OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Beyler sphere de olduğu gibi account alımları nası free oluyor. Bilen vamı???[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
kickass Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 serverın acınca direk free account oluyor :)
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ehaehaeh AccountHandlers.cs den değiştirebilirsin. aynı dosyadan MaxAccountsPerIP özelliğini de değiştirmeyi unutma.[signature][hline]its supersonic
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Yok hoca yok,Açıyo RavenLoft Serveri....[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... _________________ Mytixodem UO Shard I [url] _-_-_-_-_-_-_-_-_-I Saygılarımla...
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Raven ne işler yapıyon ?[signature][hline]Icq : 162015742
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ohooo raven server açıcak bizde arkasından player olarak girces bu gidişle :) . hadi bakalım kolay gelsin ravene[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Euha Tamam yaaaa kahretsin çok fazla belli ettim. Ewt beyler açıyorum ama biraz beklemelisiniz. Haaaaa bu arada bana istanbuldan RunUO bilen staff lazım... :)[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Alan yetkiliside arama ozurlu cıktı. Sordugu soru ile ilgili baslıkların listesi istanbuldan uskudara yol olur...[signature][hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Canım dozercim sanki gören de sanırki bu forumda RunUO bölümü var. Olmayan bir bölümde neyin aramasını yapim söle bana...!!![signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yannız evet aratırsan runuo acc free die bi sürü çıkıo[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Bu arada ben şu ana kadar çok ta fazla soru sormadım bu bölümde. Aksine herkeze yardım ettim. Dikkatini çekerim Avatar'ımın altına bak...[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Bivrip, 11 January 2004 09:26 tarihinde demiş ki: yannız evet aratırsan runuo acc free die bi sürü çıkıo Ne bilem RunUO yok die arattırmadım. Zaten bu topic'i gece açtım. O sırada benim kafa zoom du... :)[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Dozer, 28 December 2003 08:12 tarihinde RunUO'da free acc topic'inde demiş ki: c:runuoscriptsaccounttingaccounthandler.cs bunun icinde private static bool AutoAccountCreation = false; satirini private static bool AutoAccountCreation = true; ile değiştir[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin || Developer || Old Man || Good Guy eee zaten öyle yapmıştım ama değişen bişi olmadı...[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 olması lazım belki bir ip den birden fazla account alınmaması yüzünden olmuş olabilir sorun
Shinoda Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yuh Be Kos Koca Alan Yetkilisinin Yaptıgı işe Bak Tuuu :) free Acc yi bilmiyı[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 lol RunUO 'ya yeni geçtim. Ama Sphere'de sorun size milyon tane şey söylim...[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
basarkeskin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ne sacma ya adam kahınmı olucak ! sıze burda spherede ne kadar yardım ettı bılgı paylasmak demek degılmı... bılmıyo sormus dowseydınız bare
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Shinoda, 11 January 2004 13:30 tarihinde demiş ki: yuh Be Kos Koca Alan Yetkilisinin Yaptıgı işe Bak Tuuu :) free Acc yi bilmiyı Alan yetkilisi ise allah değil herhalde töbe töbe[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 raven sen server aç ilk giren ben olucam valla :). şöle rp based falan da olsun ohh oynama da yanında yat.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Zaten RP kesinlikle olacak.[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yaa ben açıom runuo ile rp serverı raven sen power play serverı aç[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 :D[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 olmaaaz ravenın raidleri hoş :)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 walla abi iki tane rp serverı olmaz![signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
Öne çıkan mesajlar