WogeN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Selam, 2 si arasında 15 dolara yakın bir fark var bazıları 4 dior bazılari verceğin paraya deymez diorlar ne dersniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ala biliosan FX al çünkü çoğu yeni oyun mxlerde olmayan ve fxlerde olan yanlış hatirlamiyorsam "sliding hedeehödö" gibi bir özellik istiyor ...ama açıkçasi 440larin da FX liği konusunda şüphelerim var ...[hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 mx 400 kullanıyorum. sorun yaşadığım oyun olmadı. fx i bilemiyecem.[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 tabi ki fx al çünkü teknoloji farkı var en kötü ihtimalle mx al ama 2 alırsan 3 ay sonra pişman olursun bu oyunlar niye çalışmıyo diye ağlamaya başlarsın:) Ben ki bilgisayarı bundan 5 yıl önce oyun oynamak için kullanan biri olarak ekran kartı tavsiyesi yapıyorum alla alla ama benim zamanımda böyle oyunlar yoktu ki 2mb S3 Virge DX/GX ekran kartımla 3 yıl bütün oyunları oynamıştım :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bence ikisinide alma.. Geforce FX 5600 al depe depe kullanırsın.. ikisinden biri dersen Geforce 4 FX 440 'ı tercih ederim.[hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 la ne diyosunz adam 30-40 a kart ariyo siz 190$ lik kart oneriyosunuz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ahahaha hayır kime ne diyim kart alana malmısın gf2 alıyosun diyicem dierlerine ne diyim şaşırdım[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: baaluo, 08 January 2004 20:46 tarihinde demiş ki: ahahaha hayır kime ne diyim kart alana malmısın gf2 alıyosun diyicem dierlerine ne diyim şaşırdım neden gf2 aldığı açıklanmış sanırım? istersen mesajları tekrar oku.. bkz: fiyat/performans. yok iyi bir fikrin varsa fikrini bize bahşet. yoksa kışkırtıcı mesajlar atma.[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Yoo açıklanmamış sadece ikisi arasında 5 dolar fark var demiş. Ayrıca bu devirde oyun oynamak amaçlı makina topluyorsan ve içerisinde gf2 mx varsa o adama baaluonun dediğinden başka birşey denmez. Kışkırtıcı mesaj atan sensin. Ayrıca geforce 4 fx 440 diye birşey yok. GF 4 MX 440 var. Teknoloji olarak gf2 mx ile aynı ama ondan çok daha performanslı. Alacaksan tabiki gf4 mx al. [Bu mesaj Evolution tarafından 09 January 2004 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 gf 4 mx 4400 çıkmış, ona bir göz atın isterseniz.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Onlar arasında Mx 440 ı seçerdim ama Benim Asus Magic Fx 5200 gene fxlerin en iyisi sayılır tavsiye ederim[hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 5200, fxlerin en düşük modeli. Yeni teknoloji düşük performans... Almanı önermem. Ama gf 4 mx yerine alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 gf4mx440 idare eder epey bence, 2'ye bulaşma hiç.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Adamın parası yoktur belki. Parası az diye bilgisayar alıp oyun oynayamaz mı? Oynamak istiyor diye de hakaret duyması mı gerekir? Terbiyesizlik etmeyin. Tanımadığınız bir insan için aşağılayıcı terimler kullanmanız hoş bir durum oluştuırmuyor. Ben 2 gun onceye kadar 64mb gforce 2 mx ile oyun oynuyordum hiç de problem yaşamadım. Tamam biraz kotu oluyor ama bunu da yeni kartımı aldıktan sonra anladım. Eğer kart alacaksan 64mb. lik bir gforce2 yerine 128 mb. lik bir gforce 4 mx alman cok cok daha mantıklı olur. Gayet de oyun oynarsın. Tabii bu oyunları inanılmaz performans ile oynamasan da yine de seni çok rahatsız etmez. Ama eger birazcık daha para koyabilirsen kendini sıkıstırıp 128 mb. gforce fx 5200 alman cok daha iyi olacaktır. Ama yapamıyorsan da gforce 4 de işini görür. Eger boardun 8x agp destekliyorsa ve gforce 4 alacaksan 8x destekleyen olanını almaya gayret et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 EKran kartlarını direk bellekleriyle değerlendirmemek gerekiyor. Yani mx400 64mb'mış ama mx440 128 mb ooo süper değil olay. İsterse 1 gb belleği olsun mx440'ın gene de kötü bir kart. Neler yapılabileceğine gelince; illa ki ikisinden biri seçilecekse tabii ki mx440 alınmalı. Ama "ben mx400 kullanıyorum hiç sorun yaşamadım" diyenlere inanmak zor. Bir oyunu sadece çalıştırıyor olması o kartın bu sözü hakettiği anlamına gelmiyor bence, 10 fps ile çalıştırsa nolur çalıştırmasa nolur. Bir de hatırlatmakta fayda var, mxlerin çalıştırmadığı oyunlar var. GeForce 4 mx440 da alsan örneğin Silent Hill 3 veya Prince Of Persia'yı kesinlikle çalıştıramazsın, bu kartın desteklediği özelliklerle alakalı. Bir de mx440'den bahsedersek düz bir tabirle geforce4 demesek daha iyi olacak, çünkü asıl geforce4 mx olmayan Ti modelleridir ve onlarda önerilen (ve çok kötü bir kart olan) Fx5200'den daha eski olmalarına rağmen onu ikiye katlarlar. Son bir şey daha, agp 4x yerine 8x şu an için pratikte hiçbir kazanç getirmiyor, yani 8x olsun diye kasmak veya daha fazla para dökmek anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ucuz bir şey arıyorsun anladığım kadarıyla ama sadece ucuz olduğu için gf4 mx440 almak hata olur çünki yeni çıkan oyunların hiçbirini akıcı bir şekilde oynayamazsın. akıcı bir şekilde oyun oynamak istiyorsan en azından bir gf4 ti4200 almalısın fiayları 120$ ile 150$ arasında değişiyor. gf4 mx440 yada gf2 mx400 almak paranı çöpe atmak olur bu kartları alacağına hiç bir şey almamak daha mantıklı çünki 5 yıl öncesinin teknolojisini satın almış olacaksın ve yinse istediğin performansı alamayacaksın. eğer 120$ falan veremiyorsan 2. el kartlara bak 60$'a falan radeon 8500LE bulabilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: ghaldszar, 10 January 2004 01:44 tarihinde demiş ki: Adamın parası yoktur belki. Parası az diye bilgisayar alıp oyun oynayamaz mı? Oynamak istiyor diye de hakaret duyması mı gerekir? Terbiyesizlik etmeyin. Tanımadığınız bir insan için aşağılayıcı terimler kullanmanız hoş bir durum oluştuırmuyor. Doğru konuş. Sen asıl terbiyesizlik etme. Burada terbiyesizlik eden yoktu sen gelinceye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar