Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mercedes ML nasıl araba? ben pek sevmedim.. Kasası çok itici geliyor bana.. Ama en sağlam araba diyorlar.. Mercedes'in o etkileyici Grüntüsü, A ve ML serilerinde göremedim.. Mercedes'in hoşuma giden arabalarına rağmen, cipleri çok itici geliyor.. Ben Porsche, Grand Cherokee, BMW felan alalım diyorum.. En azından onların kasası çok hoş. ama babam illa Mercedes ML alıcaz diye tutturdu.. Arabalar konusunda bilgili olanlara bir soruyum dedim sizin de görüşünüzü almak istedim[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Admin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 en son tercihim bile olmazdı mercedes ml jip :) ona verilecek paraya yazık abi tipi bile boktan acaip hantal bir görüntüsü var ben olsam.... touareg, x5, cheeroke,volvo xc90[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 eheheh bak sen bile diyorsun tipi bile boktan diye ehehe[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Admin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 yani iğrenç bi görüntüsü var resmen ne bilim kutu gibi geliyo bana unutmuşum söylemeyi range rover da manyahtır . onuda eklesin listeye tez zamanda deiştir fikrini de madem babanın parası cebine batıyo jip e kasıyo gidipte çarçur etmesin mercedes de yazık günah[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 babamın bazı arkadaşları varmış. grand cherokee satıp mercedes ml alcak.. hiç sorun çıkarmıyormuş, borusan çıkışlıymış, servisi çok iyiymiş felan.. o zaman tofaş al dedim ben de.. dediğin gibi çok itici bir görüntüsü var..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Admin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 x5 de borusan cıkıslı sorun da cıkartmıyo oda gecen sene avrupada 1 numaralı jip seçildi bütün ülkelerdeki oylamalarda tam oy alıp hemide pek cok dergidede ödül aldı aklını celmeye calıs bence :)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 borusan değil columan mı ne ondan olcaktı herhalde yanlış yazmışım.. ben diyorum x5, porsche felan al diye ama dinlemiyorki..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Araba işi birasda gönül işi. Beğeni işi. İçine sinmesi işi. Ne bilim, gidersin bi markanın bayisine, adam anlatırda anlatır. "Şu hedesi war, bu hödösü war, takla atar, amuda kalkar, ağaca çıkar" felam diye. Doğrudur da ama işte insanın içine sinmeyince, aldıktan sonra "Keşke şu markayı alsaydım" dedirtecekse bi anlamı kalmıyo. Gönlünün istediğini al. Hangisi içine siniyosa onu al. Zati min 100 milyar para verip alcağın bir otomobilinde kötü olma olasılığı pek yok gibi. O yada bu çok da farketmicek. Böle diyomda, parayı vercek olan baban. :) Bilmem ne kadar etkili olabilirsin. Benim param olsa şu yeni vosvosun jipi war. toureg mi ne ööle bişi. Tipi çok güsel. Babanla olan meydan muharebende sana başarılar. Kalbim seninle. * Freeeedooooommmm *[hline]Darkspade
KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Ben Thao yada Yukon larida gözardı etmeyin derim.Dedim.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
hella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 range rover. veya bi lincoln navigator, ezer geçerim imajı yaratır[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 kesinlikle fikrini değiştir babanın ve range rover aldır çok ayrı bir olay yani range rover, bir binse, test sürüşü yapsa direkt vazgeçer zaten[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 mercedes ML serisi alınmaz bonecrusher. ben olsamda babanın fikrini değiştirmeye çalışırdım.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 kötü jip değilde daha iyileri yokmu o paraya zegna ? vaar. hem tipide bence x5 e göre çok kötü[hline]Sì man i yulman nin enquantuva?
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mercedes ML den daha çirkin bi jip varsa oda Mercedes G serisidir..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 razor, beğenmeyen biz değiliz benim.. almak isteyen babam beğenmeyen ben :) Mercedes ML 270 CDI alcakmış siyah..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 iyi bakalım hayırlı olsun. baban topic açsaydıda iki kelam bişeyler söleseydik gençlik olarak hehe[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva?
melun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 alsaydınız bi tos tos ayağını yerden kesiyo ya
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 boccob tamamen destekliyorum seni...Önce bmw sonra ferrari ;))
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bence illa bir 4x4 alacaksanız Volvo alın. Bacanaklar aldı inanılmaz bir araç. Hem seri hem çık hem de başarılı bir 4x4.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bu arada her zaman Mercedes BMWyi kalitede katlar o ayrı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 baban dağa falan gidiosa iyi seçim. kayak yapmaya giderken içi rahat çıkar dağa en azından. X5 in tipine aldanmayın elektronik 4 çeker olup normal 4çekerler kadar iyi değildir arazide.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ya mercedesin tipi cok itici geliyor bana...bmw daha bir havali ne biliyim..zevk meselesi iste[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Admin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ahah bone :) bu arada mercedes çok itici tipi var sevmiyorum bmw 318 kullandık biz babam ilk defa arkadan itişli sürüyordu yol buzlu kaza yaptık tarlaya uctuk falan arabadan direk sogudu ve bida bmw falan almam dedi almıyozda :) benzin fiyatları falan olurda ucuzlar , arabaların gümrükten geçince 2 ye katlanan fiyatları düşerse falan ileride 4*4 düşünürüz de simdilik türkiyede fazlasıyla lüks durumda ve gereksiz... ama 4*4 alacaklara tavsiyem x5-volvo-tauareg-range rover birisini seçip begenin işte tabi son vergi düzenlemeside içinizde patlasın :)[hline]Grandmaster Hamburger içiyorummm ohh misss daalın gözümgörmesin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 mercedes jeep e laf yok.. ne kaplumbağa görünümlü porche ne de öküz kasa bmw ne de hede hödö cherokee ne güzle işte kutu gibi vasıta sankim böle para taşıma aracı hastasıyım mercedes jeeplerin laf atmayın...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük
Öne çıkan mesajlar