Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Şu eski oyunlari çekiyorum bu aralarda derste, uyurken falan kafamda topladıgım oyunları kazaa'nın başına geçince unutuveriyorum şöyle bir beyin fırtınası yaratırmısınız rica etsem? Özellikle FPS türü oyunlar arıyorum (mesela system shock), birde nereden çekebileceğimi falan söylerseniz sevinirim..[hline]Magic, 24 Şubat 2002 09:22 tarihinde demiş ki: Gerçteksan disnlersain gloercnki bolre ditlmisş Dimi Bone ? Kestane Derneği! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 bunlar türkçe siteler eskioyun.com anet.com - tam url bilmiyorum ama oyun bölümünde var epey the-underdogs.org aslında nerdeyse yüzlerce site var, paticikten ararsan epey bulursun. abandonware diye araman lazım. google'dan da abandonware / game / download gibi key'lerle ararsan bir sürü bulursun.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Dark Earth'ı kaçırma. Gerçi FPS deil tam. RPG daha çok. RPG/Adventure. Şu doğrusal olmayan oyunların ilk örneklerinden.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 dark earth'ü gameshow'dan hatırlar gibiyim, hani kahramanımız dakar mıydı neydi, böyle bi sürü kesici silah çeşidi vardı, o mu? hiç oynamamıştım ama onlarca yüzlerce kez okumuştum o yazıyı, belleğimde yer etti epey. tabi doğru hatırlıyosam.[signature][hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Evet dark earth harbici mükemmel oyundu abi kesin oyna[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Ve oyle serbestsinki oyunda direk sevgilini bile vurabiliyosun öldürebiliyodun bilmemne yane o kdr esnek bir ve o kdr müthiş oyun zor bulunur ksn oyna abe[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 www.oldgames.nu[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 jagged alliance 2 yi ındırebılcegım bır yer varmı ?[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 jagged alliance 2 verifieds.com veya sharereactor.com'da vardi ikisinden birinde[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar