mexinth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Dün geldi sanırım bu film. Fast n Furious ta ki polis elemanda oynuyor. Gittim izledim beğendim. Güzelce vakit geçirtebilecek bir film. 1347 de ki ortamı tam soluyamadıysamda hoş bir macera olmuş. Time Commando gibi bir nevi. Başka izleyen yok mu bu filmi?[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 valla dışarda pek tutulmadı film ama gitmedim bilmiyorum kitabı güzeldi okumustum gidilebilir yani[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 imdb si 5.5 gidin buyrun :D[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 dün kill bill e gidecektik, ilk 4 sıra da yer var sadece dedi profiloda ki görevli. Yok dedim o ilk 4 sıra da film izlemek zor işkence gibi, boynun ağrıyabiliyor filan. Bizde ne izlesek ne izlesek dedik Timeline ı izledik. Tv için harika bir film sinemada eğlencelik o kadar[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Kitabi harikaymis. Filmdeki Profesor, Profesorun Oglu ve su tirmanan kiz, kesinlikle hic uymamis.. Keske daha kaliteli oyuncular olsaydi :) Andre Malek ve Lady Claire `e hasta oldum ama :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 tamamen baştan sona saçmalıklarla dolu bir film karı kılıklı fransızların tarafını tutmaları da ayrı bir saçmalık hele sonunda -hadi emmi gidiyoruz -yok siz gidin ben burdayım ewim artık burası saçmalığı bitirdi olayı[signature][hline]Master and Commander Captain Lucky Jack Aubrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 karı kılıklı fransızlar ne demek yani garezin mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ewt hiç sevmem fransız ırkını sıfatını dilini hiçbişeyini... ztn filmdekilerde er ryandaki almanlar kadar beyin yoktu ama bzm super kahramanlar sayesinde kazandılar savaşı[signature][hline]Master and Commander Captain Lucky Jack Aubrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 pardon filmde oyle olduguna gore dogrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ya doğru ztn 100 yı lsavaşlarını kaybedio ingiltere ama fransızların başarısı değil sadece obur taraftan iskoçlarla irlandalılar da bastırıyor... ztn butun savaşlarda guçlu ulke sadece bu yolla kaybetmiştir savaşı 2. dunya savaşında da boyle 1. dunya savaşında da osmanlının yapıtğı savaşlarda da neyse konumuz film[signature][hline]Master and Commander Captain Lucky Jack Aubrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 fransızların tarihi hep başkalarının yardımlarıyla kazanılmış zaferlerle doludur. Hatta bununla ilgili bir site varda linki bulursam buraya yazarım okursunuz adamların başarılarını :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 flim süper hatta bu flimden sonra medieval total war da fransızlar oluyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 yaw simdi filmden fransızlara nie ... ationuz alla alla[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ahanda komik fransız tarihi ile ilgili değişik bir yazı. ahanda yazı! tamam mı?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar