WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 İlk önce tabi dıştan güzel görünen ve kaliteli bişey istiyorum(renk farketmez ama lacivert tercihimdir). Şidmi çık dışarı gez dola$ al diyeceksiniz ama bulunduğum yerde çok gezdim dolşatım bulamadım:). (Kıbrıs). sonunda ankaradaki kardeşime aldırtmaya karar verdim Max 70 milyona önerebileceğiniz bir marka/model warmı? Bu arada doğru düzgün bir giyim bölümü olan online mağaza yokmudur hiç veya normal bir mağazanın web sitesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Oha abi yakında evlendim şey yapcaz nasıl yapalım diye forum bile açarlar...[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Güzel görünen ve kaliteli bişeyi nasıl alcaksın ki 70 milyondan az bi fiyata? Çok kral montlar var istte ama gördüklerim en aşşağı 90 milyon civarı[hline]The Holyman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLiLeRnEfeNDiSi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Valla adam akıllı online satış yapacak mağaza bi ihtimal bulursun da orda max. 70 milyona mont bulabilir misin onu bilemem.[hline]Ya olduğun gibi görün, ya da gözüme görünme !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 abi kıbrıs gibi biyerde alicaksin bitane yagmurluk geziceksin yaz kis ben bile istanbulda oyle yapiorum nike dan aldim suanda giydigim yamurlgu 100 milyondu sanirsam tepe tepe kullaniorum[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Valla bu devirde 70 milyona kot mont bile olmuyor hemde kaliteli bir şey istiyorsun ama Kıbrıs'ta öyle çok kalın ve sıcak tutucak bi monta ihtiyaç olmaz bence git little big gibi orta sınıf mağazalara anorak tarzı bişiyler bulursun yada arkadaşın dediği gibi yağmurluk al yada imitasyon al 70'e bulursun görüntüsü güzel olur ama kalitesi olmuyor tabi :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 neydi ya geçen gün mağazanın birinde gördüm müthiş montlar vardı hatta anahtarlığını ödünç olarak aldım :D anahtarlığında bukelemun kafasına benzeyen bişey var heralde İguana markası işte herneyse çok kalite bi mont.sanırım kayak malzemesi uzmanlık alanları askılı tulumlarıda var eldivenlede. tavsiye ederim.anahtarlık veriyolar hediye olaraktan hem :) ama 70 milyona alınma sanırım.70milyon taksitle belki.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com [Bu mesaj Fistan tarafından 05 January 2004 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Fiyatı önemli değil banada bir mont tavsiyesi verirseniz iyi olur. gecen Çarsı da baktım. Şekilsiz şemalsiz bir mont 300 milyon ! Oha.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 gecen 2 hafta önce aldım 150m di kartla cizdirdim 7 ay taksit yapmış adam. ben 3 zannettim :) eh işte alabilirsin böle bişi.kızılaydan alsın.diz üstü boyunda çok şekil kabanlar var.[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 abijim mont demeyin bana ya :( cuma günü babam güya süpriz yapacak bana, istanbula gitmiş mont almaya.. (samsundan) nese pazar günü (dün) geldi. aldığı deri montu görseniz, nerden bulmuş bunu nersiniz. böle açık kahve, isal gibi bi rengi var.. imitasyon deri.. dize kadar.. yani benim tarif ettiğim montun tam tersini almış gelmiş resmen.. bide demez mi bana; "200milyona aldım. bedava dimi?" montu gördükçe delirecek gibi oluyom. web cam fln olsa resmini çekip gösterirdim ama şanslıymışsınız, göz zevkiniz bozulmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ankarada guzel ıkıncı el derı ceketler satılmaktadır tam olarak bende bılmıyorum gercekten guzel modelelrı var bence derı bır mont aldır[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 deri diz üstü hizasında züper oluyo ölede tercih edebilirsin.[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 G-String al bence..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 mont alma gibi bi fikir veriyorum. al. ama montu diil. fikri. hayır sana demiyorum fikricim arkadaşla konuşuyoduk biz. evet.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 horace :yapma: [hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com [Bu mesaj Fistan tarafından 05 January 2004 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLiLeRnEfeNDiSi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: ShekiLChoCuq, 05 January 2004 12:43 tarihinde demiş ki: ...aldığı deri montu görseniz, nerden bulmuş bunu nersiniz. böle açık kahve, isal gibi bi rengi var.. imitasyon deri.. dize kadar... web cam fln olsa resmini çekip gösterirdim ama şanslıymışsınız, göz zevkiniz bozulmicak. *!gülmekten ishal olur* ahuamahzaumzhauhm[hline]Ya olduğun gibi görün, ya da gözüme görünme !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 max 70 milyona kaliteli ve düzgün görünen mont bulamayacağı nerden çıktı ya? gayet de bulunuyor arayınca, ha üstünde nike etiketi olmuyor ayrı. kimine göre nike etiketi olmayınca güzel görünmüyor, eh böyle düşünürsen bulamazsın o ayrı. bu arada netten mont almak ne kadar mantıklı olur bilmem, üstüne nasıl olur, resmine benziyo mudur bıdı bıdı derttir. en iyisi gezmek (tamam dövme).[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar