Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi sol ve sağ açık...

Fistan

Öne çıkan mesajlar

En iyi sağ açık ve sol açık futbolcular kimler?
Ben Damien Duff'ı beğeniyorum sağ kanada dünya kupasında sırtında iki adam çizgiye inip ortasını yapıyodu..
Sol kanat biraz tartışmasız ama yaşı ilerledi baya Ryan Giggs

Siz ne dersiniz?Fener'e lazımda iki kanat oyuncusu ordan sordum :)[hline]Slam City Jam...
[b]ICQ :3500388

I love this game![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

O da kendi fikrini soylemis, sen de asma o halde lol. Gereksiz artislik = gereksiz hararet = gereksiz kavga.

Kaldi ki ergunden kat kat iyi adamlar var nukemin de dedigi gibi, saga da umit davala falan dersin birazdan ehe.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

ya derim sana ne ?

ciddi anlamda bu tip soru sorulan forumlarda başka insanların yazdığı yazılara yorum yapmadan dursanıza ?

sen forvete baggio yazmışın, ben oraya yazmış mıyım "ne baggiosu lol, oha lan futbol izle" vs.[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 10 Mart 2003 21:30 tarihinde demiş ki:
Gereksiz artislik = gereksiz hararet = gereksiz kavga.

=bacyo :pPpPp

hmm sag ve sol acık mı sag bence de beckham biraz daha genc olsa cafu derdim. sola da ibrahim tabi ki dermisim :P carlos ehe[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Apex-, 11 Mart 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
tum sol kanat onunda ondan enerjisi bitmiyor.

eheh ya adam defansta durmuyoki :) adam 4-4-2 sisteminde oynarken bile önündeki duruyo o gidiyo ileri euhae süper oluo :) herif asmıs ya ötesi yok ama defansta bayaa samar oluo o ayrı :P bkz. hagi ve ilhan eheh[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...