McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Şu anda forumlarda yeşil ağırlıklı editörün seçimi temayı kullanıorum da acaba bu konuda özel bilgisi olan birileri varsa gözleri en az yoran renkler nedir, kombinasyonu nasıl yapılmalıdır şeklinde sorulara cevap bulup ona göre bir tema yapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 mat ve açık renkler gözü çok yormaz..... Pastel renkler de iyidir.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Beyaz üzerine siyah çok iyi okunur ama beyaz üzerine kırmızı yada sarı veya yeşil uymaz siyah üzerine yeşil uyar yeşil üzerine kırmızı okunur karışık esası:)[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Siyah üzerine yeşil yazı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Ya örnek renklerle örnek temalar hazırlanması mümkün mü şöle gif formatında falan? Bi de bu temaların kabul edilmesi için ne yapmak gerekiyor? Ekleme: Siyah üzerine yeşilin bir açıklaması var mı bu nedenle kolay okunur die? [Bu mesaj McsPeyn tarafından 08 January 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Kavuniçi üstüne siyah galiba kanıtlanmıştı en kolay okunan ve hatırlanılan diye.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 siyah üstüne açık renkler daha iyi. siyah üstüne hardal sarısı mesela. beyaz gözü yoran bi renk. hele de monitörde.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 mavı tema da ıyıdır boyle bır gokyuzu havası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Hmm bi ara bende koyu kırmızı vardı kafamı zikmi$ti hatırlarım :-P[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Böyle bir araştırma vardı. Okunan yazı karakteri ile yazının arka planı arasında maximum kontrast. Yazının arka planı ile çevredeki diğer renkler arasında minimum kontrast. Bu renk soruna bir cevap vermesede tonlamaya yardımcı olabilir :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bence en güzel tema turuncu paticik diyince aklıma bu tonda turuncu geliyo hatta.. ama mor'u tek geçerim o ayrı.. ne biçim bir ikilemdir bu onu bilemem =)[hline]Magic, 24 Şubat 2002 09:22 tarihinde demiş ki: Gerçteksan disnlersain gloercnki bolre ditlmisş Dimi Bone ? Kestane Derneği! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Siyah.[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Siyah üzerine siyah en rahat okunuyor heralde Kalhiae?[hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 mor üzerine sarı (!)[hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Yok mu bunun mektebini okumuş olan?[hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ben bunla ilgili epey bir yazı okumuştum. arkaplan rengi kesinlikle mat olmalı, ve mümkünse açık ve pastel bir renk olmalı. siyah arkaplan sanılanın aksine daha yorucu diye okumuştum ayrıca, katılıyorum. açık mat bir arkaplan üstüne; uygun koyu bir renkte, parlak olmayan bir yazı iyidir.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 O zaman şu anki editörün seçimi yeşil tema pek uygun?[hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 aynen ben de onu kullanıyorum. ;)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 birde "ne olursa olsun arial olsun" atasözü vardır.[hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Bence verdana daha rahat okunuyor be..[hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 atalarına karşımı geliyorsun ![hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 "de" ve "mi" gibi önemli meseleler hakkında atalarımızın sözleri olmaması ne acı..[hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ne? ÖZÜNE DÖN EVLADIM!ESKIDEN VERDANA MI VARDI?![hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 bence beyaz üstüne siyah kesinlikle ideal.. ama athe'nin baştan 3. themasını kullanıyorum hep geldiğimden beri gerçekten güzel ve göz almıyor...[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Temaları nerden seciyorduk biri link verse hemen cok güzel olur[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar