Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Vay be helal olsun Bayram'a[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 kim elendi?[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: UrZa, 09 January 2004 22:11 tarihinde demiş ki: Muamma benim için. kesin TV varsa yanınızda açın D'yi ve komediyi izleyin. sen bu sözlerini yedin mi? ketçaplı mayonezli falan yemişindir inşallah ?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 oley be cok sevindim onun gittigine[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Pop Star adındaki o salak yarışmayı takip ettiğiniz için öncelikle bravo... ayrıca bayhan adındaki tarzı pop haricinde her şeye benzayen arkadaşı desteklediğiniz için ise bi kez daha bravo. Diyecek başka kelime bulamıyorum....[signature][hline]Serve no one but BANE!!!
Romario Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: Fzoul_Chembryl, 10 January 2004 23:53 tarihinde demiş ki: Pop Star adındaki o salak yarışmayı takip ettiğiniz için öncelikle bravo... ayrıca bayhan adındaki tarzı pop haricinde her şeye benzayen arkadaşı desteklediğiniz için ise bi kez daha bravo. Diyecek başka kelime bulamıyorum.... 1-sen bayhanın tarzından haberdarsan sende bu yarışmayı izlemiş ve dinlemişsin 2-Bizim bayhanı desteklediğimiz gibi bişiy söylemişsin lütfen genelleme yapma[signature] 3-Hoşlanmıyorsan Topice atlayıp laf kalabalığı yapma [hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade Scrolls Of Elgra [Bu mesaj Romario tarafından 11 January 2004 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 senin için yazılmış bi yazı değildi o zaten.neden üzerine alındın anlamadım. ve ayrıca ne yazıkki güncel bi konu olması ve gündemi takip etme isteğimden dolayı sadece genel bi fikrim olması için bi ara takıldım o programa.hepsi bu.[signature][hline]Serve no one but BANE!!!
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: Dojorel, 09 January 2004 23:36 tarihinde demiş ki: evet evet. izlenmez. sen izleme. cok faydali baska kanallari izle. gayet egleniyorum ben izlerken, Amac da bu zaten. .[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ama elena nın kocası türk ve türkçe biliyor yani bilmediği bir değil türkçe hem türkçe bilmiyosa nasıl konuşuyo?[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
Sin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 adam ilk defa ingilizce soyluyo birakda olsun detone kolaymi hem eleman harbi zorlluk icinde yasamis ana baba abla mabla kalmamis hepsi meftah olmus baska birisi bayhan in yerinde olsa tinerci neyim olurdu bu şarkıcı oldu aferin takdir ediyorum oy vercem[signature][hline]Sansured by sad :) Sne v'knox eclipse FrF mastered: Marksman, Medic, Creature Handler(1st holo), Commando... Novice: Merchant & Teras Kasi sanatcisi
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Sin, 11 January 2004 16:46 tarihinde demiş ki: adam ilk defa ingilizce soyluyo birakda olsun detone kolaymi lol şaka yapıyorsun heralde müzikle uğraşmadığın çok belli veya uğraşıyorsan çok yazık.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
Öne çıkan mesajlar