AMO Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: Solonor, 07 December 2003 17:15 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun diyelim. öfkeyle kalkan zararla oturur işte. Bu arada benim arkadaşımın ağak tarak kemiği kırılmıştı adam anlamadı bi kaç gün okula geldi o ayakla inanamadık biz tabi. Bu da bi anı benden. :P[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. ne bı ıkı gunu be 15 gun oyle okula gıtmıstım basketbol bıle oynamıstım ama benımkı kırık dııl catlaktı :D[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 geçmiş olsun hoca işte yapmışın bi hata bi dahaki sefere kendini daha ii kontrol edersin hayat böle yaşaya yaşaya[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 tamam baba :) bu günlük öğüdümüzüde aldık. :)[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Bende de var bu , sinirlenince yumruk atma manyaklığı.. okulda geçen bombok bir günün ortasında patladım ve duvara 2 yumruk attım acı hissetmedim ama, 3-4 gün geçti olayın üstünden; elimin tersi, kararmaya, morarmaya başladı ve orta parmağımın elden çıktığı eklemde(etrafında) şişme var ve haraket ettirince bayaa bir ağrıyor.. bişi olmaz inşallah Ps:pek iyi anlatamadım yerini.. olsun[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 kırık durur mu olayına: Evet durur. Şöyle ki, benim ayak bileğim sonuncusu ağustos'ta olmak üzere 5 kere falan kırıldı.Evet doğru okudunuz, kırıldı burkulma falan değil. Şimdi hep ayağımın dış tarafı kırılıyordu bu sefer iç tarafı kırıldı. Neyse adam böyle bakarken benim röntgene, dedi ki "senin daha önce ayağın kırıldı mı?" ben de dedim "evet çok kırıldı bööle bööle basketbol takımı falan" die. Adam dedi ki "önceki kırık burada kaynamamış ve de kaynamasını beklemiyorum ben". Bende şok tabi... Neyse efendim bir iki doktor daha aynı şeyi söyleyince durumu kabullendim şimdi nasıl desem en ufak bir harekette kırılacak diye ayağımı saklıyorum böyle spor olaylarında falan.. Neyse bu da benim hikayem .. MESEELEEEMMMM benim MESEEELEEEMM[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 abi bugün alçım çıktı ama hala bileğiminn alt tarafında ağrı var. bilmiyorum geçermi.inşallah geçer.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 moral bozmak olmasın ama ne spor yapıyordun?[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 millet kusura bakmayın ama herkes geçmiş olsun baba cart curt gibisinden yazmış bunları özel mesajdan atsak da kalabalık olmasa daha iyi olmazmı ben öyle düşünüyorum[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 amerikan futbolu[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 vayy harbi spor yani...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Bende 2 sene önce birine sinirlenip elimi duvara vurdum ve orta parmağımdaki tarak şişti , doktara gitmedim... Geçenlerde bacaklarıma efor testi yapma için ortepedistime gittiğimde elimi gördü , tendonumu çok feci zedelemişim ve deforme olmuş buz koymadığım için.. Doktor "Buna baktıkça bi daha kimse için duvara vurulmıycağını anlamışsındır dedi" :) ki hala da duruo :)[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuonela Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 hayatını dışarıya endexlemek zorunda hissetme derim istediğini yap kısaca ne bok yersen ye ayrıca keskin sirke küpüne zarar yazmışsın o da yalan eğer dışarı yansıtmazsan içinde kalır bu durumda senin içinde 2 sen boğuşur durur, sonundaysa yine bu 2 senden biri yaralanır kendi başından atıp başkasını yaralama şansın var unutma o an o çocuğa vursaydın ne zihinsel ne fiziksel olarak bu durumda olmazdın ama sen bir nevi kendinle kavga ettin[signature][hline]emmortal love - eternal curse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Çok geçmiş olsun ama iyiki yere vurmussun adama vursaydın heralde öldürürdün o sinirle. kırık çıkık kalırmı pek bilgim yok ama benimde bütün ayak parmaklarım kırılmıştı(aynı anda) şimdi çok sağlıklılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuonela Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ha bu arada hiçbişey olmaz eski haline dönersin tabi başlarda elinde bi hantallık olur[signature][hline]emmortal love - eternal curse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Geçmiş olsun! Tendon, ligaman, kılıf yaralanmaları hiçbirzaman eskisi gibi sağlam olmaz. Umarım fazla birşey olmamıştır oralara. Kemik yaralanmaları ise doğru tedavi ile eskisi kadar iyi olacaktır. (Aslında onlarda biraz falso oluyor ama işini görür :). [signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] [Bu mesaj Qui tarafından 11 January 2004 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 çok geçmiş olsun ra.[signature][hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 saolun ama nickim Ra'd :) yani güneş tanrısıyla alakam yok[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ehe kusura bakma ;) bi anlamı var mı peki nick'inin?[signature][hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 arapca gökgürültüsü demek.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 kafa koymadıına şükret ne diim:)) gerçi yere kafa koymak zor ama neyse yinede şükret[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Geçmiş oLsun[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar