SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Efem sanırım altı yedi sene önceydi atv de ŞOK programında bi skeç vardı 50 lerden bi ikinci sınıf bilim-kurgu filminden fırlamış evrim geçirip koca kafalı olmuş bir amca oturmuş masanın başında üzerine replik bindirmişler: Koca kafalı amca karşısındaki hatuna: Hanım öyle ortada dolanma faydalı birşeyler yap bak bunca senedir yaşayıp gelişmeye çalışıp ne elde ettiniz...... Yoğurt! diyordu.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ferrari Challenge Stradale almak için. Yani en azından ben bunun için yaşıyorum :)[hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Allah'a inanırsan anlarsın yaşamın amacını. Bu hayat yalan. Bir test. Hayatın caydırıcı güzelliklerinden, iyi olanı seçersen testi geçersin. Yoksa başarısız olursun. Mesela zina... Bir kız arkadaşın sana seks teklif ederse hemen kabul edersin. Ben de kabul ederim. Ama önemli olan onu reddetmektir. Yani tam anlatamadım belki ama öyle bence :)[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 mutlu olmak,üzülmek, sevmek,sevilmek, sevişmek, başarmak, kaybetmek, konuşmak susmak, bağarmak, sarılmak, öpüşmek, yazı yazmak, yeni insanlarla tanışmak, bazılarını küstürmek, başkasını ağlatmak, ağlatılmak,program yazmak, aylak aylak dolaşmak,rakı içmek, lakerda yemek, bira içmek, soslu mısır yemek, soya soslu fıstık yemek, muhabbet etmek, geyik yapmak, internete girmek, kazaadan şarkı çekmek, hatunlara asılmak, deniz otobüsünde zıplaya zıplaya gitmek, telezyondaki şapşallara küfretmek, hala bitiremediim puzzleımı bitirmek,yeni puzzle almak,okumak, gezmek, kamp yapmak, dallara sucuk takıp ateşte sucuk pişirmek... bide bunları yapmaya çalışırkene çıkan zorlukları aşmaya çalışmak. ha bide genelleyelim, dünyada ruh gibi dolaşıp kimsenin seni görmediği, duymadığı, hiç bişiye dokunamadığını farzettiğinde yapmak istiyceklerinin toplamıdır hayat, amacı neyimde yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 dunyaya geldık dıye yasamak zorundayız[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: Ardeth, 09 January 2004 17:43 tarihinde demiş ki: said: ranges, 09 January 2004 17:29 tarihinde demiş ki: said: Ardeth, 09 January 2004 17:21 tarihinde demiş ki: Yaptığımız şeylerin bir kısmını refleks olarak diğerlerini ise hormonal ve sinirsel denge yüzünden yaparız sanırsam.[hline] ben bu konular hakkında bi kitap okumuşlugum biriyle konuşmuşlugum yok.Yalnızca ve yalnızca kendi düşüncelerimi yansıtıyorum bu yüzden yazdıklarınızı bi de açıklarsanız sevinirim. Ben şimdi çıkıyorum girdiğim zaman burda 100 msj görcem ona göre[hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Bir sayfa önce ''şuanda neden paticiktesiniz, yaptığınız şeyi neden yapıyorsunuz'' gibi bir soru gelmişte bende genel olarak yapıtğımız şeylere neden olarak bunları gösterdim. Yani bazı zamanlarda bazı şeyleri yapmamıza neden olan bence hormonal dengedir. Tabi bunu kesin kanıdı varmı bilmiyorum olduğunuda sanmıyorum ama bir kız gördünüz ve sevdiniz o sırada kızla konuşmaya çalışıpta bişeyler saçmalarsanız bu çok fazla adrenalin salgılanmasından olabilir (sanırım ilgili hormon bu ama başka bir hormonda olabilir), yada sevdiğiniz birşey yapmakta sizde adrenalin salgılanmasına neden olabilir ve siz sıkıldığınızda sevdiğiniz bir şeyi yapmak isterseniz bunun nedenide vücudunuzun adrenalin salgılancağını bilmesidir. İrade konusu hormonlara girermi girmezmi bilmiyorum belki bazı hormonların verdiğimiz bu çeşit kararlar üzerinde etkisi olabilir ama sonuçta sinirsel denge demekte bu konuyu içine alır diye düşünüyorum nede olsa beyinde sinir sisteminin bir parçası. Refleks derkende kontrol edemediğimiz hareketlerden (elini ateşten çekmek gibi) bahsediyodum. Refleks dışında diğerleri sadece benim düşüncelerim benimde bir dayanağım yok :)[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' tamamen katılıyorum.[hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: NuKe, 09 January 2004 18:10 tarihinde demiş ki: Allah'a inanırsan anlarsın yaşamın amacını. Bu hayat yalan. Bir test. Hayatın caydırıcı güzelliklerinden, iyi olanı seçersen testi geçersin. Yoksa başarısız olursun. Mesela zina... Bir kız arkadaşın sana seks teklif ederse hemen kabul edersin. Ben de kabul ederim. Ama önemli olan onu reddetmektir. Yani tam anlatamadım belki ama öyle bence :)[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? 1 allah a inanmayla diğer soylediginin ne alakası var onu annamadım? 2 lütfen "allah a inan anla" gibisinden cümleler kullanmayalım burda birbirimize görüşlerimizi söylüyoruz tartışıyoruz.[hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Bence dini tartışmalara hiç girmeseniz iyi olur.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Hepımız satranc tahtasındakı bırer pıyonuz,esas kurallar belırtılmıs ve kendı kafamıza gore yasıyoruz oyun tanrıyla seytan arasında gecıyor ve ıddıa oyun sonunda kımın haklı cıkacagı....dini butun bır mesaj oldu galıba :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Dragon güzeldi. Ama bu Topic patlar yakında gibime geliyo.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Üremek.[hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: Dragonutopia, 09 January 2004 18:34 tarihinde demiş ki: Hepımız satranc tahtasındakı bırer pıyonuz,esas kurallar belırtılmıs ve kendı kafamıza gore yasıyoruz oyun tanrıyla seytan arasında gecıyor ve ıddıa oyun sonunda kımın haklı cıkacagı....dini butun bır mesaj oldu galıba :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. arkadaşlar konuyu din e kaydırmayalım Khelben 'Blackstaff' Arunsun [hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: ranges, 09 January 2004 18:28 tarihinde demiş ki: said: NuKe, 09 January 2004 18:10 tarihinde demiş ki: Allah'a inanırsan anlarsın yaşamın amacını. Bu hayat yalan. Bir test. Hayatın caydırıcı güzelliklerinden, iyi olanı seçersen testi geçersin. Yoksa başarısız olursun. Mesela zina... Bir kız arkadaşın sana seks teklif ederse hemen kabul edersin. Ben de kabul ederim. Ama önemli olan onu reddetmektir. Yani tam anlatamadım belki ama öyle bence :)[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? 1 allah a inanmayla diğer soylediginin ne alakası var onu annamadım? 2 lütfen "allah a inan anla" gibisinden cümleler kullanmayalım burda birbirimize görüşlerimizi söylüyoruz tartışıyoruz.[hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer ben de fikrimi soyluyorum zaten. Senin Allah'a inanmana kimsenin ihtiyacı yok. Ben de zaten dedim ki Allah'a inanırsan benim dediklerimi anlayabilirsin dedim. Ya da öle demek istedim. Bunda anlamayacak ne var?[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 hicbir$ey.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Bu konu ile ilgili buoş bir zamanımda bayaa bir beyin fırtınası estirdim ama bir sonuç çıkaramadım ölüp gidecez işte günü birinde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: NuKe, 09 January 2004 19:00 tarihinde demiş ki: said: ranges, 09 January 2004 18:28 tarihinde demiş ki: said: NuKe, 09 January 2004 18:10 tarihinde demiş ki: Allah'a inanırsan anlarsın yaşamın amacını. Bu hayat yalan. Bir test. Hayatın caydırıcı güzelliklerinden, iyi olanı seçersen testi geçersin. Yoksa başarısız olursun. Mesela zina... Bir kız arkadaşın sana seks teklif ederse hemen kabul edersin. Ben de kabul ederim. Ama önemli olan onu reddetmektir. Yani tam anlatamadım belki ama öyle bence :)[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? 1 allah a inanmayla diğer soylediginin ne alakası var onu annamadım? 2 lütfen "allah a inan anla" gibisinden cümleler kullanmayalım burda birbirimize görüşlerimizi söylüyoruz tartışıyoruz.[hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer ben de fikrimi soyluyorum zaten. Senin Allah'a inanmana kimsenin ihtiyacı yok. Ben de zaten dedim ki Allah'a inanırsan benim dediklerimi anlayabilirsin dedim. Ya da öle demek istedim. Bunda anlamayacak ne var?[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? arkadaşım elbette senin düşünce ve inanclarına saygım var ama allah a inanırsan anlarsın demeni doğru bulmuyorum.[hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Allah Allah! Ya anlamamakta ısrarlı mısın kardeş? Benim dediklerimi anlarsın dedim. Yaşamın amacını demedim. Pff... Neyse ya uzatma. Zaten bi topicle cevaplanabilecek bi soru deil bu...[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ben demedimmi bu işin sonu kötüdür diye[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 What is best in life? To crush ypur enemies, see them driven before you and hear the lamentation of their women[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: NuKe, 09 January 2004 19:25 tarihinde demiş ki: Allah Allah! Ya anlamamakta ısrarlı mısın kardeş? Benim dediklerimi anlarsın dedim. Yaşamın amacını demedim. Pff... Neyse ya uzatma. Zaten bi topicle cevaplanabilecek bi soru deil bu...[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Bu iş allah allah demekle olmuyor.Adamın illaha tanrıya inanmak zorunluğu yok.Ayrıca eminimki sen istediğin kadar allah inan bu adam eğer hayat boyu iyi bir adam olmuşsa öbür dünyada allah allah diyenden daha büyük saygı görücektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Bu ikisi... Facito aliquid operis, ut semper te diabolus inveniat occupatum. Sürekli çalışın ki şeytan sizi meşkul bulsun. Carpe diem, quam minimum credula postero. Şimdiyi yaşa.Yarına olabildiğince az güven. Bunlardır olay =)... Yaşamdaki amacım ise şimdiyi en iyi şekilde yaşamak... Uzak geleceği düşünmem fazla.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Yaşayın işte . eheh [Bu mesaj Deli333 tarafından 09 January 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Hayatın anlamı nedir? Biraz araştırsaydın be keşke, hayat diye aratınca 3. sırada geliyor. Ölünce gideceğin yer her neresi olursa olsun, sonuçta buradaki yaşamın son bulacak. O yüzden buradaki yaşamını dolu dolu yaşamaya bak..[hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comfortably_numb Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 puhhaha böyle başlıklar açıp da konunun dine, inançlara kaymamasını beklemeniz çok saçma.allaşkına ya birisi (ya da birileri) allah gönderdi bizi test ediyo höt möt dicek dier tarafta yo yok öle bişe o zaman nie kötülük var allah olsa bu kadar kötülüğe nası izin veriyo dicek ordan birisi yok bok boş işler alırım arabamı yaparım piyasamı yerim çıtırları dicek arkadaşlar yapmayın hiç mi gözlem yapmıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Aslında bizler yokuz . bizler birer programız ve beynimizin içinde hapsolmuşuz. bunlar gerçek değil . matrixin elindesiniz . matrix bir hapisane , beyniniz bir hapisne :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar