Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biber

Angelfire

Öne çıkan mesajlar

Neden şimdi yazıyorum bilmem ama anlatayım. İki saat once fln natural selection oynuyodum böle birden canım bişiler atıştırmak istedi. Aklımada dün teyzemin bana vemriş olduğu hoş turşular geldi. Roundda oldum zate kaybedioduk inf portta yoktu neyse ben dolabın yolunu tuttum. Tutmaz olaydım ya neyse açtım kapağı biber turşusu diye böle bi kabı aldım güzel güzel açtım 5 tane biberi aldım ekmeğin arasına koydum. Güzel güzel ısırdım ciğnedim fln baktım az biraz acı geldı aman dedim acı turşudur. Sonracıma efendim bitirdikten sonra gene pek bişi hissetmedim ama aradan bi 3 saniye geçtikten sonra koktuğumdan zıplayıp evin içinde tur atmam yanı sıra tuvallette musluğun başında geçirdiğim vakittede bi sonuç alamadım. Son çare olarak buz atıyım azıma dedim. Bi koşu dolaba vardım buzlardan birini çıkardım suya tuttum ve ağzıma attım. Ah o ne güzel bi duyguydu o ilk anda genede biraz sonra buzunda bir çare etmediğini anladım nefes aldıkça yanıyordum. Genzim menzim kalmadı alev topu. Sonuç olarak 15 dakika oncesine kadar . Toplam 3 kutu buz 1 kg su ve lavaboya gidilen 324234 tur sonunda rahatladım artık ağzımın içini hiç hissetmiyorum.
Neyse çıkarılması gereken test. Turşu bile olsa bi tanesini tatmadan devamını yemeyin hele benim gibi iki lokmada bitirmeyin hepsini.....[hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

ooooffff :(
abi yapmayın böyle yaaa
*!Canı fecii turşu çeker*
*!Turşu almaya mutfaktan üşenir,Turşu krizine girer*

Offf of off of Turşuuuu turşuuu

Yanındada 1,5 iskender felam olacak yada Adana yada Etli bir şey..

Offf[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Başlangıç
Sosyal ağlarda paylaş

zaten benim o biberlerin biber olduğunu anlayamama sebebi sendeki aynı istektendi gördüğüm ilk turşuvari yiyeceğe saldırdım yerken tadı iskender gibiydi valla[hline]Here I'll stand on the firing line
Sosyal ağlarda paylaş

turşu bile olsa nedir ki?

biber turşusu tecrübeli ellerle yapıldığı zaman biri bile ölümcül olabiliyor eheh, ucuz atlamışsın. öğrenmiş oldun bu arada.

ben acı hastasıyımdır, çorbama yemeğime tomar tomar isot atarım, biraz da alıştım acıya, ama ben bile korkarım o acı biber turşularını direk ağzıma atmaya.

onların yeme üsülü de yemek yanında çok küçük ısırıklar alarak yenmesidir, hatta ısırmadan böyle dil ucunu değdirerek falan. o bile yeter netekim.[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe her öğlen tavuk dönerimin yanında yemeyi ihmal etmem ama insanın bu saatlerde canı çektimide kötü oluyo hani
*! Hain hain sırıtır*[hline]Here I'll stand on the firing line
Sosyal ağlarda paylaş

yavv ne dionuz siz çok severim ben acıyı hastayım ben mazoşistim, kendimi jiletleiorum hatta,
kanımca her türlü yemeğin acsı makbul.
o dediğin acı turşulardan 12tane yemiştim ben hatırlıorum bi dürümün yanında ohh yakmıştı şöle genzimi çok lezzetliydi neden insanlar zevk almıo şundan anlamıorum.
ay cnm biber çekti bnm de :)[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

ha busırada,
acının mühendisi biri olaraktan, yanmanıza karşı önerim de ayran ve domatestir. özellikle ayran içerseniz boğazınızı baya bi rahatlatırsınız.
ama ne gerek var bana kalsa[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

aslında insanlar bilmez fakat herkes acı çekmekten hoşlanır . biraz dikkat ederseniz fark edebilirsiniz . mesela ayağınız acıyodur ama üstüne basar durursunuz . yadaboynunuz tutuşur , çevirmeye çalışırsınız .[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Acıya hastayımdır çok severim.
Yani acı hissetmiyor artık dilim aşağı yukarı ehe...

GAP gezisinde alman turistler yediğim bibere göz diktiler.Almayın dedim acıdır hede hödö.Yok birşey olmaz falan diline değdirdi.Sonra suyu dikti kafasına.Diyorum ya yoğurt ye yada domates su azdırır acıyı yok yok hede hödö.Sonra ağlamaya başladı kadın...

Birde çorbaya süs biberi serpme olayı vardır.Trakyada köylerde.Tavana asılıdır bunlar.Alırsınız bir tane elinizle ovuşturursunuz tozunu çorbaya koyarsınız.Av olayı için gitmiştik.Yaşlı dede tarzı bir adam var anlatmaya başladı.Turistler gelmişler işte kaç sene evvel.Bunlar yapınca turistlerde "Aaa ne kadar otantik hadi yapalım (Turist mantığı)" demişler.Sonra çorbayı içmişler nefes alamamaya başlamışlar.Yüzlerini ovuşturmuşlar.Büyük hata biberler ellerindede kaldığı için gözleride yanmaya başlamış.Kurtaramadık öldü dedi adam dumur oldum resmen.Mezarları hala ordaymış güya.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi adam bi yere kadar doğru anlatıp devamını yazmıştır:) genelde öyle olur :) biber gözlerine kaçınca daha kötü olmuştur turist sonra yüzünü yıkayıp ekmek mekmek yiyip ortamdan ayrılmıştır adam da biraz etkiliyici ossun diye olayı heycan katmış:)[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki
20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar?

* saga sola kosusturur !
Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:)

Sosyal ağlarda paylaş

`neden aci yedigimizde kicimizda aci hissederiz` bu soru benim de yillardir aklimi kurcaliyor. Boyle aptalca bir soruyu hocalarima da soramiyorum. Okudugum hicbir kitapta kicta aci reseptorlerinin olduguna dair bir bilgiye de rastlamadim. Var midir bunun bilimsel bir aciklamasi ??[hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free."
Sosyal ağlarda paylaş

sabah sabah bana en sevdiğim yemeği hazırlattınız ha.

1 tabak tepeleme pilav
3 kaşık yoğurt
1 çorba kaşığı tepeleme en acısından pul biber

karıştır ye. of var ya nası rahatladım şu anda daha 2-3 kaşık almama rağmen. şu acı kadar güzel bişe yok[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 10 January 2004 06:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelfire, 10 January 2004 01:30 tarihinde demiş ki:
hehe her öğlen tavuk dönerimin yanında yemeyi ihmal etmem ama insanın bu saatlerde canı çektimide kötü oluyo hani
*! Hain hain sırıtır*[hline]Here I'll stand on the firing line

Her öğlen tavuk döneri fazla kaçırma. Sonra Gün gibi tombiş olursun :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...