fasarya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 şu resimdeki sinem kobal'a ve nehir erdoğana bakın çok güzeller yaaa!özelliklede nehir çok güzel.okul film kızları; http://www.sinemkobal.com/htm/zipler/uc.zip[signature][hline]Türk Dil Kurumu sözlüğünden alıntıdır; "Öylesine fasarya semt takımında bile yer alamaz, her zaman yedek dururdu." [Bu mesaj fasarya tarafından 11 January 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 oldu mu sana fak of!?[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Bu da "fuck off" kurbanı olmuş başka bi yerden upload etmeyi dene.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 fuck off fuck off :)[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Kuzeyyıdızı alacakaranlıkta parlamaya çabalıyorsa, Ay ışığı bulutların ardında tutsak kalmışsa, Ve gözyaşlarının tuzu varsa hala dudaklarında , O gece sevenler ayrılmış demektir Xanros Arkadaşımdan Alınmıştır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Hehe :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ho$ kIzLar :D[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 hadescik imzanı küçült.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fasarya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 nehir erdoğan rullaz 8-)![signature][hline]Türk Dil Kurumu sözlüğünden alıntıdır; "Öylesine fasarya semt takımında bile yer alamaz, her zaman yedek dururdu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fasarya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yerim ben o dudakları yerim ben o bakışları! bakma öyle içim gidiyoooor! ah orda ben olcam....[signature][hline]Türk Dil Kurumu sözlüğünden alıntıdır; "Öylesine fasarya semt takımında bile yer alamaz, her zaman yedek dururdu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Öyş sakin ol :) Yere akan salyalarınıda sil :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ben bu çıtır kızları yerim yerim :)[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Estel_Anorien, 11 January 2004 19:29 tarihinde demiş ki: hadescik imzanı küçült. küçülttüm kardiş[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fasarya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 beni düşünüyor:)....[signature][hline]Türk Dil Kurumu sözlüğünden alıntıdır; "Öylesine fasarya semt takımında bile yer alamaz, her zaman yedek dururdu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: fasarya, 11 January 2004 19:38 tarihinde demiş ki: beni düşünüyor:).... sus sallama bide beni düşünüyo o :)[signature][hline]Where is Anatolia?icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 hades aralardaki boşluklari silip imzayıda arasına alırsan şahane olacak.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fasarya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 hades bak fitil ettirme adamı sus beni düşünüyo,hatta daa demin aradı aşkım nasılsın diye:-P.[signature][hline]Türk Dil Kurumu sözlüğünden alıntıdır; "Öylesine fasarya semt takımında bile yer alamaz, her zaman yedek dururdu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fasarya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ama sinem kobalında hakkını yemeyin şeker kız.[signature][hline]Türk Dil Kurumu sözlüğünden alıntıdır; "Öylesine fasarya semt takımında bile yer alamaz, her zaman yedek dururdu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Estel_Anorien, 11 January 2004 19:41 tarihinde demiş ki: hades aralardaki boşluklari silip imzayıda arasına alırsan şahane olacak. tmm mı? inşallah beğenmişsindir :)[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 okul filmiyle alakalı olduğu için, deniz akkaya derim olayınız biter. hadi dağılın, topic burada bitti.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: fasarya, 11 January 2004 19:46 tarihinde demiş ki: hades bak fitil ettirme adamı sus beni düşünüyo,hatta daa demin aradı aşkım nasılsın diye:-P. olum bak kavga ederiz ona göre beni düşünüyo lan kaç yıllık sevgilim lan o benim GELMİYİM LAN YANINA :-P :)[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 schlap schulup[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fasarya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 1-bak hades asılma lan kızıma.gelirim nehirle sana rezil olursun valla.:-P 2-deniz akkaya çok yaşlı bea sinem-nehir ezer gerçer...[signature][hline]Türk Dil Kurumu sözlüğünden alıntıdır; "Öylesine fasarya semt takımında bile yer alamaz, her zaman yedek dururdu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 small tagi olmamış.. onu bi düzeltiver.. birde altta boşluk kalmiş... herşey forum için.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fasarya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bu sinem kobal okuyor mu uni.de falan?bilidiğim kadarıyla liseden soora üni. okumamış işte bale okulu,sinema okuluna falan gitmiş.bu arada sinem kobalı ben canlı olarak görmüştüm.benim kuzen fb basketçisi barış onun eski kız arkadaşıydı.[signature][hline]Türk Dil Kurumu sözlüğünden alıntıdır; "Öylesine fasarya semt takımında bile yer alamaz, her zaman yedek dururdu." [Bu mesaj fasarya tarafından 11 January 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 OFFFFFFFFFFFFFF OF[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar