Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

keskin sirke küpüne

Ra_d

Öne çıkan mesajlar

said:
Solonor, 07 December 2003 17:15 tarihinde demiş ki:
geçmiş olsun diyelim. öfkeyle kalkan zararla oturur işte. Bu arada benim arkadaşımın ağak tarak kemiği kırılmıştı adam anlamadı bi kaç gün okula geldi o ayakla inanamadık biz tabi. Bu da bi anı benden. :P[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Don't Cause any Trouble.

ne bı ıkı gunu be 15 gun oyle okula gıtmıstım basketbol bıle oynamıstım ama benımkı kırık dııl catlaktı :D[hline]Salla Bakarızzzzz :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de var bu , sinirlenince yumruk atma manyaklığı..
okulda geçen bombok bir günün ortasında patladım ve duvara 2 yumruk attım acı hissetmedim ama, 3-4 gün geçti olayın üstünden; elimin tersi, kararmaya, morarmaya başladı ve orta parmağımın elden çıktığı eklemde(etrafında) şişme var ve haraket ettirince bayaa bir ağrıyor.. bişi olmaz inşallah

Ps:pek iyi anlatamadım yerini.. olsun[hline]My poor firend me..
Sosyal ağlarda paylaş

kırık durur mu olayına:

Evet durur. Şöyle ki, benim ayak bileğim sonuncusu ağustos'ta olmak üzere 5 kere falan kırıldı.Evet doğru okudunuz, kırıldı burkulma falan değil. Şimdi hep ayağımın dış tarafı kırılıyordu bu sefer iç tarafı kırıldı. Neyse adam böyle bakarken benim röntgene, dedi ki "senin daha önce ayağın kırıldı mı?" ben de dedim "evet çok kırıldı bööle bööle basketbol takımı falan" die. Adam dedi ki "önceki kırık burada kaynamamış ve de kaynamasını beklemiyorum ben". Bende şok tabi... Neyse efendim bir iki doktor daha aynı şeyi söyleyince durumu kabullendim şimdi nasıl desem en ufak bir harekette kırılacak diye ayağımı saklıyorum böyle spor olaylarında falan.. Neyse bu da benim hikayem .. MESEELEEEMMMM benim MESEEELEEEMM[hline]Lucky's Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
moral bozmak olmasın ama ne spor yapıyordun?[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
"abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?"
Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
"yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim."
Sosyal ağlarda paylaş

millet kusura bakmayın ama
herkes geçmiş olsun baba cart curt gibisinden yazmış bunları özel mesajdan atsak da kalabalık olmasa daha iyi olmazmı
ben öyle düşünüyorum[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 2 sene önce birine sinirlenip elimi duvara vurdum ve orta parmağımdaki tarak şişti , doktara gitmedim...
Geçenlerde bacaklarıma efor testi yapma için ortepedistime gittiğimde elimi gördü , tendonumu çok feci zedelemişim ve deforme olmuş buz koymadığım için..
Doktor "Buna baktıkça bi daha kimse için duvara vurulmıycağını anlamışsındır dedi" :) ki hala da duruo :)[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır"
Fornication Under Control of the King
Sosyal ağlarda paylaş

hayatını dışarıya endexlemek zorunda hissetme derim
istediğini yap kısaca ne bok yersen ye
ayrıca keskin sirke küpüne zarar yazmışsın
o da yalan
eğer dışarı yansıtmazsan içinde kalır bu durumda senin içinde 2 sen boğuşur durur, sonundaysa yine bu 2 senden biri yaralanır
kendi başından atıp başkasını yaralama şansın var unutma
o an o çocuğa vursaydın ne zihinsel ne fiziksel olarak bu durumda olmazdın ama sen bir nevi kendinle kavga ettin[signature][hline]emmortal love - eternal curse
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun!
Tendon, ligaman, kılıf yaralanmaları hiçbirzaman eskisi gibi sağlam olmaz. Umarım fazla birşey olmamıştır oralara. Kemik yaralanmaları ise doğru tedavi ile eskisi kadar iyi olacaktır. (Aslında onlarda biraz falso oluyor ama işini görür :).
[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

[Bu mesaj Qui tarafından 11 January 2004 13:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...