Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 dün antremanda çıkan kavgada çok sinrlendim.kavga ettiğim adamada vuramadan ayırınca toprak zemine bütün gücüme vurdum.normalde hiç yaptığım şey değidir ama kendimi tutamadım bi an.başlarda hissetmedim hatta antremana devam ettim ama akşma doğru acayip acı başladı.dotora gitmeye karar verdik.gittim filmler tomografiler çekildi.doktor "sen bunu bi vuruşta yaptığına eminmisin?" dedi. bende boku yedik dedim. sonuçta el tarağımdaki iki kemiği ikiye bölmüşüm.baş parmağımın uzununuda çatlatmışım.elimi alçıya aldılar.açılı elle yazmak zor oluyo walla. 6 hafta sonra çıkacak.pazarteside ameliyat olup olmayacağıma karar verecekler. şimdi böle babası annesi abisi ortopedist olan varsa bi sorsun yaw. tekrar eski haline dönermi elim? dönersen ne kadar zamanda? bi anlık sinir 6 haftama mal oldu.finallerimde 5 hafta sonra.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 geçmiş olsun.[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 of of,geçmiş olsun[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Kemik kırıkları bildiğim kadarı ile genellikle eski haline dönüyor eklem ve doku sorunları kalıcı hasar yapan mesela benim sol dizim ters gelmişti yumuşak doku zedelenmesi hala aniden çömelince kitleniyor[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 kötü olmuş geçmiş olsun, öfkeyle(veya öle bieyle) kalkan zararla oturur[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! [Bu mesaj -Legendary- tarafından 07 December 2003 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 hepiniz saolun. ben iyiki adama vurmadım diyorum.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 inşallah abi. ama sanrırm öle dokularda bişi yok. ama eminde değilim yani. bide bu gece uyutmadı yaw kolumu nereye koysam ağrıyo.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 geçmiş olsun diyelim. öfkeyle kalkan zararla oturur işte. Bu arada benim arkadaşımın ağak tarak kemiği kırılmıştı adam anlamadı bi kaç gün okula geldi o ayakla inanamadık biz tabi. Bu da bi anı benden. :P[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 yumruk atmayacaksin, kufretmek veya ciglik atmak en iyisi ders olsun bu digerlerine sana da gecmis olsun[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 geçmiş olsun,[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 gecmıs olsun[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 geçmiş olsun ama neden kendi doktoruna sormuyosun kalıcı birşey olucak mı olmucak mı diye? yapacağın şey çok basit, o da sana cevabı vericek, tatmin olmazsan biraz daha detaylı anlatır mısınız dicen[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Geçmiş olsun. Bende sarhoşken burnumu kırmıştım. Sadece şişti sanmıştık ama daha sonra doktor bu kırılmış ama kaynamış dedi. Muhtemelen çatlaktı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [Bu mesaj Absolut tarafından 08 December 2003 03:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 said: Nukem_Verite, 08 December 2003 02:19 tarihinde demiş ki: hoca geçmiş olsun geçen senede bağları yırtmıştın her sene biyerini sakatlıyosun yaw[hline]TÜRKÜM,Doğruyum,Çalışkanım zenciyim bide geçen seneki maçta olmuştu.bu olay benim aptallğımdan oldu. ayrıca kendi doktorumla görüşmem ta çarşamba günü.bu gün gidip konuşacam ama kendi doktorumla değil.insan kendini düşünmekten alamıyo[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Çok çok geçmiş olsun. Eğer iyi bakarsan kendine 5 haftada çıkartabilirsin.Finallerin başladıgında rahat edersin.Ama bol bol yogurt yemen süt içmen lazım.Kalsiyum içerikli yiyecekler yemelisin. kısacası kendine iyi bak hemen kaynasın kırıklar. tekrar geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Geçmiş olsun bence seni o kadar sinirlendiren adama vursaydın daha iyi olurdu en azından çektiğin acıya değerdi.Bide sana tavsiye kullanmadığın elini kullan o tip işler için ki böle sınavı mınavı düşünmezsin :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 olm hangi elimi kullanacağımı düşünecek kadar sakin olsaydım zaten yere vurmazdım.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 O zaman antrenman yapacaksin sağlak isen evde yastıklara sol elinle vur ki alışsın nasıl olsa yine birine karşı böyle bir olayın olur lol![hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 kas yırtıkları omur boyu surebilir ki oyle tanıdıgım var su anda 35 yasında 20 yıldır sag bacaandaki yırtıkla yasıyor .. Gecmis olsn bu arada buyuk ihtimal eski haline doner .[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Bence adama vursaydın daha iyi olurdu.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 benim bi arkadasim ayni sekilde elini duvara vurdu.. hani elini yumruk yapınca aylari 30mu cekio 31mi cekio yaptımız yöntem varya,ordaki bi kac kemik kırılmıs icine civi mi ne takmıslardı cocuk az daha ossye giremiyodu.. simdi gecti ama cok belli bi iz kaldı elinde..isalla seninki onun gibi olmaz.cok gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Parmağımda tendon kopmuştu. Hafif yamuktur yüzük parmağım.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Geçmiş oLsun...[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ana :( Çok Geçmiş olsun Ra_d yaa... İnşallah En kısa zamanda iyileşirsin...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 hepiniz sağolun[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar