Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ICK denen illlet bir akvaryum hastalığı yüzünden bütünbalıklarımı kaybetmek üzereyim. Çaresi balıkları karantina akvaryumuna alıp 3-4 hafta orda bakmak ve bu sürede esas akvaryum kendi kendine çalışması. Ama sorun şu ki karantina akvaryumumda hali hazırda başka hasta balık var ve digerlerine bulaşsın istemiyorum :( Görünen o ki baya pahalı bir yatırım ellerimin arasından kayıp gidecek hızlı bir sürede :([hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 karantinada bir tane balık varsa onu kurban et ... Sonra karantina yerini temizle balıkları at .. Bu arada 2-3 tanesini de feda etmen gerekecek ama balık ulusu icin 3-4 balıgı feda etmek gerekir .. edit:Bu arada konuya yabancıyım mantıken soyledim.. [hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti [Bu mesaj ZeuZ tarafından 09 January 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 geçmiş olsun, veteriner yok mu buradan senin balıkları kurtaracak? :)[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 geçmiş olsun[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Gecmis olsun ya yokmuymus hicbi caresi acaba?[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Büyük ihtimal hepsi ölecek zaten: :( Sonra 3-4 hafta balıksız sadece deniz yıldızı karidesler ve yengeçlerden oluşan bir akvaryuma bakıcam :) Mercana başlamak için iyi bir fırsat alabilir :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 karides.. yummy![hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Öhööhöhö öööyk! ıyy o akvaryumu görmek istemem! köpekbalığından tiksinmem bi:) 3 yıl yaşadı sonra verdim:) büyümüyorda akvaryum küçük ise:)[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerberi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 büyük ihtimalle hepsi ölür.sende yeni balık alırsın :).[hline]We have been spellbound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Akvaryum 270 litre deniz akvaryumu. Hepsi ölür yenisini alırsın demek kafadan 400 dolar min. demek.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ana :[ Geçmiş olsun Abso :[ Benimde 5 yıl besledikten sonra zıbaran bir capon balığım vardı :p Ölünce ağlamıştım bayağı bir... ilk okul 1 de almıştık,5. sınıfa kadar yaşamıştı. *!hüzünlenir* Ben öldürdüm..Ben öldürdüm..Nayııır...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ulan 270 litre akvaryumun var ve sadece 1 mi karantina akvaryumun var?[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 deniz akvaryumları daha küçük olamiyor ki zaten minimum o kadar olması gerekiyormuş. bizim bir arkadaşın dükkanında kuruluydu onun da sürekli hasta oluyordu ama servis çağırıyordu adamlar alet dolu bir minibüsle gelip birsürü işlem falan yapıyorlardı ilaçlar kimyasal maddeler. zor iş valla allah yardımcın olsun absolut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Beklicez bakalım. Şu an ağır olan 3 balık var. Biri Yellow Tang ve black Ick oldu tahmini şu an satış fiyatı 100$ ama benimki kadar büyüğünü henuz ankarada göremedim. :) Diğer 2si Damsel diye bir tür ve Onlarda normal ICK oldu. Onların fiyatıda 20$ civarı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 İlacı felam yokmu bu işin ? En son 15 yıl felam önce bi akvuryum wardı bende. Mavi bi sıvı döküyodum hasta olunca. Gerçi gene ölüyolardı ama olsun :)[hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 valla benım akvaryumumdada boyle bı hastalık olmustu 1 haftaya farkedınceye kadar sadece hastalıgın bulastıgı balık kaldı oda 2 hafta yasadı tek basına sonra kaldırdım akvaryumumu gıtmısdı guzellım cıkletlerım[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 akvaryumda ki balıga hastalık nasıl bulasır? musluk suyundan mı? ciddiyim:)[hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Birçok yolu var. En yaygını yeni aldığın bir balıkla gelmesi. 2.si akvaryumuna eklediğin yeni bir malzeme mesela atş veya kum aldın onunla gelebilir. Bir sürü yolu var.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 hmm sanırım bunlar denizde yaşayan balıklar akvaryumculara gidip sordunmu ilaçlar fln yani ben her su değiştirdiğimde ve bazı diğer durumlarda damlatıyorum ilaçları..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Deniz akvaryumuna direk ilaç kullanamıyorsun bütün diğer canlılar (balık dışındaki) ölüyor ve biyolojik denge bozuluyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Üzüldüm Abso geçmiş olsun.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Ben genede kurtarmayı deneme taraftarıyım, hemen pes etmek olmaz. Nukem Ev zaten petshop gibi oldu 1 tane daha koyacak yer yok :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 boccob ozaman dayına biraz daha arıstırmasını soyle yellow tang leri icin 2-3 gun icerisinde iyilestirebilecek bir tedavi var tatli su banyosu deniz akvaryumundaki PH ve Sıcaklıkla Birebir bi karantina gibi dusun bu cozum kesin bunun icin daha fazla bilgiyi absoluta verdim.[hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ya git kap bi tane karantina akvaryumu daha[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 idare edersin olay gecince verirsin baskasina. koy misafir odasinin ortasina orda dursn[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar