komiği o "kavga hatalı sollamadan" derken kullandığı ses :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 sdfsdf koptum ayol(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 evt güzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 yumruklar savrularak atılıyor evet ama adam bala dövdü demek değil bu. dikkat ederseniz saldırının geldiği yeri iyi takip edip dodgeu doğru zamanda yapıyor. eğitimini aldığı belli. sadece bi kaç yumruk savurma olmuş o da kıskaçtan çıkmak için. da niye açıklama yapma gereği duyuyorum ki ben bi gidiyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar