Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NS i niye sevmiyosunuz :))


Resh

Öne çıkan mesajlar

Beyler iyiki Ns açmak i,stedik ne heves bıraktınız ne bişey yahu ben bi arakadaşta Nightshade olan bi adamın Demosunu izledik adam tek başına geleni gideni tokatlıyo...
Madem önermiyo kimse bu adam nasil bu kadar adam kesiyo kestiyi adamlarmı salak ?? bana hiç öle gelmedi şekilli şekilli adamları doğruyodu valla heleki mage falan Ayıptır sölemesi Taşşak geçiyodu iki üç tanesini falan kesiyodu

Resh Elwing
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cyclodia'nın moviesi ?

Stealtherların hepsi doğru zamanlarda inanılmaz şeyler başarabilirler. Problem bu işleri becerebilecek seviyeye gelmelerinin diğer sınıflara göre daha uzun zaman alması. Bir ice wiz moviesi de var, hatta moviesi burada stealtherları maymun eden mage. Bin tane infiltrator moviesi var herifler herkesi kesiyo, biçiyo... Benim tek söylediğim yeni başlayan için genelde stealtherlar sıkıcı başlıyorlar, biraz zor oluyorlar... Nightshade sınıfına diyecek birşeyim yok, ben kendim NS başladım...
Edit :link

Saygılar.[hline]Fui - Up & Coming Shade
Laimes - His Dumb Bot

[Bu mesaj Orf tarafından 09 January 2004 12:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

OFFF YA Resh olm yok yok ıh ıh yok ıh ıh .... Senin aklın almıycak bu oyunu...Bu oyun Street Fighter deel olm oyunun Keni Ryu su yok aç istediğini ama beş km öteden bir mage seni stealth siz olarak görürse Ct yi veya envenomunu sokarsın biyere yani mage de rule , yada yanında Ranger class biri ile gezen bir mage se yine aynı şey...
Friar da rule , Shadowblade de rule , Berserker de rule ,bizim cetinin druidi de rule :)

Neyse optum seni...[hline]"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O pozisyona gelebilmek için hayatından bezmeni gerektiriyo da onunçün(Ahmet San tabiri).[hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya stealther güzeldir, çok iidir
ama dezavantajları şunlar:
1- grup bulamassın lvl 50 olman çok uzun sürer. hele ki oyunun şuan geldii noktada yani sadece power lvl ve enchanter pet pull leecher ve sadece healer alan gruplarla 50 olman çok çok zor. oyundan soursun sonra başlarsın kötü bu oyun hede de hödö dö diye
2- buffbot kasman gerekir ayrıca bi lvl 50 karakter yükü daha senin için. 2. bi acc alman gerekir onun aylık parasını ödemen gerekir. bu da hayvani bi masraf
3- ns high rr olmadıktan sonra sux dio herkes. stealther lardan anlamam bu konuda yorum yapmiim ama böle söylenenler
yardımcı olur umarım[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+
Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU
Dogan lvl50 The Bard RR3+
Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU


unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu forumda öğrendiğim bir olay var, burda "şu class nasıl spec lenir" falan gibi bi soru sormaya gelmiyor. Ilk gelen cevap "onu açma bunu aç" gibi birşey oluyor hem senin moralin bozuluyor hem aradan ikinci bir akıllı çıkıp verilen cevaba mudahale ediyor. Konu ikinci posttan sonra değişiyor ne sen bişey anlıyorsun ne başkası.

O yüzden; açmak istediğin class varsa git aç oyunda. 1. lvl ken soracaklarını mesela /who nightshade yazip lvl 50 birine sor. Yanlışın varsa nasılsa lvl 1 sin en baştan yap karakteri temiz temiz oyna..

Tekrar söylüyorum, burada sormaktan daha verimli olur. Sorup soracağına pişman olmazsın enazından. Burda ancak kötülemeyi biliyoruz. Iyi yanlarından bahsetme gibi bir yeteneğimiz yok bizim.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanniz dariel bu forumlarda onu acma bunu acma diyen kisiler oyunu 1 yildan fazladir oynamis rvr tecrubesi olan bi kac tane chari lvl 50 lemis kisiler.Ayrica soledikleri sey yannis da deil su ana kadar 4 tane fln ns kastim power lvl la biri 50 oldu gerisini baydim cunku gruplar seni istemiyor solo kasmak belli lvl dan sonra cok zorlasmaya basliyor.Ns acarsan oyundan sogursun bu da kesin bi gercek ilk charin ns olursa.Hem stelther olmak kolay deildir pvp de tecrube gerektirir.Mesela serialkilla sb den baymisti cunku kimseyi olduremiodu:))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bir class iyi kötü diye birşey yok iyi oynanaırsa her class çok güzel
burda salak salak milletin yok onu oynama cart curt demesine ayar oluyorum hele hiç oynamadıkları
yada zor diye oynıyamadıkları classları[signature][hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish


[Bu mesaj Glatheros tarafından 11 January 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodscalp, 11 January 2004 15:22 tarihinde demiş ki:
Yanniz dariel bu forumlarda onu acma bunu acma diyen kisiler oyunu 1 yildan fazladir oynamis rvr tecrubesi olan bi kac tane chari lvl 50 lemis kisiler.Ayrica soledikleri sey yannis da deil su ana kadar 4 tane fln ns kastim power lvl la biri 50 oldu gerisini baydim cunku gruplar seni istemiyor solo kasmak belli lvl dan sonra cok zorlasmaya basliyor.Ns acarsan oyundan sogursun bu da kesin bi gercek ilk charin ns olursa.Hem stelther olmak kolay deildir pvp de tecrube gerektirir.Mesela serialkilla sb den baymisti cunku kimseyi olduremiodu:))



Onu bunu açma diyen adamlara bakarsak hiçbi class ı açmayalım abi. Cleric açalım diyoruz wizard aç diyorlar. Ranger açalım diyoruz warden aç diyorlar. Bir ara thane e laf ediyorduk, kimse kasmıyordu, update ettiler şimdi heryer thane. Oynayan adam gayet güzel gıkını çıkarmadan lvl ını alıyor rvr sini yapıyor. Power lvl la 50 olursan, alınma ama karakteri oynamayı öğrenmemiş bi adam olarak gidip kimseyi öldürememen gayet normal. Stealther oyunu gidip garrote/ac spam yapmaktan fazlasıdır. Nedir yani bi Nightshade ler infiltrator lar tarafından eziliyorsa rezil bi class mıdır? hayır. Ben duel larda savage alan warrior alan nightshade ler gördüm. IP kullanmasına rağmen kaybeden tank gördüm. Oyunda öyle bir denge varki bir kişinin diyerini ezip br başkasına kaybetmesi doğal ve gerekli. Healer a kaybeden warrior lar gördüm. Healer a kaybeden infiltrator lar gördüm. Bu demekmidir ki infiltrator saçma sapan bi class? Kimse NS in iyi yanlarından bahsetmemiş kimse sana 20 30 sn lik bi combat da DD leri ile 150 ile 300 dmg arası bi extra dmg verir dememiş, kimse viper ından bahsetmez. Purge var diyorsunuz, Dragonfang de purge leniyor slam de. Bu karakteri açmamak için bahanemdir? Adam rastgele karakter açmıyor. Nightshade e heveslenmiş demekki uğraşacak kasıcak. Şu forumda stealther açıyorum diye binbirtürlü post gördük bugüne kadar kimse olumlu konuşmamış ama işine gelince herkez kendi infiltrator ını nightshade ini shadowblade ini göğe çıkarmasını bilmiş. Neden kimse kendi karakterinin kötü yanlarından bahsetmemiş.

Kesin gerçek dediğin olaya kendimden örnek vereyim; benim ilk karakterim infiltrator dır. Oyundan bir paladinin sıkılacağı kadar sıkıldım. Oynu bırakmadım, hem exp grubu rahat buldum hem rvr da istediğim zaman gruba giriyorum. Rvr gruplarında stealther sınıflarınıda gayet sık görüyorum. Karakterin mantığı zaten rvr grubuna girmekde değil zaten. Olaya sadece emain olarak bakıyorsunuz hepinizin hatası bu. Bir frontier da keep alımında scout göverini siz alırsınız kimsenin gidemediği yerlere siz gidersiniz, keep duvarlarına tırmanarak etkili bi saldırıda ground target verirsiniz hatta caster ları interrupt edersiniz. Relic leri keep lerden ancak siz alabilirsiniz. Stealther gruplarına ancak siz girersiniz. Kaçınız güzel bir stealther grubuyla uppland kamp etti kaçınız keep ninja ladı? Tabi bu artık sadece bir keep üstünde uygulanabiliyor ama inanilmaz bir zevki vardır. Yapabilsem şuraya birkaç screenshot koyardım. Df de log olup başka realm in ele geçirmesini bekleyen oldumu hiç aranızda?

Söz konusu class lar hakkında birazda moral vermeli diyorum.. Karakterin rolünün dışında daha ağırlıklı oyniyacaksınız, nighshade açıpta zergden çıkmamak gibi, ozaman zaten açmayın. Onu bunu aç diyenlerin bu mantıktan gittiklerini düşünüyorum.[signature][hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda hala newbieyim ama anladığım olaylarda umrae'ye kesinlikle hak veriyorum. Aslında umrae' nin kızdığı şey tüm forumda geçerli ama sanki bu bölümde biraz abartılmış durumda.

Diyorum ki
ben bilmemne acıcam.
Biri diyor
Salla onu bilmemne ac
Baskası:
Salla onu acma o dandik
diğeri diyor
Neden dandik ben bilmem neyi yaptım bilmemnerde 1000 vurdum bilmem kimi asağı indirdim

Böyle bir başlıyor ve bir bakıyorum ki olay sidik yarıştırma olayına dönmüş. Alın benim daha önce açtığım 3-4 threade de bakın hepsinde aynı şey var.
Birincisi o karakteri acmak istiyorum ki onu yazmışım. Sizden tavsiye istememin nedeni belli ölcüde tecrübelerinizden yararlanıp daha çok zevk almak ve karakteri yaratırken hatalı şeyler yapmamaktır. Size bu karakteri acayım mi diye sorarsam açma diye bir şey söylemeniz mümkündür yoksa değil. Sonuçta önemlli olan benim onu oynamak istemem.
İkincisi ise olay bir kaç thread sonra tavsiyeden çok dediğim gibi ben daha iyi bilirim yarışına giriyor. Hatta ben sunu oynatıyorum sen hiç oynatttın mı? durumlarına bile geliyor. Hatta öyle bir hal alıyor ki gerçekten kimsenin anlayamacağı bir dil halini alıyor. Tamam oyunun dünya kadar terimi var ama bunların hepsini kullanarak kendi aranızda didişmenizin sonunda soruyu soran hiç bir şey anlayamıyor bilmem buınun farkında mısınız.
Dediğim gibi tecrübelerinzden yararlanmak için sorular soruyoruz hepinize gerçekten teşekkürler yardımcı da olmaya çalışıyorsunuz ama yanlış bir yol izliyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dedigin dogru ghaldszar ama Oyunda tecrübeleri olan kisiler Yeni bir kisiye karakterin kötü yanini söylemeleri ve acan kisinin sonradan pisman olmamasi icin uyarilar yapmasi normal.. Zaten kimse sunu acmicaksin diye zorlamiyo kimseyi, sadece kendi önerisini sunuyor ; dikkate alinir weya alinmaz. Karakteri yaraticak kisi zaten karakterin iyi yanlarini biliyodur heralde ki o yüzden o karakteri acma hevesi olmustur ? Böylece kötü yanlarinida digerlerinden ögrenerek hayal kirikligi yasamazlar en azindan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pisman olmaması için yapılacak öneriler mesela slash spec gitme, envenom ı 40 yapma, pierce ın 39 dan aşaı olmasın gibi öneriler olmasını bekliyoruz bizde. Onu açma diye kafadan kestirip atınca kimsede moral kalmıyor.

Konuşanların herbiri tecrübeli netekim herbiri ayrı telden anlatıyor. Kendi aralarında tartışamaya döndüğüde oluyor bence burda bir yanlışlık var.

Ben tecrübesiz olduğum için mi aç diye destek veriyorum...[signature][hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamam gitsin istedigini acsin abi bisiy demiorum 2 gun sora yok beni gruplara almiolar die bayarsa nolcak bi oyunu ogrensin olayi ondan sora ne acarsa acsin he bu arada ben plvl la ns kastim da ondan once bi 7-8 tane 50 im war yuksek rr si olanlar kimseyi oleduremio lafini ben baskasina solemistim:)oyun hakkinda yeteri kadar tecrubem war sanirim ama daocta ilk newbie oldugumuz zamanlari hatirlayalim solo mu yapmak daha eglenceliydi yoksa gruplarla oynamak mi?(her zaman grup yapmak zevklidir)yani stealther lar cok szor grup bulmuo mu ben kimseye ranger thane acma demiorum sadece stealther klasslari oynamak daha zordur level alirken de ole pvp de de ole.Hem ayrica oyunda illa 1 char accan die bisiy yokki dene hepsini oyna bi lvl a kadar ondan sora hangisini seversen onu oyna.Ns ler gucsuzdur gimp dir die bisiy demedim ki aksine ns in guclu oldugunu ve oynanmasi zevkli bir char oldugunu dusnuyorum.Ayrica ilk chari stealther olan kisilerin bir sure sonra oyundan sıkıldıklarini ben bizzat yasadim.Ben arkadasa tavsiye ediyorum benim dedigimi yapmak zorunda deil elbette.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

konunun aslina donersek NS yi sevmio diiliz...lurikeen super bi eleman cok sevimli ama insanlar gorunce aha ne kadar sevimli ben buna vuramam demio vuruyolar vuruncada senden ses gelio o kadar basit ....boshver ilk chrin ise gercekten fighter tabanli yada enchanter gibi bisey oyna da eglenebil onun icin yoksa banane ne acarsan ac oyna ... mucx

seriyal simdi ne kasiyon satmak icin ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yaaa kim buldu bu sözü

"stealterlara grup bulmak zor"

RVR de bilemem ama kasarken grup bulmak zor diye birileri bir laf atmış ortaya herkes de aynı şeyi söylüyor.

EU serverlarini bilmem ama US serverlarinda ve özellikle Kay' da böyle bir şey yok. Zaten bir karakter açıyorsunuz 6.-7. levla tek başınıza geliğyorsunuz. Sonra Camelot civarlarında takılmaya başlıyorsunuz özellikle PK civarında körprüde. İlk gün öyle böyle gruplar buluyorsunuz 2. günde aynı ve 3. gün zaten köprü civarında takılan sizin levellarda hemen hemen herkesi tanımış oluyorsunuz ve direk

Selam naber, boşluk var mı?

demeniz yeterli oluyor. Hatta çoğu kez sormadan zaten direk davet ediyyorlar sizi.

Level 20 de zaten bir çok kişiyle tanışmız oluyorsunuz ama ana karakterlerini 50 yapmış ve alt karakter kasanların 20 evel açtığı yeni karakterler de katılıyor ortama ve onlarla da 3-4 gün içinde tanışıyorsunuz ve 30. levela geldiğinizde yine sizin levellarda herkesi tanıyor oluyorsunuz. Artık infil felan olmanızın değil gruplardaki davranışlarınızın rolü büyük oluyor. Bugune kadar nerdeyse hiç bir gruptan infil olarak geri çevrilmedim. Bir kaç kez dışında onların da çoğunda zaten 2 tane infil oluyordu. Adamlar 3. infili ne yapsın.

Sonuçta benim ilk ve tek karakterim bir infil ve başka bir karakter de açsam hiç bir farklılık olmayacaktı. ek bir dezavantajı var o da solo olarak XP kasılamıyor olmasından dolayı gruba muhtaç olmanız. Bunun dışında hiç bir dezavantajını da görmedim. İlk karakter olarak kasılamaz diye bir şey yok gayet de güzel kasılabilir fakat o newbie sersemliğinde solo olarak bu kadar güçsüz olan bir karakterle o salaklık devresini aşmak zor oluyor. Fakat aştıktan sonra da diğer karakterlerle XP kasmak çocuk oyuncağı oluyor.

Okudum beğendim oyunu aldım ve infil açtım. İlk kez BGye gittigimde bir infil gördüm ve bu karaktere hayranlığım yüzlerrce kez arttı. Hala da devam ediyorum. Tavsiye de ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...