Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 En iyi sağ açık ve sol açık futbolcular kimler? Ben Damien Duff'ı beğeniyorum sağ kanada dünya kupasında sırtında iki adam çizgiye inip ortasını yapıyodu.. Sol kanat biraz tartışmasız ama yaşı ilerledi baya Ryan Giggs Siz ne dersiniz?Fener'e lazımda iki kanat oyuncusu ordan sordum :)[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Salla sen sagi solu, forvete Roberto Baggio lazim bi tane :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 sağ beckham ötesi var mı ? sol ise ergün[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 sana ne ya ? benim fikrim öyle, sana sorup mu mesaj atıcam ? aşma sınırları[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 O da kendi fikrini soylemis, sen de asma o halde lol. Gereksiz artislik = gereksiz hararet = gereksiz kavga. Kaldi ki ergunden kat kat iyi adamlar var nukemin de dedigi gibi, saga da umit davala falan dersin birazdan ehe.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ya derim sana ne ? ciddi anlamda bu tip soru sorulan forumlarda başka insanların yazdığı yazılara yorum yapmadan dursanıza ? sen forvete baggio yazmışın, ben oraya yazmış mıyım "ne baggiosu lol, oha lan futbol izle" vs.[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 E yazamazsin cunki, adam doneminde yildizdi, simdi de yildiz da caktirmiyo :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 italyanın dünya kupasını almasına mani olan adam neyin yıldızı ya[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Italyayi dunya kupasinda ceyrek ve yari finalden neredeyse tek basina geciren adam o cunki. O penaltiyi atsaydi bile brezilyanin kacirmasi lazimdi penaltilarin uzamasi icin, ki hic sanmiyorum.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Beckham pek sağ kanat gibi durmuyo daha çok sağın solunda ortanın sağında bi pozisyonda oyun kuruculuk yapmıyormu?Çizgi adamı değil Beckham diyorum ben.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 - [Bu mesaj Fistan tarafından 10 Mart 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 oyun kuruculuk görevini veron + scholes + beckham gibi yapıyor manchester beckham'ın kurduğu oyunda genelde sağdan oluyor zaten :) beckham kanat oyuncusu ama kesinlikle[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 sağ kanatda beckham benim fenere istediğim tipte deil :P çizgide oynicak adam şöle topu aldımı çizgide yuvarlicak topu en dibe auta çıkmadan bakacak adamına kesecek tık washi washi washi olcak sona..[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 said: Baggio, 10 Mart 2003 21:30 tarihinde demiş ki: Gereksiz artislik = gereksiz hararet = gereksiz kavga. =bacyo :pPpPp hmm sag ve sol acık mı sag bence de beckham biraz daha genc olsa cafu derdim. sola da ibrahim tabi ki dermisim :P carlos ehe[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 SOl Sergen :) Gerçekten ama bu adam kendine bakmayı becerseydi dünyanın sayılı futbolcularından olurdu ?[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 olurdu ama adamın umrunda degil eauhe herife cekirdek ver haat boyu yetecek kadar oturur evinde yeter ona :P[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 sol açık demiş, roberto carlos yazılıyor buraya[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 en iyi sol açık Mike Tyson en yi sağ açık ise Lewis iğrencim :P[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Donovan(U.S.A.)ve Romedahl[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 meph illa takımdaki oyununu mu yazcaz? milli takımı yazamıo muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 roberto carlos sence milli takımdaki hasan şaş'la aynı pozisyonda mı oynuyor ? sol açık dedin mi orasıdır[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ne zaman görsem orda valla adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 tum sol kanat onunda ondan enerjisi bitmiyor. sol giggs , sag beckham Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 solda carlos gibisini görmedim adam piyasa ama aşmış eheah sağa da romedahl ın ötesi yok[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: -Apex-, 11 Mart 2003 20:19 tarihinde demiş ki: tum sol kanat onunda ondan enerjisi bitmiyor. eheh ya adam defansta durmuyoki :) adam 4-4-2 sisteminde oynarken bile önündeki duruyo o gidiyo ileri euhae süper oluo :) herif asmıs ya ötesi yok ama defansta bayaa samar oluo o ayrı :P bkz. hagi ve ilhan eheh[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar